2008 Kasım Anneleri

hey kaçtınızmı bende çikolata kahve yaptımsaçlarımı birazda kestirip kat verdim hiç böyle uzadığını bilmiyom omuzlarımdan aişağı indi ya kıyamadım kestirmeye herkes çok beğendi kocam hariç benim doğal halimi seviyomuş neden boyuyomuşumjki :mymeka:sanane be adam sananeeeee:mymeka:
şimdi gidip röfle attırıcam ama bebekime 3 saat bakıcak bi babayiğit arıyorum bulursam gidicem şööle tarana yada zeytin yedirmeyen birinidelikafadulden......

Oooo ben bi kayboldum herkesler buralara toplanmış..

Kızlar hergün kek mi yapıyonuz yaa?benim evde şu an ttatlıcı dükkanı gibi oldu..sütlaç,aşure,antep baklavası,kurabiye..hepsi bi arada ne ararsan var.ama sadece sütlacı ben yaptım..sütlaç bende sütü artırıyor tavsiye ederim siz de deneyin bi..

Saç konusuna gelince..Benim de saçlarım çok fena durumda.Uzadı,dipleri geldi hoş dip denmez ona artık uçları geldi diyimnaniknanik..

40ım çıkınca doktorum kontrole çağırmıştı dün gittim gitmez olaydım hayatımda böyle acı çekmedim muayenede.önce ultrason aletini soktu biraz acıdı ama o neymiş kiiiiii.benim hala akıntım geliyodu oyüzden boşaltmamız lazım dedi.o maşa gibi aleti soktu sonra pipet gibi uzun bi boru soktu bişeyler pompaladı içimi temizledi canıma okudu ağladım acıdan nefes alamadım yok böyle bi acı resmen ölmek istedim.bitince acıdan ayaklarımın üzerinde duramadım uzandım bi 10 dk ağrı kesici falan vurdular öyle yürüyebildim mahvoldum yani.sizde de böyle bişeyler yaşayan varmı??yoksa benim şanssızlığımmı bu?[/QUOTE]

canım ben de gittim 40 muayenesine. ultrasodu, smear'di ne varsa yaptı doktor ama normal doğumdan olacak hiçbişi hissetmedim kafamçokkarıştı bakalım kocişi hissedecekmiyim :asigim:

bu arada doktorun smear yapması bana gereksizmiş gibi geldi, size de yaptılar mı?

Son düzenleme:
atatanem geçmiş olsun canım bende kırk muayenesine kalmadan ameliyat oldum miyom arıza çıkardı,

elmalı turta bence iyiki yapmış düzenli olarak yaptırmak lazım ama hep es geçiyoruz

ne gönderiyon kız asorti bak merak ettim şimcikk

aman canuuum sana gönderdiğim adres vardı ya onu gönderdim denizanasına
ayyy evet iyi fikir sütlaç dur ben de yarın yapayım hemde fırında offfcokacimcoook

Ya günlerdir aklımda sütlaç var nerden dediniz. Hatta doğumdan eve geldiğimden beri var da ne kimseye söyledim yap diye ne de kendim söyledim. Benim de bazı günler süt fazla oluyor bazen az oluyor ama bunu ne azaltıyor ne çoğaltıyor bir türlü bulamadım.

benimde kızım uzun süre uyursa çok oluyor ama az uyursa az olyo sürekli emmek istediği için
neyseee gecenin sonuna geldim ben herkese iyi geceler

herkeslere iyi akşamlar.muhabbet koyu maşallah.
atatanem geçmiş olsun canım.bende perş.randövu almıştım ama seni yazdıklarına bakınca gözüm korktu benim.ben basıt bir muayene zannediyordum ya.vazmı geçsem ne.akıntın devam ediyordu derken kanaman mı yani.offf tırstım şimdi.

ya bende saçımı kestirmek.kilolarımdan arınmak,çaklaklarımdan kurtulmak istiyorum.yokmu bir sihirli değnek.kilolor bu gidişle çok zor bende bu istahh olduktan sonra.yediğim tatlının hatti hesabı yok.kendimi bi tutamıyorum ya.saçımı kestirmeme de eşim izin vermiyor.arkadaşım 40 çıkınca çatlaklarını yok ettirmiş 6 seanta bitmiş.kaymak gibi olmuş valla hiç bişey kalmamış.bende yaptırırm diyordum ama hem tuzlu hemde bebeğe 2 saat bakacak biri lazım.offfffff ben den bişey çıkmaz.senağlama

julicim,pling gibi anladım kadarıyla.karnına asıt gibi birşey suruyorlarmış kuruyormuş gelip gidip kurudukca seans boyunca suruyorlarmış.sonra o deri soyulmaya başlıyormuş.bir seans 1 saat sürüyormuş.ama ne kadar erken yapılırsa o kadar etkiliymiş henuz çatlaklar pembeyken dedi.6 seansta bitmiş onunki.6 sene önce bir seans 60 milyon du dedi.numarasını verecek bakalım bilgi alacam bende.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…