2008 Kasım Anneleri

Herkese kendi bebeği daha güzel galiba :)))

Eşimde diyorki ya bizim kız mu gerçekten çok tatlı, yoksa bizim diye mi bize öyle geliyor, diye.
Tabiki hem tatlı hemde bizim oldukları için eksradan tatlılar.

Ama çok benzettim ben kızına :)

Kızının gözleri hala renkli mi? Bizimki hala renkli,bazıları döner dediler de.

Bizimkızın gözünede ben mavi diyorum,çoğunluk yeşil.Geçen farkettim ikisinide andırıyor.Sanırım değişiyor.
Fotoğraf makinasına mavi olarak yansıyor, demekki ben doğrusunu söylüyorum.

Hiç bana benzemiyo bu kız zaten :)))

Neyse eşim biraz istiyo Pc yi ben kaçıyorum.Hem kızı emzireyim,annem uyutamadı daha.Bi uyusun ya uyusunda büyüsün :))

Aynen ben de senin gibi doktor dışında hiç çıkmadık evden.Valla ben alıştım evde miskin miskin oturmaya durum kötü yani..Çksam nereye gidicem ki diyedüşünüyorum..Malum küçük yer ama sen istanbul dasın gidecek bir sürü yer var. senin için daha zor..bozma moralini yaa.Ben kendimi dışarı çıkarsam çocuk hasta olursa çok sıkıntı çekerim sabret biraz diyerek telkin ediyorum..

Yılbaşında da koçiş ,bebiş evdeyiz .belik kayınvalidemler gelirler..

iyi akşamlar anneler
pazar pazar kaynatmışssınız yine.
hava çok berbattı bugün .dün akşamda misafirlerim avrdı çok yorulmuştum.kız kardeşim aradı öğlen yiğenine yılbaşı hediyesi alacakmış ama onu da seçmek için çağırdı benimde canıma minnet gezme olsunda :)) kızıma çok güzel bir yılbaşı elbisesi altı teyzesi saolsun.
doğum hediyesi mi , çiçek mi onlar ne :)) benim kociş saolsun doğumdan önce çok söylüyordu sen doğur onu alıcam bunu alıcam diye ama saolsun daha hiçbişey göremedim.bunun mevzusu açıldığındada sen ameliyata giriyorsun bebek nasıl çıkacak sen nasıl çıkacaksın ben sizleri düşünmekten hediye falan düşünemedim diyor ama hep bahane hep bahane ..olsun ne yapayım kocişi böyle kabullendim. (

günaydın herkese ;
ruhum sıkılıyor hava çok kapalı ve biz evde tıkılı durumdayız..keşke yakınlarda gezebileceğim biryerler gidebileceğim komşularım olsa ..offf yalnızlık çok zor ..

Eylülcüm üzülme tek yalnız olan sen değilsin..Benim de yakınımda oturan kayınvalidemden başka yakın arkadaşım ,komşum filan yok..Yalnızlık hakikaten zor ama pek de yapacak bişey yok..Neyse iyi ki KK var iyi ki sizler varsınız...a.s.a.s.

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

bende yarın ablama gidiyorum..ablamda biri 2,5 biri 1 yaşında iki çocuk bende bir çocuk ,görümcesi gelecek onda 3 ve 1 yaşlarında iki çocuk arkadaşında 1 çocuk ve ben ablama yeni evli arkadaşımla gidicem..yani 6 çocuk olan bir eve çocuksuz arkadaşımla gidicem bence uzun bir süre çocuk yapma fikrini aklına getirmiycek..kaydirigubbakcemile3

Ha bu arada söylemeyi unuttum bizim bugün kırkımız çıktı..Oğluşum da ben de banyomuzu yaptık ama kırk uçurmaya bir yere gitmedik.çünkü burda tipi var...

Ya kızlar iyi ki kışın doğurmuşuz düşünseinze yazın sıcağında eve tıkılıp kaldığınızı..kabus gbi olurdu sanırım..şimdi ne güzel sıcacık evimizde oturuyoruz...(züğürt tesellisi bu dadelikafadulden)

Hey maşallah eylülcüm bu çocuk bereketi ne böyle..yalnız dikkat et bu aralar bütün çocuklar hastalar genelde.. bebişin de mikrop filan kapmasın..bi gezmeye gideceksin onda da kafanı bulandırıyorum di mi?

iyi akşamlar arkadaşlar,uykusuz gecelerin haricinde herkez iyi sanırım.allah herkese iyilik versin inş.geçtiğimiz hafta bi kaç gün girememiştim nete baya birikmiş kızımdan fırsat buduğum zamanlarda okumaya çalıştım.oku oku bitmedi valla.geçmişi okumayım diyorum ama okumadanda edemiyorum valla.kzımın karmakarışık uyku düzenine kendi hayatımı sıkıştırmaya çalışıyorum.o uyuduğu sure içinde 3 günde anca okudum geçmişi.

