2008 Kasım Anneleri

Dark'cım, ben denemiştim o havuçlu keki, gayet de güzel pişmişti... fırının derecesi düşük kalmış olmasın...

Bu arada bana da doğum hediesi gelmedi henüz. Ama benim kocişim bitanedir, ilk fırsatta alacağına eminim..

Dark'cım, ben denemiştim o havuçlu keki, gayet de güzel pişmişti... fırının derecesi düşük kalmış olmasın...

Bu arada bana da doğum hediesi gelmedi henüz. Ama benim kocişim bitanedir, ilk fırsatta alacağına eminim..

Kızım uyandı onu emzirdim geldim.
Tadı çok güzel Asortiecim.

Elmalı Turtacım tekrar ısıttım ama beceremedim galiba (
Isı düşük kalmış olabilir yada kalıbım iyi değildir belki.R,Tadı çok iyi de.Yalnız dışı baya kızarmaya başlayınca krktum yakarım diye.Bıçak da temize yakın çıkınca az daha dursun öyle alayım dedim ama tutturamadım.Olsun böyle de yenir :)))

Son düzenleme:
benim adım geçti atladım hemen..:)) havuçlu kek mi ? yapacam vallah ..

bu arada kocişten hediye beklemiyorum ben..hamile iken yeteri kadar ruhumu okşadı zaten küçük jestleriyle ..ee kızına da dünyanın eşyasını aldım hiç hesap sormadı, ben aldım o ödedi yavrum..o yüzden bi beklentim yok yanımda olsun yeter..

ya benimde canım kek istiyo kaçgündür ama zor geliyo hele havuçlu kek oooo havuç rendele ceviz kır çokkk uzun iş napalım bende en kolayından sodalı bi kek yaparım oda çok güzel oluyo

ben gidiyim kızımın yanına bu gün hep kociş baktı zaten ben iş yaparken şimdide almış pirayeyi kucağına konuşuyo kızın suratını yanaklarını sıkıp garip şekillere sokup gülüyo:))

asortie demek istedin ben anladımkaydirigubbakcemile5
Evet canım ya tam öyle oldu :)
Düzelttim.

Hemen duydun ya maşallah.:1shok:
Yapın yapın da benim gibi az pişmiş olmasın :))

Bu arada bana hediye gelmedi kızlar ya....CADIARZU
Kime ne hediye gelmiş?

Pirayecim hadi ilk agunuz hayırlı olsun.Bizim epey oldu aguyu söyleyeli.
Çok tatlı oluyo sonrası.A-gu yada bazen sadece gu bazende a diyoruz:))
Ağlamamızda In-ga bu arada :))) Bazen anne ye yakın bi şekilde ses çıkarıyor.

Walla bu havuçlu kek baya zahmetliymiş.Bana daha kolay şeyler lazım :))
Bugün bi hevesle yaptım,canım kek istedi.

Dark afiyet olsun canım ama çok üzüldüm ya bak şimdi niye pişmedi ki. Bazn benim de olurdu ilk yaptığım zamanlarda. Belki senin fırında da üstü az piştikten sonra alta koymak gerekiyordur ben çözümü öyle bulmuştum. Biraz pişiyor sonra teli çıkarıp koyuyorum hem üstü yanmıyor hem içi pişiyor.

Evet lavinya doğru bilmiş tek hediye alan kociş ünvanını alan eşimin gönlünü almaya gittim sonra kızı ona satıp uyudum nasıl iyi geldi. Anlaşılan bugün kuzulara babalar bakmış.

Piraye sodalı nasıl oluyor? Attın bir taş gerisini getir :))

sana katılıyorum sorulmaz alıınır
neyse benimki kocaman bi demet gül getirdi bari hastaneye. yoksa o onu hediye olarak mı görüyooo Çok üzgünüm çoook

Bana gül felan da gelmedi kızlar (

Herzaman hediye alan eşim bunu es geçti.

Ben kızı anneme sattım bu arada :)) Uyutmaya çalışıyo.

Keki keşke öyle yapsaydım korktum yanacak diye.Neyse deneyim oldu hiç değilse.

Ya Juli senin kız Turkcell in yeni reklamı var ya."İki Sıfır Sıfır Dokuz Hadi gel Bekliyoruz" şarkısının söylendiği.Ordaki bebek senin kıza benziyor sanki.

sırnaşık şey Canım yaaaa evet ben de demin gördüm acaba biz kızı mı oynattık falan dedim kendime o kadar benziyor. Eşime de dedim de o bizim kız daha güzel diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…