2008 Kasım Anneleri

herkese iyi akşamlar
inşallah herkes iyidir, biz kızımla iyiyiz çok şükür

Asortie cim herkes yeni yıl telaşında heralde :)
biz de bugün anneannemize geldik, pasta yaptık akşama, inşallah güzel olmuştur.

bu arada herkesin yeni yılını kutluyorum. 2008 yılı bizler için hayatlarımızın en büyük mucizesini yaşadığımız bir yıl oldu. umarım 2009 en az bu yıl kadar mutluluk ve güzelikler getirir hepimize.
bebişlerimizle, ailemizle ve burada hep beraber mutlu bir yıl diliyorum herkese....

kızlar selam ..
yeni sene hepinize sağlık mutluluk huzur bol para getirsin kuzucuklarınızın ve sevdiklerinizin kokusu yanınızdan hiç eksik olmasın beraber acı tatlı bi sene geçirdik sevinçlerimizi hüzünlerimizi hep burda paylaştık hepinizi öpüyorum kızlar

asortik benimpc formattaydı ya unuttunhihoyyyt
zeynep aferin kız tükkan tertemiz olmuşnaniknanik

pcnin yokluğunda nefismamalar yaptım offf offff valla ben süperim hihoyyytama mehmet akif çok huysuzlandı yavrukuşum benimyaa

Evet kızlar benim bugün heyecanım iki katlı çünkü hem yeni bir yıla giriyoruz hemde ben 6 sene önce kızımı bu gece kollarıma almıştım. Daha yeni yıla gireli bir kaç saat olmuştu ki sancılanmıştım ve sonrası kızım gelmeye karar vermişti önce suyum gelmişti ama maalesef sancılarım açılmamı sağlamamış tabi bu arada biz yeni yılın ilk sabahına ulaşmıştık saat 6'da beni sezeryana aldılar ve kızım 06,08'de dünyaya gözlerini açtı ve ben o boncuk gözlerin aşığı oldum. Tabi bugün de bu yüzden her yeni yılda olduğu gibi ben yine yarın için doğum günü hazırlıkları yapmaktayım.

HEPİNİZE MUTLU MUTLU MUTLU SENELER DİLİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
YAVRULARINIZLA SEVDİKLERİNİZLE HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNhihoyyyt:sm_cool:a.s.

Tüm Kasım Annelerine ve ailelerine mutluluk,huzur,sağlık,başarı dolu bir yıl diliyorum sevdikleriyle birlikte ...

Bu yıl bizim için çok özel çünkü bebeişlerimizle geçireceğimiz ilk yeni yılımız olacak.Umarım herşey gönlümüzce olur.

Öpüldünüzzzzzzzz.

herkese iyi akşamlar.her kezler bir telaş içinde maşallah.valla ben dün gece 12 den bu saate kadar uyumayan kızımla misafir ağırlıycam diye çanım çıkmış durumda ikimizinde gözlerinin altı torba torba oldu valla.ne zaman misafirim gelse bu kız gece uyumuyor ve gündüzündede uyumuyor şuan da hala mızmızlanıyor.kardesimin hanımı halimi gördu acıdıda ben kalıyım biraz bakıyım dedi şimdi o uyutmaya çalışıyor ama bizimkinin sesi hala kesilmerdi.misafirlerden her gelen sen uyutamıyorsun ver ben uyuturum diyip alıyor bizim kız uyuyor uyutan hatun bak nasıl uyudu diye hava basıyor bizzimki 5 dk sonra vıyaklıyor.her kez şaşırdı vala bunu nasıl taze bebek uyku bilmiyor diye.

zeynep lütfen daha kuvvetli et şu duayı yaaa

jüli seninki nasıldı bugün.bizimki kendi rekorunu kırdı bu saat itibariyle

fater mevlüdünüz hayırlı olsun allah kabul etsin .. tam kuzu olmuş seninkide maşallahh pek bi çapkın bakınıyor ..
bugün herkes yeni yıl telaşında.meleklerimizle gireceğimiz ilk yıl kızlar bol bol bugece resim çekin ilk yılbaşı olarak albümlerde yerini alsın fotoları :))
2008 i meleklerimizi beklemekle geçirdiğimiz hazırlıkları için tatlı telaşlar yaşadığımız bir yıl olarak geride bırakırken gelen yeniyıl hepimize evlatlarımızı hayırlısı ile büyütmemizi ve hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin kızlar. ben ve duru kızım tüm kasım annelerine ve onların meleklerine mutlu yıllar diliyorrrr :)))))
artık yarın görüşürüz kızlar ..

