- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #13.081
Kızım uyandı onu emzirdim geldim.
Tadı çok güzel eylülcüm.
Evet canım ya tam öyle oldu :)asortie demek istedin ben anladımkaydirigubbakcemile5
Hemen duydun ya maşallah.:1shok:benim adım geçti atladım hemen..:)) havuçlu kek mi ? yapacam vallah ..
bu arada kocişten hediye beklemiyorum ben..hamile iken yeteri kadar ruhumu okşadı zaten küçük jestleriyle ..ee kızına da dünyanın eşyasını aldım hiç hesap sormadı, ben aldım o ödedi yavrum..o yüzden bi beklentim yok yanımda olsun yeter..
ilahi mmmf :roflol:bana sıra geliyorda istediğim bişi yok ama insan bişi alır beeeebanada daha alınmadı doğumhediyesi sıra gelmiyoki bana:mymeka:
sana katılıyorum sorulmaz alıınırkader arkadaşım benim( hatta hastahaneye bizi almaya geldiği gün sana çiçek alamadım kusura bakma dedi aslında benim kocişim ince biriydi amaCADIARZU
şimdi de soruyo sana ne alayım diye be adam madem hediye alacaksın ne soruyosun dimi amakötükedihüso
Bana gül felan da gelmedi kızlar(
Herzaman hediye alan eşim bunu es geçti.
Ben kızı anneme sattım bu arada :)) Uyutmaya çalışıyo.
Keki keşke öyle yapsaydım korktum yanacak diye.Neyse deneyim oldu hiç değilse.
Ya Juli senin kız Turkcell in yeni reklamı var ya."İki Sıfır Sıfır Dokuz Hadi gel Bekliyoruz" şarkısının söylendiği.Ordaki bebek senin kıza benziyor sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?