ya bi benim kocam hediye konusunda özürlü zannediyordum ama benimkinden başkalarıda varmış.aslında dogum günümde falan ihmal etmezdi ama bu sefer sınıfta kaldı.demek ki bunlar hep aynı.yarım elma gönül alma işinden pek anlamıyorlar.olsun canları sağolsun.her zaman yanımızda olsunlarda bu da yeter.

iyi geceler hanımlar :)) geçmişi çok fazla okuyamadım çünkü çok uzun anam uykum geldi zati denizanası cnm çoook geçmiş olsun şükür atlatmışsın,bebişinede kavuşmuşsun.
diğer bütün hastalara veya bebişi hastalananlara da çoook geçmiş olsun.

ben de 40 ı çıkanlardanım cetvelimde görüldüğü üzere :) ben isteksizlik yaşamıyorum ama hamileliğimin ortasından beri böyle zaten hatta eskiye göre daha istekliyim.çok şükür bir sorunda yaşamadık,ağrım sancım filan olmadı.Allah korusun doğumdan sonra vajinismus olanlar varmış.isteksizlik yaşayan arkadaşlar kendinizi yavaş yavaş strese sokmadan alıştırın bence

korunma olarak bende spiral düşünüyorum ama biraz korkuyorum :) bu arada bende regl olanlardanım çok çabuk başladı reglim hatta bugün 4.günü yani sona doğru yaklaşıyoruz.ilginçtir hiç regl ağrısı çekmedim.normalde yatak döşek yatardım.doğum yapınca ağrıların geçer derlerdi de inanmazdım bakalım öbür aya nasıl olacak.bunu ilk olduğu için saymıyorum tam düzene girmeden.bu yüzden de bir daha ki aya spirali düşünüyorum.bu arada eşim dilediği gibi korunabilir benim için farketmez

bu gece kapanışı ben yapıyorum sanırım kızlar.kimseciklerde yok rastlaşamadık kimseyle.bende bu gece kzım yüzünden değil kendi tuvalet sorunum yüzünden yatamadım.kabızlık maalesef bendede varda.illa tuvalete çıkmayı bekliyorum yoksa çok rahatsız oluyorum,gaz sancısı çekiyorum tabi bebeğimede geçiyo
neyse işimi hallettim çok şükür :) artık yatabilirim..hepinize ve meleklerimize tatlı rüyalar iyi geceler

selam millet biraz geçoldu bugün ama gene ben açtım tükkanı :lepi:
hva buızzz gibi 500 gelicek herhalde fatura .dün gece ellerini bağlamadım ama sbaha kadr ayaktaydık kendi pırtına bile uyandı sıçrıyo tabii elleri oynayınca uyanıyo allahtan kayrolası sallanıyoda ip bağladım ağlamaya başlamadan çocu kez yakaladım geri uyuttum ama sabaha kadr ağladı mıkırdandı mahvollduk tabii şimödi uyuyo küçük beyimiz.şu sallanan kayrolayı alarak hayatımızın en akıllıca işini yaptık diyorum kocişe fatihin kayrolası sallanmıyodu bütün geceyi kayrolanın başında geçiriyorduk yok emziğim düiştü zırt emziğim düştü pırtemziğim düştü 30 kere kaldırıyordu .bunu uyutunca emziğide alıyorum ağzından tecrübe başka şey canım.kaydirigubbakcemile3
hadi düşün yavaş yavaşkaydirigubbakcemile

sağol darkçım sizin agucuklarda hayırlı olsun.piraye auuu filan diyodu ama g sini yeni ekledi ve sonunda agu dedihihoyyyt benimkide ağlarken anne diyo sanki:))

yazıyım cnm tarifi;
2 yumurta
1buçuk su bardağı şeker
2 su bardağı un
kabartma tozu-vanilya
yarım su bardağı sıvı yağ
1 şişe soda
hani şu yuvarlak küçük cam tepsiler varya ona yapıyorum ben bu tarifi güzel kabarıyo.
aslında bu ıspanaklı kek tarifi ama ben herzaman ıspanak koymuyorum eğer ıspanak koymak istersen 200gr konuyo cnm ıspanağı rondodan geçiriyosun püre halinde olcak sadece yaprakları konunca daha iyi oluyo. istersende üstüne krem şanti sürüp kekin kenarlarınıda rondodan geçir(yeşil olduğu için antep fıstığı gibi oluyo)üstüne serpebilirsin.misafir geldiğinde filan yapılabilir güzel oluyocokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…