2008 Kasım Anneleri

benim oglus sogukta daha iyi ve uzun uyudugu icin cikartiyorum yoksa ben hayatta cikmazdim..

dogum hediyemi almadi henüz,ben taki istiyorum önce bi begenim siparis vericek..

juli yeniyila misafirl giricem kuzum dün hindimide aldim tam 4.100 gr:) gelin hepiniz bana,getirin kuzucuklarinizi beraber yiyelim..

bana almadı :çok üzgünüm:

kader arkadaşım benim( hatta hastahaneye bizi almaya geldiği gün sana çiçek alamadım kusura bakma dedi aslında benim kocişim ince biriydi amaCADIARZU
şimdi de soruyo sana ne alayım diye be adam madem hediye alacaksın ne soruyosun dimi amakötükedihüso

banada hediye almadi kocam alacakmis ama bende daha istemem dedim ama basinada hep kakdim yani

elifdemcim ben başına kakmadım ama o söyleyip duruyo bana kızdın mı hediye almadım diye bende yok diyorum ama içim içimi yiyorkötükedihüso
umarım yılbaşına bi hediye alır yoksaklava:
zaten evde kös kös oturacağız galiba

ben de saat istemiştim ama hala alacak bakalım biz yılbaşında ne yaparız bilmiyorum
kocişin doğum günü hemde ama hediye almadım daha

aslında hediye falan önemli değil ne aldığı hiç önemli değil ama insan biraz incelik bekli,yor demi ama zaten lohusallık sendromunu zor atlattım ayıp yaa....

Ya ben gıcık diyordum ee tek hediye alan benim kocişimmiş. Gidiyim barışayım bari. Bak ne hayırlı iş yaptınız pazar pazar :))

Ben bebekliyim diye kimse bizi çağırmadı çağıracağım arkadaşların da planı varmış. Biz pek bir başbaşa olacağız da yılbaşında ondan sordum :) Ama kızımın ilk yılbaşısı. Güzel yemekler yapıp, güzel filmler alıp seyredelim en iyisi. Tabii 2 saatte bir ara vermek şartıyla :) Yine de bir plan olmayınca bu sene tuhaf oldum.

ben de saat istemiştim ama hala alacak bakalım biz yılbaşında ne yaparız bilmiyorum
kocişin doğum günü hemde ama hediye almadım daha

asortikcim sende alma hesiye bencekötükedihüso
benim kocişin doğum günü de 31 ocak ben onu asla hediyesiz bırakmadım hep düşündüm bende onun doğum gününde normal bi gün gibi davranacağım anlar o zaman

Lavinya anlamaz canım boşuna uğraşma çünkü erkeklerin çoğu özel günleri pek önemsemiyor. Hani bir reklem var ya 2009 yılının tüm hediyelerini veriyor adam aynen öyle bunlar. Biz söylendikçe daha da beter oluyorlar.

ewet bende anlayacaklarını sanmam ama bende almayacağım bana söz vermişti kendi dedi bir de yaa
bak hatırlattınız du ben bi küseyim ona almıcam işte bende ona hediye gıcık
kesin unuttu o ama ben hatırlattıktan sonrada benim için bir önemi yok
çokta beğenmiştim saati hamişken gidip kendim mi alsam acep o da pahalı ya
460 ytl idi şu krizde de alınmaz ki

asortiecim bende olsam unuturdum hediye almayı:)))))
çok pahalı 460 ytl benim hafızamı kaybettirir vallakaydirigubbakcemile3

Bu arada hepinizin bebişler uyuyor mu tabii bütün gece ayakta kalacakları için enerji toplamaları lazım bu saatte hepssinin ki bizi uykusuz bırakabilsinler :)))

julicim benim kız artık düzene girdi galiba en fazla gece 12ye kadar uynaık kalıyo 12de bir uyuyo gece 4e 5e kadar felan uyuyo 5 gibi falan gibi uyanıyor emziriyorum altını değişip tekrar uyuyor en fazla yarım saat uyanık kalıyor gündüz uynaık kalıyor yaondan herhalde gerçi şu an uyuyor

ama allaha şükür alamıcak bir durumu yok ve kendi söyledi bunu bana alayım die neyse ya sinirlerimi bozmayayım şimdi durduk yere almazsa canı sağolsun napalım intikamını alrım bunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…