- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #13.101
kızlar ya soracağım soracağım unutuyorum kocişleriniz size doğum hediyesi aldı mı?
Gelmeyen misafirlerimi şiddetle kınıyorum. Bizi dışarı çıkarmayan eşimi daha daha büyük şiddetle kınıyorumç Kaptanın seyir defteri gibi oldum: Bugün evde 51. gün. Doktor için çıktıklarımı saymıyorum. Şimdi o kadar hazırlığın üzreine gelmeyen misafirlere mi yoksa ona mı kızayım sec beğen al. Sinirlerim çok bozuk kızlar ya. Zaten hava da karanlık. Siz de azıcık moral verin iyi ki çıkmadın bebiş hasta olurdu, misafir gittiğiniz evin kedisi yerdi falan deyin de moralim yerine gelsin(((
Yeniyılda ne yapacaksınız?
valla sıkıntıdan şu zıkkıma başlıcam korkuyorum yaa
günaydın herkese ;
ruhum sıkılıyor hava çok kapalı ve biz evde tıkılı durumdayız..keşke yakınlarda gezebileceğim biryerler gidebileceğim komşularım olsa ..offf yalnızlık çok zor ..
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:Eylülcüm üzülme tek yalnız olan sen değilsin..Benim de yakınımda oturan kayınvalidemden başka yakın arkadaşım ,komşum filan yok..Yalnızlık hakikaten zor ama pek de yapacak bişey yok..Neyse iyi ki KK var iyi ki sizler varsınız...a.s.a.s.
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
bende yarın ablama gidiyorum..ablamda biri 2,5 biri 1 yaşında iki çocuk bende bir çocuk ,görümcesi gelecek onda 3 ve 1 yaşlarında iki çocuk arkadaşında 1 çocuk ve ben ablama yeni evli arkadaşımla gidicem..yani 6 çocuk olan bir eve çocuksuz arkadaşımla gidicem bence uzun bir süre çocuk yapma fikrini aklına getirmiycek..kaydirigubbakcemile3
canım sirke sütü azaltıyor ama haberiniz olsun ona göre başlayın
Pirayecim hadi ilk agunuz hayırlı olsun.Bizim epey oldu aguyu söyleyeli.
Çok tatlı oluyo sonrası.A-gu yada bazen sadece gu bazende a diyoruz:))
Ağlamamızda In-ga bu arada :))) Bazen anne ye yakın bi şekilde ses çıkarıyor.
Walla bu havuçlu kek baya zahmetliymiş.Bana daha kolay şeyler lazım :))
Bugün bi hevesle yaptım,canım kek istedi.
Dark afiyet olsun canım ama çok üzüldüm ya bak şimdi niye pişmedi ki. Bazn benim de olurdu ilk yaptığım zamanlarda. Belki senin fırında da üstü az piştikten sonra alta koymak gerekiyordur ben çözümü öyle bulmuştum. Biraz pişiyor sonra teli çıkarıp koyuyorum hem üstü yanmıyor hem içi pişiyor.
Evet lavinya doğru bilmiş tek hediye alan kociş ünvanını alan eşimin gönlünü almaya gittim sonra kızı ona satıp uyudum nasıl iyi geldi. Anlaşılan bugün kuzulara babalar bakmış.
Piraye sodalı nasıl oluyor? Attın bir taş gerisini getir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?