- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #13.421
ay yine yanlış anlatım, çok haklısın canım şimdiki tutukluluk halimden bahsediyorum , ben de küçük bir ilçedeydim ve dediğin gibi gidecek hiç bir yer yoktu, sizin yine sinema şansınız varmış, üstelik bekarken kalmıştım yürüyüşe bile çıkamazdm tek başıma iki kez çıksan üçüncüye dedikodu yaparlardı
biraz geç oldu ama herkesin yeni yılı kutlu olsun......
kızlar ben zaman bulup nete giremiyorum yaaaaaa.(((
çokmu ağırım acaba diye kendi kendime kızıyorum. Kızım uyuduğunda yemek, ev temizliği, bulaşık derken bi bakıyorum kızım uyanmış. Hep geriden geliyorum.Sadece bikaç sayfa burdan okuyabiliyorum o kadar...Yok yok ben kesin ağırım..:)))
Hilalcm bence çocuklu bir kadının herşeyi mükemmel yapıcam diye uğraşması sadece kendne zarar verir..çok da uğrasma bence herşey tam olacak diye.şahsen ben öyle yapıyrum..her şey mükemmel olacak diye uğraşsam çocuğumla kaliteli vakit geçiremiycem.zaten uykusuzluk yeterince eziyor insanı.
canım haklısın fakat bu bende malesef hastalık olmuş.:bbo:..Ev derli toplu olacak, hiçbiryerde toz olmayacak falan filan...delikafaduldenKendime eziyet ettiğimin bende farkındayım ama malesef görmemezlikten gelemiyorum...Sonucuda tabiki çok kötü oluyor...
Burası da aşağı yukarı öyle bir yer canım ama sen kurtulmuşsun darısı başıma..Ben evlenince gelidm buraya eşimin işi dolayısıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?