2008 Kasım Anneleri

herkese günaydın dün hiç giremedim kocişim evdeydi ayrıca gezmeye gittik hihoyyyt
bugünde ancak açtımmirmirmirmir gözümü nasılsınız herkes iyidir umarım
denizanası geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın inşallah:teselli:
eylül hanım maşallah yani elinizde pek hızlıymış benim eltimde süt korur ayağına gitti haberin olsuna.s
bende çok tırsıyorum valla bu konuda dokor 2 sene gebelik önermiyoruz dedi sanki ben çok istiyorum da
allah olmayanlara versin inşallah:Saruboceq: benim kuş uyuyor bende kahvaltı yaptım dedim bir geleyim kk ya neler yazmışlar
ama oku oku bitmiyor ayol ne çok çeneniz varmış hadelikafadulden
bir sürü ütüm var hepside bizim böcüğün bizim üç beş tane hayatımda hiç bu kadar kısa aralıklarla ütü yapmamıştım
neyse bunada şükür:CüvCüv:

günaydın herkese ;
ruhum sıkılıyor hava çok kapalı ve biz evde tıkılı durumdayız..keşke yakınlarda gezebileceğim biryerler gidebileceğim komşularım olsa ..offf yalnızlık çok zor ..

eylülcüm sana katılıyorum cnm burdada kar yağıyooo offf bende eltime indim biraz önce ama
benim kız altına yaptı ve emmek istedi uyumakta kaynımda evde olunca bende çıktım napimm

yine senin gidecek yerin var..benim apartmanda kimse yok öyle sık görüştüğüm yada kafama uygun birileri. daha önceki apartmanımda 10 daire de arkadaşım yaşıtım dı ..çok eğleniyorduk..sabahtan akşama beraberdik..çok özlüyorum o günlerimi..

aman cnm benimde sadece bir kişi var o da git gel sıkıyor artık yaz gelse ya hiç bişey olmazsa
dışarı çıkar gezerdik yaa

yaa evet ya yaz gelsin giyelim cicileri şıkır fıkır çıkalım sokaklara..ahh ahh ..hamileykende sıcaktan şikayet ederdik hatırladın mı ...

herkese selamlar
baya kaynatmışınız gene yaw. korunma meselesi konuşulmuş baya bi.

perşembe günü kadın doğum doktoru taktı bana spirali ve adet olmadan önce de hamile kalınabileceğini söyledi. ben kesin önlemi aldım inşallah.
size de dikkat edin derim. gebelik döneminde kontrollere giderken hastanede; son adet tarihin nedir diye sorulduğunda bilmiyorum lohusalıktan sonra hemen hamile kaldım diyen cok hamile gördüm. cok üzülerek baktım valla yazık dedim.
aman ha dikkatli olalım...

Selam gelebildim ben..Aksam oglusum cok güzel uyudu nisanda:) cocuk evde aliskin olunca cok sesli müzik dinlemeye orada hic yadirgamadan 3,5 saat kesintisiz uyudu.

bugün canim sIkIliyor ya,babamiz safkan yarisina gitti arabamizin altinida götürmüs arabada,bizde evde kalmak zorunda kaldik ufff ne yapsamki ben.

slm bayanlar bende geldim yorgun savaşçı olaraktan.
burda da hava berbat ve çok soğuk. bugün de burnumuzu bile çıkaramadık evden.ama yarın kesin karalıyız. yılbaşı akşamı için elbise bakmaya çıkacağım.

valla elifcim ben normale döndüm hastalandım ya süt müt korumuyo beni kesin.muhakak başımızın çaresine bakacağız.tabi ben hazır olunca delikafadulden

asorti valla bende böle eşim evde olmadığında aklıma geliyo o meret çok korkuyorum gene başlıyacam diye

Gelmeyen misafirlerimi şiddetle kınıyorum. Bizi dışarı çıkarmayan eşimi daha daha büyük şiddetle kınıyorumç Kaptanın seyir defteri gibi oldum: Bugün evde 51. gün. Doktor için çıktıklarımı saymıyorum. Şimdi o kadar hazırlığın üzreine gelmeyen misafirlere mi yoksa ona mı kızayım sec beğen al. Sinirlerim çok bozuk kızlar ya. Zaten hava da karanlık. Siz de azıcık moral verin iyi ki çıkmadın bebiş hasta olurdu, misafir gittiğiniz evin kedisi yerdi falan deyin de moralim yerine gelsin (((

Yeniyılda ne yapacaksınız?

Çilek ne tür safkanlar :jeyyar: Bu arada bir gün de çık ma be ne kıskandırıyorsun kır bacağını otur evinde :mymeka:

aman jülii napcan bu soğukta yazık ikinizede hasta olursunuz delikafadulden
ama gerçekten çok soğuk hava.biraz dişimizi sıkmalıyız. ama şahsen iyi havalarda seni ve kızçeni dışarı çıkarmayan eşine bir çift lafım var : SENİ BİR BEBEKLE EVE KAPATALIM BAK BAKALIM NASIL OLURRRRR.

he gelmeyen misafir affedilir bişi değil.:mymeka::mymeka:ayıp yani küçük bebeğin var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…