2008 Kasım Anneleri

arkadaşım valla annemde kayınvaldemde aynı şehirdeyiz ama anneme bırakamam büyük oğlum onda zaten kayınvaldem çok ters oturuyo sabah bırak akşam al çok zor imkansız hatta. bakıcı arıyorum bi kaç kişi ile görüştüm yatmadı içime sırada 2 kişi var bakalım onlardan ne çıkacak.daha önce bakıcıda kullanmadım hiç nasıl bakılır nasıl anlaşılır ben kafamda kurarken korkuyorum ama bişi bulmak lazım.14 şubatta başlamam lazım benimde ama diyorum ya hala arayış içindeyiz. Allah yardımcımız olsun.

zeynebin maşallah bebişin çok tatlı allah esirgesin ama resminde oturtmuşsun daha çok küçük sakın oturtma 5-6 aya kadar bebekleri oturtmamak lazım...

Ben normalde 14 ocakta başlıyorum işe ama.20 gün yıllık izin kullanıcam..ondansonra da byük ihtimale 1 yıllık ücretsiz izine ayrılıcam.doğumdan önce ücretsiz izina ayrılmam diyordum ama daha çok küçük yavrum..kıyamıyorum bırakıp gitmeye gerçi kayınvalidem bakacak ama olsun..nasıl olsa bir ömür çalışıcam oğluşuma ilk 1 yılımı ayırayım bari.

bende işte başla artık bir yerden kayınvaldeni sen çağırmaya başla şaşırsın :teytey:
bi gün senin oğlanda anne al biz akşama gelir derse görürsündelikafadulden

Çğırıyoruz canım sen de daha dün akşam bendeydi..balık işi sakat ama bizim evde..

oğluşum da gelsin desin valla başımın üstünde yeri var tabii gelini seversem:jeyyar::jeyyar:

zeynebin maşallah bebişin çok tatlı allah esirgesin ama resminde oturtmuşsun daha çok küçük sakın oturtma 5-6 aya kadar bebekleri oturtmamak lazım...
sağol teyzesi bütün kuzular çok tatlı. herkez aynı şeyi dedi ama emin olun oturtmadım orda anakucağı pozisyonu var ama oturuyormuş gibi çıkmış sıpa.yoksa oturturmuyum Allah korusun acır her yeri.
aman burda çene yapmak çok güzel yiğitte uyurken ama heryeri kaldırdım süpürge beni bekliyo. hiç istemiyorum ama mecburum sanırım. kociş dedi her pazar yapıyoz işte bırak pazar yapalım ama o zamanda pazardan bişi anlamıyorum.aylar sonra ilk defa ev süpürecem bakalım
ben kaçar azcık fazla sürmez görüşürüz :lepi:

günaydın herkese..​
ecemim benim doğum iznim bitti 8 hafta.şimdi 20 günlük rapor aldım.ardından bir 290 daha alacağım.sonra 1 yıl ücretsiz izin alacağım.ya da yaza kadar alıp eylüğlde çalışıp tekrar devam ettirmeyi düşünüyorum.
benim annem ve k. validem müsait değiller..maddi olarak zorlanacağız ama bakıcı stresinden daha iyidir diye düşünüyorum..çitos sana katılıyorum b konuda..

herkese selaaaamm canlarımm..biraz geçmişi okumaya çalıştım.zeynepçim konak için zeytinyağı ve karbonat yapılıyormuş.karbonatla zeytinyağını karıştırıp krem kıvamına getirip sürüyorsun.1 saat kadar beklicek.sonra yıkıyorsun.9 yaşında kızı olan bir arkadaşım söyledi
kayınvalide muhabbeti yapılmış bakıyorum valla benimki kayınvalidem yok gibi bişey o yüzden kaynana derdim yok ama ama şöyle tatlı bir kay8ınvalideyi çok arıyorum doğrusu :)

kankim aradı şimdi,izmirdeymiş bana geliyormuş bebeği daha yeni görücek hadi hepinizi kocaman öptüm ve kaçtım

