2008 Kasım Anneleri

iyi geceler kızlar.
ben geldim ama kimsecikler kalmamış.
tam 3 gündür okuyom okuyo tam yazıcam bizim oğlan uyanıyo.
ya 3 gündür huyu değişti bu çocuğun.
eskiden aklımı ermiyodu ne?
şimdi gazsancısı olunca,altı kirlenince,acıkınca bir çığlık basıyo inanamazsınız.
önceden doğru dürüst ağladığını bile bilmezdim.he huysuzlukları olur, gaz sancısı olunca ıkınırdı yavrum.ama böle katıla katıla ağlamazdı.nasıl susturacağımı bilemiyom.kafayı yicem.
bide birbirimize okadar bağlanmışızki benden başkası kucağına alsa bile susmuyo.benim kokumu duyunca susuyo.
ben bebeğimi 2 şubatta bırakıp nasıl işe gidicem

bu arada sizi özledim kızlar.
bazen güldüm,bazen üzüldüm yazdıklarınızı okuyunca..

kırkı çıkan anneler hayırlı olsun.
doğum hediyelerinden bahsetmişsiniz.banada eşim doğumdan 1 ay önce hediyesini hazırlamış.altın takı seti almıştı.doğumdan sonrada cep telefonu aldı sağolsun.
kayınvalidemde güzel bir altın bilezik bana,içine kuran konan altın bi kutu takıda oğluma hediye aldı.
hepsini çok seviyorum.hoş almasalarda severdim de

ısınmaktan bahsetmişsiniz.benim evde merkezi sistem doğalgaz.ama gündüz ve gece ara ara kapatıyolar.bende elektrikli soba yakıyorum yatak odamızda.bakalım ne kadar gelicek?allah yardımcımız olsun.% 15 indirimle adam kandırıyolar.hem yakıt parası öde; hemde elektrik.
ama napalım doktora vereceğimize o paraları ısınmaya veririz hiç değilse acı çekmeyiz diye kendimizi avutuyoruz.

tatlılaaar..
bende hamileliğimin son 2 ayından itibaren( vede hala devam ediyo) deli gibi tatlı yiyom.
ama şu tahinli pekmez,tahin helvası,hurma,sütlaç ve kuru incir iyi süt yapıyo..
yani benim süt ondan iyi herhalde.maşallah..
ama dün gece oğlum bi huysuzlandı yine.saat akşam 6 dan gece 11 e kadar..
ay sürekli emmek istiyo.ee emzir emzir göğüsler mahvoldu,süt birikmiyo.sütümün çok olduğu zamanlarda 2 poşet 100 ml. dolaba atmıştım sağıp.birini c.tesi gecesi ilk defa dışarı sinamaya kocişle gittiğimizde kayınvalidem eritip kaan a içirmiş.diğerinide dün gece artık susturamayınca ben içirdim.yavrum acıkmış deli gibi saldırdı biberona ve nefes almadan içti
julinin dediği gibi benimde arada olmuyomu ne sütüm?
ama 10 dk. bir emersen süt olurmu?
bu akşamda çok huysuzlandı.gündüz ara ara sancılanıp uyandı ama hep uykuluydu.ondan sanırım akşam olunca bi türlü çocuk uykuya geçemiyo..zorla uyuttum.tabi yine göğsümde.

ay düştü çenem yine
napim anca yazabiliyom.3 günün acısını çıkarıyom.
eşim demin diyoki: bu kasım anneleriyle ömrünüzün sonuna kadar yazışacakmısınız?
çocuklarınızın sünnetlerini,askerliklerini ve düğünlerini yapana kadar..
ay çok güdüm evet dedim.bi sakıncasımı var

artık arayı bukadar açmayayım bari.
oku oku bitiremiyom sonra.
bende oğlan uyurken gidip biraz uyuyayım.3 gecedir yarım yamalak uykularla ayaktayım zaten.
herkese iyi geceler..
hepinizi ve bebişlerinizi öptüm.

ha son bişey:
ssk lı olup,(asgari ücretten ödenenler)
doğum izin parası kaç lira alıcaz bilen varmı?
bizim şirket insafa gelip maaşımın yarısını vermeyi kabul ettide..
çok şükür..
oğlumun kısmetine..
kimse kimsenin kısmetine mani olamaz dimi?