slm kızlar ben annemden geldim ve bu velet tüm gün uyudu nasıl uyutucam bilmiyorum babası girişti bakalım az sonra devir alırım.

evet asorti anneme gidiyom adı altında o mağaza bu mağaza şu kuaför geceye hazırlandım :jeyyar: iş çıkar mı bilmem Allah bilir fisfisfis

herkeze iyi geceler. Allahım kuzucuklarımıza derin uykular bizede huzurlu geceler versin inşallahhhh :Saruboceq:

(bu gecede tuttmazsa uğramayım bari buralara )

yeni yılınız kutlu olssuuuuunnn..bebişlerimizle,ailemizle,sevdiklerimizle muhteşem bir 2009 yılı olması ümidiyle...

Eklentiler

• $screenshot.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 25
2009 un ilk yazısını ben yazıyorum sanırım mevlitleri ve d.günlerini tebrik ediyorum bu arada.ve tekrardan iyi seneler diliyorum herkese.misafirlerim gittikten sonra evi toparlayıp kızı uyutup oturdum pc başına ama artık uyuyayım..hişşt millet kırmızı kilotlar unutulmadı umarım

günaydın efendim a.s.
en son geçen sene en son yazan olamadım ilk yazan olayım dedim gene olmadı. saphira benden önce davranmış. sondan ve ilkten 2 olmakda iyi napalım.

eee bayanlar çok mu kaçırdınız meyva suyu,rezene,süt ayılamadınız hala. valla ben dün akşamki yazıyı yazdıktan sonra kendimi yatağa attım.benim neyime yeni yıl eğlencesi.tv de her şey ya eski bölüm ya aynı şeyler.evdekiler her akşam evde olanlar. bana ne ya ben kendi sıhatime bakarım dedim ve uyudum. ama merak etmeyin burdaki görgüsüz kırolar saat 12 de beni silahla uyandırdı. ya var mı böle bişi hiç akıllanmayacaklar ya. neyse öle işte..

hadi ayılın sizin gecenizi merak ediyorum ben.benimki kadar sıradan olamazzzz.

he bu arada bu sene kırmızı şey giymedim. amannnn dedim bu yaşıma kadar giydimde ne oldu. bu senede giymicem dedim.belki farklı olur.

selam millet gecemiz güzel geçti zeynepcim yemek yedik 8den 12yekadrcokacimcoookbu sabahta geciktim kociş evde adamın göynünü yaptımoda beni bugün ıssız adama götürcek bakalım şansoımı zorlayıp belki 100kaat kaparsam röfle yaptırcm bakalım kısmet şimdi kahvaltyı hazırliim acıktık çokcokacimcoook

selam hatunlar benden önce açanlar olmuş tükanı gecemiz çok güzel geçti kızımın gaz ağlaması dışında
yeni bir yıla merhaba dedil kociş bize havai fişek patlattı çok sevindik yemek yedik beraber saat 2 de yattık ve ancak gözümü açtım bu arada
kahvaltıyıda yaptık hepinizi öptük kocamaaan

günaydın kızlar
bizimde güzel geçti yılbaşı akşamımız .
uzun zamandır olamadığımız kadar ailemleydim.bu kız bizim aileyi birleştirdi walla :))
yalnız meyve suyu ve boza içmek fena çarptı beni sabah deli gibi baş ağrısıyla uyandım tam akşamdan kalmalar gibi :)
mmf bende bugün nihayet gidicem ıssız adama, en sonunda sinema keyfini de yapıcam ..
hazır annemdeyken kıza bakıyorda bende geziniyorum :)
yeni yılınızın ilk günü mutlu geçsin kocaman öpüyoruz sizi

hepinize iyi günleeeeeeeeer
biz bir buçuk günlük uykusuzluk ve yorgunluğun üzerine uyuyarak geçirdik akşamı.10da bbi yattık sabah kaltık valla.aralardaki uyuklayarak emdirmeleri saymazsak

ya arkadaşlar ben bırakıp markete bile gidemiyom siz nasıl sinemaya gidebiliyonuz.banada öğretin yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…