2008 Kasım Anneleri

hayır canım genel anestezi ile kürtaj gibi yapıldı ameliyat hemen rahim ağzında olduğu için yine çizilmekten kurtuldum, çok korkuyordum biliyorsun

iyi canım gene ucuz sıyırmışsın. Allah daha beterlerinden korusun.çizilmek kötü valla kurtulmana sevindim.bende çizilmemek için elimden geleni yaptım çok korktum ve hala 2 gecede bi rüyamda görürüm o sabahı ameliyat anımı. fırlarım yatakta eşim anlıyo artık korkma geçti bi daha olmayacak korkma diye sakinleştiriyo. düşün yani nasıl bi korku laelaelaelaelae

yok be anacım ne kazası zaten toplasan kaçkere olduki:))

biz geçen sene evdeydik bisofra donattık başbaşa oğlum kocişim ve ben ohhh çok zevkliydi valla ama bu sene öyle zevkli olmaz herhalde ee süt yüzünden herşeyden uzak duruyoz malumm cıssss

valla senelerdir içtiğim zıkkımı bile oğlum sayesinde bıraktım hamileyken hiç canım istemiyoda şimdi geçti ya hamilelik kedi gibi koku alıyorum ama yazık süt veriyom az daha miyavlayım.
aman kaza hiç birimize olmasın çok dikkat edelim.
yemek hazı yiğit uyuyo evide topladım accık kestirsem valla kafam davul gibi. iş bitti derken sepetten taşan ütüyü saymıyorum. onu akşama kociş halletcek delikafadulden

yaw kızlar biz ne zamana kadar tekrar hamile kalmayız..biz dün ufak bi kaza yaptık ta ..bişey olmaz dimi..

canım seni endişelendirmiş olmayayım da çok yakın bi tanıdığım var bebeği 2.5 aylıkken tekrar hamile kaldı süt koruyo falan deniyor ama riskli çok dikkatli olmalıyız çooooookk:1shok:

selam kızlar nabersiniz sanırım hepiniz bbebişlerinize kavuştuınuz biz 50 günlük olduk bu gün enes kayra 3 kilo 50 gram doğdu şimdilik bu kadar fırsat buılursam yazxarım hepinizi bebişini öptüm

selam kızlar
zorlu bir gecenin ardından bugünü de hayırlısıyla bitirdim galiba.akşama msiafirlerim var sabahtan beri bir kızın yanına bir mutfağa gidip geliyorum.öldüm yorgunluktan walla.bu geceyide hayırlıısyla bi bitirsem bakalım.
denizanası çok çok geçmiş olsun canım neyseki atlattın bunu da. leyla hanım mı yaptı ameliyatını.

eylülcüm gözünü korkutmak gibi olmasın ama süt koruması diye bişey kesinlikle yok canım.benim kardeşim ve çok yakın arkadaşım bu şekilde dünyaya geldi evet ilk reglden sonra yumurtlama başlıyor ama sen yine de dikkatli ol :))

bu arada benimde canım karnıyarık istedi ama artık bu saatten sonra hayatta uğraşamam ayrıca akşama misafirde var ( sizlere afiyet olsun kızlar

İyi akşamlar kızlar.
Kaç zamandır pek uğrayamıyorum, umarım herkesler iyidir. Kocişin pc'si bozulunca ev bilgisayarını işe götürmeye başladı, ancak akşamdan akşama nete girebilir oldum, o da en fazla 10 dakka...

Bu arada bugün 40 muayenem vardı. Daha ağda yaptıramamıştım, doktor iyiki de yaptırmamışsın, 2-3 hafta daha bekle dikişlerinde afif açılma olmuş dedi. Normal doğum yaptıysanız, siz de doktora görünmeden ağdaya gitmeyin bence...

Eylül'cüm minik bi kazanız olmuş sanırım. Bence süt veriyorum diye pek güvenme, doktor bana korumanın kişiden kişiye değiştiğini söyledi. Bu arada regl olmadan hamile kalmam diye de düşünmeyin. Ben daha regl olmadım ama yumurtalarımın varlığına ultrasında şahit oldum :)
Tedbiri elden bırakmayın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…