2008 Kasım Anneleri

günaydın kasım anneleri..
yeni yılın ilk gününden herkese merhaba.biz de gece uykumuzu aldık ama aralarda kısa kısa emiyor.acaba yeter li mi bilmiyorum.doyuyormu anlamıyorum.5 dakika emiyor uyuyor.bir daha almıyor memeyi..bende gazını çıkarıp yatırıyorum.

sizinkiler gece ne kadar emiyor...

merhabalar herkeze...yorgun gecen bi aksamin ardindan anca ayilabildim ben.

herseye ragmen güzeldi uzun süre masada kalip muhabbet etmek.deniz bey her ne

kadar 10`n sonra hafif azitsada yinede iyi girdik yeni yila.genelde odasinda kaldi

babanesi bakti oglusuma zaten asagisi cok kalabalikti bunaldi biraz kücük noel babam:)

gecmise bakamiyorum kucagimda cünkü kücük adam ama anladigim kadariyla herkezin

iyi gecmis gecesi...bu arada biz dün gece 2 ayimizida doldurduk..aerik ellerimiz hep agzimizda

yeni yeni taniyoruz galiba:)

selam herkese mutlu yıllar..2009 bizler için yorucu bir o kadar da güzel geçecek,gerçi bundan böyle bütün yıllar böyle olacak tabi orası başka..
bizde yorucu bir akşam geçirdik,arkadaşlar ile beraber neredeyse sabaha kadar oturduk bizim küçük hanım da 2 ye kadar bizimle takıldı sonra bitkin düştü zavallım..
çilekcim noel babanı gördüm tatlım çok şekerdi..

Ya evet çilek noel baban gerçekten çok tatlı. Yeni yıl geceniz ve yılın ilk sabahınız umarım güzel geçmiştir. Ne güzel hepsi uslu durmuş dün gece. Demek yeniyılda da böyle uslu olacaklar. Benim bebişiim de tam 12 de uykuya daldı. Sanki planlanmış gibi :) Dün gece ağzım hiç boş durmadığı için memeler şişti şişti durdu. Süt gelmesi için her gece bu akdar yesem 100 kilo olurum kesin :)

Bu arada Zeynep çulu çaputu alıp gelicem kapına valla. Bak sen dua ettin mışıl mışıl uyudu.

Mucize dinlenmene çok sevindim. Bizimkinin de yazık burnu tıkalıydı o yüzden bir 2 saat uyanık kaldı ama devamında iyiydi.

Kızlar süt işiini ne yapacaksınız sinemaya giderken? Sağdığınız yetecek mi? Tabii ben bunu yazarken siz çoktan sinemadasınızdır. Ya Zeynep uyunur mu yeni yılda yaaa.

herkese merhaba...bizimde gecemiz çok güzel geçti..inşallah tüm yılımızda hep güzel geçer..çok keyifliyim bugün..günlerden beri dışarı çıkmıyorum hava çok soğuk kızı hasta ederim diye ama bugün çıkıcaz artık kocişle bay geldi hep evde hep evde olmazki.bu arada sinemaya gidenleri tebrik ediyorum ben yapamıyorum.çok istiyorum gitmek ama benim bızdığı kimselere bırakamam ben yaa.ondan ben mi filmi izlerim yoksa filmmi beni izler anlamam

Kızlar süt işiini ne yapacaksınız sinemaya giderken? Sağdığınız yetecek mi? Tabii ben bunu yazarken siz çoktan sinemadasınızdır. Ya Zeynep uyunur mu yeni yılda yaaa.

yok canım ben gece matinesine gidicem. bizimki zaten anne sütüne ilaveten mama ile besleniyor yani bir benden bir mamadan.çıkmadan emziricem böylece bir sonraki mamaya denk gelicek böylece annemde rahat edecek :)) planı bu şekilde yaptık bir aksilik olmazsa ama her ihtimale karşı dolapta biraz sütümde var .. edepsiz benimki ne olur ne olmaz her ihtimali değerlendirmek lazım.her zaman bir b planımız var :))kaydirigubbakcemile3

tsk,ler eylül ve juli..evet kuzucum uzun bi süre sakin kaldi sonradan azsada postaladik odasina orda ayakta sallandi habire:)

ya ben kuaföre bile gidemiyorum bu böcügü birakip nasil yapicam bilmiyorum.olmazsa onuda götürücem yanimda.

tuttumu aglama krizi yanlizca bende duruyor ne babasi ne bir baskasi kimseyi kabul etmiyor.cok fena ya coook.