Son düzenleme:
ya bi ev işi bu kadar zormuydu ben bu tembelliğe iyi alışmışım be çok yoruldum daha oğlanların odası ve yatak odası var off yaaaa anneler kociş nerdesinizzzzzzzz senağlama

:) kolay gelsinn canim..iyi vallahi yigit uyurken yapabiliyosun.ben cok evhamliyim galiba,deniz uyurken daha hic evimi süpürmedim.esimin gelmesini bekliyorum temizlemek icin.bak simdi fena canim istedi evimi süpürmeyi ama yapamam yaaaa aglarsa diye korkuyorum

sende cok yormasana kendini aksama birak birazda.

canım benimki saçma biçimde süpürge sesinde uyuyor ama ben sürtüp bi ona bakıyorum maşallah tık yok bide yıkadım ya ondan derin uyuyo sıpadelikafadulden

Ya çıldırıcam kızlar yaaa. Yine sabah 7 buçukta uyudum 10 da uyandım. Sonra binbir zorla kızı uyuttum tam kafamı yastığa koydum eşima aradı bir velisi gelecekmiş bebeği görmeye. Nasıl sinirlerim bozulduysa oturdum ağladım gelmesin diye (( Ev dağınık ikram edecek bişey yok, uykum var ne yapacaığımı şaşırdım ama bunun faturası çook pahalıya patlıycak birilerine..

Selam bu arada :)) Nasıl tiryakilik yaptıysanız kendimi buraya attım belki rahatlarım sizle yazışınca diye.

Zeynebin konak için en iyi çözümün bademyağı olduğunu duymuştum ben de. Umarım geçer kısa zamanda. Aman yarabbim benim kızda bir saç var. Konak olursa ne yaparım diye korkuyorum. O yüzden banyoda kafasını o kadar çok yıkıyorum ki korkuyorum bişey olacak diye.

canım ya aynı şeyi bende yaptım ve kanadı nasıl acıdı içim anlatamamsenağlama artık ben kesmeyeceğim karar verdim valla benim bi suçum yok ibo saraçoğlu söledi:sm_confused:

canım benimki saçma biçimde süpürge sesinde uyuyor ama ben sürtüp bi ona bakıyorum maşallah tık yok bide yıkadım ya ondan derin uyuyo sıpadelikafadulden
aynen benim ki de süpürge sesinden uyuyor biraz süpürüp ona bakıyorum hatta bugün temizlik
yaptım maşallah kaynatmışsınız oku oku bitmiyor delikafadulden

aman ya bu kız bi uyuyo 10 dakika bi uyanıyor 10 dakika yaaa kakasını yapmaya mı uğraşıyor nedir
zorluyo zorluyo ağlıyo uyuyor geri uyanıyor ne yapacağım şaştım kaldım valla

selam millet ;

ben yine kızımla dün gezmelerdeydim ..kızım artık genç kız edalarıyla kot pantolon ve sweet giyiyor..:)) malum küçük doğmuştu pijama dışında pek bişey giyemiyoduk ama 10-15 gündür kotlarını , elbiselerini , sweetlerini giymeye başladı..abla oldu kızım..bir de yakışıyor..artık ona bebek demiyoruz :))

ben doğdu haftasında kestim valla maşallah uzatıpda gelmiş kız olsa anlayacamda şimdi her perşembe tırnak kesme günümüz. sanki suyla haşır neşir bi uzuyo ben istesem benim uzamaz. ben büyük oğlumun 2-3 yaşına gelene kadar kesememiştim. annem kesiyordu. geçen sene eltimin kızı oldu kesemedi ama baya aylık olmuştu upuzundu dedi sen tecrübelisin kes tamam dedim kızın parmağını öle bi kanatmıştımki üzüntümden kaç gün kıza maymunluk yaptım bak aklıma geldi cız etti içim. ama bu veletin tırnak yapısından mı nedir güzel kesiyorum.şu ana kadar hiç kanatmadım

bende sabah 7 den beri evde dört dönüyom iş yapacam diye anca bitti şimdi yemek koyacağım ama valla geberdimmmm arada yiğit efendi viyaklamasa çoktan biterdi. bide ben çok ara vererek yaptım. burda kaynatması işten güzel delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…