- 10 Ekim 2007
- 6.368
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #13.361
iyi geceler kızlar.
ben geldim ama kimsecikler kalmamış.
tam 3 gündür okuyom okuyo tam yazıcam bizim oğlan uyanıyo.
ya 3 gündür huyu değişti bu çocuğun.
eskiden aklımı ermiyodu ne?
şimdi gazsancısı olunca,altı kirlenince,acıkınca bir çığlık basıyo inanamazsınız.
önceden doğru dürüst ağladığını bile bilmezdim.he huysuzlukları olur, gaz sancısı olunca ıkınırdı yavrum.ama böle katıla katıla ağlamazdı.nasıl susturacağımı bilemiyom.kafayı yicem.
bide birbirimize okadar bağlanmışızki benden başkası kucağına alsa bile susmuyo.benim kokumu duyunca susuyo.
ben bebeğimi 2 şubatta bırakıp nasıl işe gidicem
bu arada sizi özledim kızlar.
bazen güldüm,bazen üzüldüm yazdıklarınızı okuyunca..
kırkı çıkan anneler hayırlı olsun.
doğum hediyelerinden bahsetmişsiniz.banada eşim doğumdan 1 ay önce hediyesini hazırlamış.altın takı seti almıştı.doğumdan sonrada cep telefonu aldı sağolsun.
kayınvalidemde güzel bir altın bilezik bana,içine kuran konan altın bi kutu takıda oğluma hediye aldı.
hepsini çok seviyorum.hoş almasalarda severdim de
ısınmaktan bahsetmişsiniz.benim evde merkezi sistem doğalgaz.ama gündüz ve gece ara ara kapatıyolar.bende elektrikli soba yakıyorum yatak odamızda.bakalım ne kadar gelicek?allah yardımcımız olsun.% 15 indirimle adam kandırıyolar.hem yakıt parası öde; hemde elektrik.
ama napalım doktora vereceğimize o paraları ısınmaya veririz hiç değilse acı çekmeyiz diye kendimizi avutuyoruz.
tatlılaaar..
bende hamileliğimin son 2 ayından itibaren( vede hala devam ediyo) deli gibi tatlı yiyom.
ama şu tahinli pekmez,tahin helvası,hurma,sütlaç ve kuru incir iyi süt yapıyo..
yani benim süt ondan iyi herhalde.maşallah..
ama dün gece oğlum bi huysuzlandı yine.saat akşam 6 dan gece 11 e kadar..
ay sürekli emmek istiyo.ee emzir emzir göğüsler mahvoldu,süt birikmiyo.sütümün çok olduğu zamanlarda 2 poşet 100 ml. dolaba atmıştım sağıp.birini c.tesi gecesi ilk defa dışarı sinamaya kocişle gittiğimizde kayınvalidem eritip kaan a içirmiş.diğerinide dün gece artık susturamayınca ben içirdim.yavrum acıkmış deli gibi saldırdı biberona ve nefes almadan içti
julinin dediği gibi benimde arada olmuyomu ne sütüm?
ama 10 dk. bir emersen süt olurmu?
bu akşamda çok huysuzlandı.gündüz ara ara sancılanıp uyandı ama hep uykuluydu.ondan sanırım akşam olunca bi türlü çocuk uykuya geçemiyo..zorla uyuttum.tabi yine göğsümde.
valla benimki de 40 ından sonra huy değiştirdi. koyduğun yerde uyuyan sadece acıkınca ağlayan bebeğim çok fena bişey oldu. bir de ilgilenildiğini farkedince de yapıyo biliyomusun bunlar. çok fenalar çooook.benimki her gece 12 gibi ağlamaya başladı. ama naz ağlaması belli.unutuncaya kadar çekicemiz var.sütüm dediğin gibi sabahları patlayacak gibi oluyoo. bütün gece emmesine rağmen maşşşallah. ama tüm güm em alllah em derken geceye bşey kalmıyo . bende sabahın köründe sağıyorum zaten sağmasam akıyo. onu da gece ve işe gittiğimde kullanıyoruz. çok şükür idare ediyoruz şimdilik.neyse bende kaçayın işteym şimdi. evdekiler beni bekler. hepinize iyi yıllar. sağlıkla inş.
bu arada gece eşim bozacı gelince illa da boza içirdi bana zorla. süper süt yapıyo haberiniz olaa...
valla bence kokmaması gerek ama. üşütüyo olmasın bebeğin. mama mı kullanıyorsunuz?benimkide hiç koku olmuyo. anne sütü alıyo sadece ama.
benim oğlum mama ile besleniyor, gazı hiç kokmuyor ama kakası fena kokuyor, aynı katı haşlanmış ve beklemiş yumurta gibi
eşim demin diyoki: bu kasım anneleriyle ömrünüzün sonuna kadar yazışacakmısınız?
çocuklarınızın sünnetlerini,askerliklerini ve düğünlerini yapana kadar..
ay çok güdümevet dedim.bi sakıncasımı var
günaydın kasımın güzel annneleri dün geceki uyku felaketinden snra bu gece biraz dahha iyi uyuduk biz. dün akşam girip size yazılı dua edemedim ama emin olun oğlumu uyuturken ona ettiğim duaların içine sizin meleklerinizide kattım. umarım faydası olmuştur
pirayecim geçmiş olsun aşılarınızı olmuşsunuz darısı 21 ocakta bize peki ateş falan yaptı mı bu aşılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?