Herkese mutulu yıllarrrrrrrrrr!!
Umarım herkes rahat ve güzel bir gece geçirmiştir..Biz babaannemize yemeğe davetliydik oğlum ve ben doğumdan sonra ilk gezmemize gittik.O da yan bina gezme dediysem uzak bir yer değil yani.

Amaaa ben bugün kuaföre gittim çocuğu kayınvalidemem bırakıp.Saçlarımı kestirdim,kaşlarımı aldırdım.kendime geldim vallaaaaa..bir de boyatırsam tam süper olacak.o da 6. aydan sonra artık..

Sinemaya biz de hafta sonu gitmeyi düşünüyoruz eşimle..bebeği babaannesine bırakıcaz.ıssız adamı ben de çok merak ediyorum valla.

herkese ve yeni bir yıla merhaba, biz güzel bir akşamın ardından yine evde güzel bir gün geçirdik ailecek:))

ya benim eşimde diyor sinemaya gidelim diye ama 2 aylık tutukluluk halinden sonra dışarı çıkmışken sinemaya kapanmayı hiç istemiyorum

tekrar merhaba ancak düştüm buraya ya zor bi gün geçirdim oturma odasını değiştirdim peteklerin
önünda koltuk vardı onu kaldırdı falan ancak geldim
çünkü geçen adam dedi ki peteklerin önünü açın
kızımda bi ara öksürmeye başladı çok korktum babasından geçti hastalık diye
ama bi daha öksürmedi çok şükür banyo yaptırdım annemle kaka yapamadı bugün banyodan sonra
bir yaptı pir yaptı sanırım sıcak su iyi geliyor meleğime hep aynı şeyi yapıyor çünkü
bu arada kimse yok nedense hala yorgunluğu atamadılar heralde

ya cidden nasıl gidiyorsunuz sinemaya ya
denizanası sana katılıyorum sinemaya bende kapanmak istemiyorum
onun yerine yapabileceğim o kadar şey var ki yeter ki bırakabilsem birine
ama daha bırakamam sanırım

güle güe kullanın canım yeni şeklinizi:)), bende salonda aynı değişikliği yapmıştım koltuk ısıyı engellediği için,

sokaklarda yürümek, tüm mağazaları alt üst etmek varken filmleri evde izlemeyi tercih ederim

ben aslında kayınvalideme bırakabilirim, ameliyat olduğumda tecrübe kazandı çünkü gecede onda kaldı üstelik ama şimdiden bıktırmakta istemiyorum çalışırken ona bırakacamya

Valla kızlar çok haklısınız dışarı çıkma konusunda. ama Ankara İstanbul da olsam ben de sinemeya gitmiycem ama insan ilçede yaşayınca gidecek başka bir yer bulamıyor maalesef..:bbo::bbo:

evet ilçe farklı oluyordur tabi ki ama tabi sinemaya gitmek isteyen arkadaşlarada saygı duymak lazım evde ki film ile sinema aynı olmuyor gerçi bizde sinema sistemi var ama
sinemanın yerini tutmuyor çünkü kalabalık değil:)

Gelelim biz asortiecim bütün çocuklar epey kalabalık ve gürültülü olurdu..

Öyle deme denizcim yaa insanın gidemese de dışarı çıkınca yapacak bişeyler,gidebilecek bir yerler olduğunu bilmesi güzel...

ay yine yanlış anlatım, çok haklısın canım şimdiki tutukluluk halimden bahsediyorum , ben de küçük bir ilçedeydim ve dediğin gibi gidecek hiç bir yer yoktu, sizin yine sinema şansınız varmış, üstelik bekarken kalmıştım yürüyüşe bile çıkamazdm tek başıma iki kez çıksan üçüncüye dedikodu yaparlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…