2008 Kasım Anneleri

selam kızlar
herkese iyi yıllar sevdiklerinizle önümüzdeki yılda tüm dualarınız kabul olur inşallah
mutlu huzurlu güzel gülücüklerle doolu sağlıklı yıllar diliyorum herkese
ailelerimizlr birlikte nice yeni yıllarda güzel günlerde birlikte olmak dileğiyleeeeeeeeeee

valla bence kokmaması gerek ama. üşütüyo olmasın bebeğin. mama mı kullanıyorsunuz?benimkide hiç koku olmuyo. anne sütü alıyo sadece ama.

benim oğlum mama ile besleniyor, gazı hiç kokmuyor ama kakası fena kokuyor, aynı katı haşlanmış ve beklemiş yumurta gibi

Benim bebeğim genel olarak anne sütü günde 1-2 kere memeyla besleniyor..

Deniz anası koku aynı koku bekleiş yumyurta gibi.güzel tarif etmişsin..kakası normal kokuyor ekşi süt gibi ama gazı aynı senin dediğin gibi

geçmişi okuyamadım canlarım ama sağolsun derinxby sayesnde konuşulanları anladım
bu arada bizde cumartesi günü mevlidimizi yapık çokşükür
herşy çok güzeldi oğlumda çok yakışıklı oldu eyzeleri
bir kaç resmini yolluyorum

Ya nerdesin Azo evet arayı bu kadar açma össlüyoruz sonraaa. Eşine ben de çok güldüm ki gecen benimki de benzer bir şey dedi. Bilmem ki bıkana kadar yazışırız heralde ya da bizi burdan kovana kadar :) Düşünsene benim kızın düğününe ne giysem kızlar diye yazıyormuşum 25 yıl sonra :)) Canım seninki de huy değşitirdi desene 40 tan sonra. Umarım kısa zamanda eski uslu haline döner Ömer Kaan.

I ııııh faydası olmadı gelip buraya yazacaktın. Bak sabah ettik. Bu akşam hiç bahane falan dinlemem geliyosun duanı ediyosun sonra gidiyorsun. Kocişine de selam söylüyorsun, ne var canım muhabbet muhabbet nereye kadar.

Biz bu sabah 7 buçuğu gördük sonunda.Sabaha kadar yapmadığım şey kalmadı ama bana mısın demedi kızım. Sonbra tam uyudu 11 de acıktı emzirdim gazını çıkartıyorum babası geldi sevecekmiş uyandırdı kızı.Bir de ben uyandırıyorsun deyşnce kızdı. Tabii sabaha kadar kızla ilgilenen o değil ki. Bazen gerçekten çok sinir oluyorum 11 de kalkıyor beyefendi keyfi geliyor kızı seviyor. Şu sevme işini gece 4 te yapsa nasıl olur (( Sonra tabii 1 e kadar tekrar uyanıktı artık gözünden uyku akıyordu kızın şimdi yatağında mırıldana mırıldana uyudu. Dışarısı karanlık olduğu için odanın ışığını yaktım. Aydınlık olsun gece gündüz farkını öğrensin diiye ama zor gözüküyor.

Bu arada yeni yıl sabahında olduğumuzu da tamamen unuttum kızlar. Bu uykusuzlukla ben de ne yeniyıl sofrası hazırlayacak hal ne de gece 12 yi bekleyecek bünye kalmadı. Yine deeeee meleğim yanımda gireceğim 2009'a.

Ne kadar yorgun ve uykusuz olsak da sahip olduğumuz en değerli şey bebeişlerimiz. Umarım onlara kavuştuğumuz 2008 yılı kadar güzel ve umut dolu geçer yeni yılımız. Bol agulu, emeklemeli hatta yürümeli, dişli, ek gıdalı yıllara :)))

teşekkür ederiz kızlar
Allah hepimizin yavrularına sağlıklı mutlu huzurlu hayırlı uzuuuun ömürler versin
ben mevlite çok duygulandım
daha düne kadar karnımdaydı bu yaramaz
şimdi yanımda umutla yeni bir yıla birlikte giriyoruz Allah herkese nasip etsin

evet ya ne kadar güzel kızım ben ve eşim yeni bir yıla merhaba diyeceğiz inşallah bu yıl dilediğimiz gibi olur hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…