ooo anneler bugün akşam saatinde bakıyorumda coşmussunuz süper valla :)
ben anneme geldim çok şükür .kafam rahat evde en azından benden ve durudan başka bir ses bir nefes daha var.kendi kendime konuşup gülmüyorum en azından.
doğum sonrası bakıma giren anneler hayırlı olsun güle güle kullanın yeni imajınızı darısı tez zamanda benim başıma inşallah. evde oturmaktan popom büyüdü sanki iyice hiç bi şey yapasım yok.bi an önce çalışmaya başlamam lazım ki kendimi toparlayayaım ama kızımı bırakmak da istemiyorum. nasıl başlıcam işe hiç bir fikrim yok.
azo ne güzel senin şirket insafa gelmiş maaş konusunda bizimki hala ekonomik krizi bahane edip duruyor

lelalcim o hiç bişey yapmak istememe bende de var.sahilde yürüyüş yapardık eşimle her akşam.tabi şimdi mecburen tık yok.nasıl özledim yürüyüş yapmayı.hava bu kadar soğuk olmasa alıcam kızımıda arabasıyla yürücem babam yürücem.ben zaten çok kilolu hamile kalmış biri olarak doğumdan sonra biraz kilolar gider diyodum ama hayal kırıklıpına uğruyorum sanırım.sürekli evde olma bi taraftan,iştahımın çok açık olması bi taraftan valla kilo filan veremem ben böyle offf

umarım hepiniz ve bebekleriniz mışıl mışıl uyuyorsunuzdur
ben çoooookkkkkk sıkıldım artık uyumak bile istemiyorum

iyi sabahlar bu arada

günaydın kasımın güzel annneleri
dün geceki uyku felaketinden snra bu gece biraz dahha iyi uyuduk biz. dün akşam girip size yazılı dua edemedim ama emin olun oğlumu uyuturken ona ettiğim duaların içine sizin meleklerinizide kattım. umarım faydası olmuştur.

oğlum uyuyo aslında bende uyusam ne iyiydi ama çıkacağım az sonra anneme kaçacağım. mmmf ye söz verdim ilk ben geldim. kendimi yok yazdırırmıyım. sonra açtım tükkanı havalandırıyom az sonrada yerleri süpüreceğim.

dün akşam ne güzel kaynatmışsınız.aslında akşamları muhabbet iyi oluyoda benim uyus koca istemiyo akşam nete giriyim. neden o olunca onunla ilgilenmiyomuşum.aman al oğlanı siz birbirinizle ilgilenin ben kendime kalayım yokkk olmazmış.aslında adamda haklı hala kaçıştayım bari benle otur muhabbet et diyo kaydirigubbakcemile3

2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin
Yaşamımızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerlçek dostluklar hep bizimle olsun ve yeni gelen yıl bize tüm sevdiklerimizle birliklte sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirsin:Saruboceq:
a.s.a.s.a.s.

Sevgili kasım anneleri

küçük mutluluklar diliyorum size, elmalı kekler, sıcak sahlepler, yağmur kokusu, pazar kahvaltıları, trafikte yeşil ışıklar, fallarda balıklar....mutlu yıllar

2009 size , bebişlerinize ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk, huzur getirsin...

Günaydinn güzellerrrr herkeze iyi yillarrrrrrrrrrrr...

sabahtan uyandim hindimi yikadim yagladim sosladim koydum firina..

baligim uyandi kaciyorum ben..

Herkese günaydın..

Hepinize sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ,huzurlu,mutlu bir yıl diliyorum..Bebişlerimizle birlikte daha çok yılbaşı görürüz inşallah..

Ya kızlar bişi sorcam size..bebeklerinizin gazı nasıl kokuyor?Benim oğlumun gazı çok fena kokuyor..ilk baştan beri böyle sanki koca adam gibi..endişelenmeye başladım bu konuda..

♥ Her yeniyıl bir başka güzel.. 2009 yeniyıl sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeniyılınız kutlu olsun.​
a.s.

valla bence kokmaması gerek ama. üşütüyo olmasın bebeğin. mama mı kullanıyorsunuz?benimkide hiç koku olmuyo. anne sütü alıyo sadece ama.

herkezin yeni yılını kutlar melekleri ile birlikte sağlıklı,huzurlu,mutlu daha nice yıllar geçirmesini dilerim.

(bizde bir gün böle olacazzz süprizzzzz)

len sen geriden mi geliyon 2008 yılında değiliz artık 2009 a gircez

valla bence kokmaması gerek ama. üşütüyo olmasın bebeğin. mama mı kullanıyorsunuz?benimkide hiç koku olmuyo. anne sütü alıyo sadece ama.

bizim ki de kokuyor bazen o bizim yediklerimizle alakalı canım bazen kakasıda
çok kötü kokuyor ama bazende hiç kokmuyor yani normal bu

bu arada herkese günaydın kızlar
yeni yılın size bebişlerinize ve ailenize sağlık mutluluk ve hzur getirmesi dileğiyle
savaşsız bir dünyada büyütmek istiyoruz bebeklerimizi

TEMMUZ ANNESİ OLARAK TÜM ANNELERİN YENİ YILI KUTLU OLSUN....YENİ YILDA SEVDİKLERİNİZLE VE BEBEĞİNİZLE SAĞLIKLI HUZURLU MUTLU BOL KAZANÇLI BİR YIL SİZLERİN OLSUN....SEVGİLER.....a.s.:1hug::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…