- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #13.441
günaydın kızlar biz dün gece hiç uyumadık mirmirmirmirnesi vardı bilmiyorum gazıvardı zahir......
oyüzden sabah 10a kadr uyumuşum tabii arada ağzına memeyi soka soka pışpışlaya pışpışlaya saate bakınca gözlerim açıldı birden az daha çocuğa geç kalıcaktım-tatlicadiarzu-babaannesine yolladım kahvaltıya.kız zeynep hep özenirim kayınvalidem hiç şunu yaptım gelin yemeğe diye çağpırmaz biizi.kıskanıyom valla böylelerinibenimkide balık aliimde evinde kızart der bende kızaartamam derim budur yaani aramızdaki yemek mevzu:1closedeyes:bikere aldı tamam dedim mutfağın kapısını kapadım tabii bebeğin yanına da bunu çağırdım içeri bi bakiim dedim bi gittim bebek katılmış ağlıyo fatih onu avutmaya çalışıyo babaanne de sesten izleyememiş diğer odaya geçmiş kabede yatsı namazını izliyo o oldu bidaha kendime göre alıyorum kızartıp yerken damlıyo gerçi vuuuuuuuu beni neden çağırmaddınız diyecokacimcoook
günaydın herkeslere
biz bugün iyiyiz, dün gece güzel uyumusuz nazar değmesin. herkes de iyidir inşallah..
benim kayınvalide iyidir bu konularda bize gelirken bile özellikle bebek olduktan sonra yemeğini tatlısını alıp gelir. saolsun..
zeynepcim sanırım benim kızda var konak. ama ben daha tam tanımlayamadım, doktora göstericem haftaya
mmmf canım istedi bak şimdi, akşama balık yapayım bari, hangisinden alsak ki??
bizde yiğit doğana kadar haftada 2-3 kez balık yiyorduk ama ondan sonra balık işi beni bozdu yani kızartmak zor geliyo.evde kokusuna haz etmemeye başaldım nedense :1shok: ama sağolsun anneler yapıyo o ihtiyacımızı karşılıyoz yada dışarda yiyoruz. ben tekiri bilmemde hamsi-çipura-palamut bilirim. 3 de olsa hayır demem ama bu yine yeniliyorum bu çocuk beni bi tuhaf etti ben bi tuhaf oldum yaptıklarımı yapamaz oldum beeeebende tekir balığı istiyom ama ayıklaması zor onunda du bakiim inebilirsem aliim de yapiim biz haftada en az 2 kere balık yiyoruz bebişin beyin gelişimi için çok iyiymiş e canımda istio bende fırsatı değerlendiriyorum cuma yersek cts pazar 3 kere yiyoruz
mmmf tükkan hakkında bişi dememmişsin güzel olmuşmu bak bu masayı şuraya çektim vazodaki gülleri değiştim sildim süpürdüm toz aldım ama artık sıra sende bende yatmak istiyom benimde hakkım ama bana dua eden hiç mi yok senağlama
cinekop aldırdım kızlar, artık babamız gelince yapıcaz, o gelene kadar bi corba yaparım tamamdır yemek işi. yalnız balıktan sonra bu mutfak nası temizlencek onu düşünüyorum ben.
hepinizi öpüyorum ben de temizlik işlerine bi girişeyim.
hem cocuk büyüt hem temizlik hem yemek, valla çalışma hayatını özledim ben. ne zormuş ev hanımlığı.
kızlar kokmuyo o kadr abartmayın yaws aspiratörü en yüksekkademesinde çalıştırıp camıda ardına kadr açtınmı toton donuyo yaparken ama ev kokmuyo en azından ayrıca sirke kaynatırım ben balıkla beraber işim bitince de daha yemeden tavayı yıkarım ocağı ovarım hiç biyerde balık emaresi kalmayınca hiçte koku olmuyo ama eşim yapınca-tatlicadiarzu-o yüzden ona yaptırmıyorum artık
sana sonuna kadar katılıyorum elifcim diyorum ahmet büyük oğlumu nasıl büyüttüm o zamanda böle depresyonlar yaşaım mı ay ev yemek çocuk uyku derken yada gençtim diyorum artık kocadım zor geliyo ya yetişemiyorum pırt diye akşam oluyo temizlik ütü yemek hak getireee..cinekop aldırdım kızlar, artık babamız gelince yapıcaz, o gelene kadar bi corba yaparım tamamdır yemek işi. yalnız balıktan sonra bu mutfak nası temizlencek onu düşünüyorum ben.
hepinizi öpüyorum ben de temizlik işlerine bi girişeyim.
hem cocuk büyüt hem temizlik hem yemek, valla çalışma hayatını özledim ben. ne zormuş ev hanımlığı.
kaynana diyene kadar kendin denesene kız kaydirigubbakcemile3Eee o duurmda harbi toton donar mmf cim..sirke kaynatma işe yarıyor mu ciddenn?Dur kaynanama söyleyim de denesin bi.
sana sonuna kadar katılıyorum elifcim diyorum ahmet büyük oğlumu nasıl büyüttüm o zamanda böle depresyonlar yaşaım mı ay ev yemek çocuk uyku derken yada gençtim diyorum artık kocadım zor geliyo ya yetişemiyorum pırt diye akşam oluyo temizlik ütü yemek hak getireee..
aaaa ama büyük oğlum mayısta doğmuştu tam yaza girerken günler uzundu ondan çabuk akşam olmuyorduuu.
ama olsun el kadar şey bunlar hayatımızı bağladılar..çalışmayı bazen çok özlüyorum sabahları eşimle çıkardık evden bırakırdı beni işe şimdi özellikle sabahları gıpta ediyorum ona gidiyor tüm gün kafası başka şeylerde dışardaa. ama sonrada yiğide bakıyorum kıyamıyorum ne yapacak bensiz kim nasıl bakacak açmı kalacak uykusuzmu kalacak ağlayacakmı sonrada ağlama tutuyo beni aman anlamadım ben yaaa senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?