- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #13.461
kaynana diyene kadar kendin denesene kız kaydirigubbakcemile3
merhaba kasım anneleri
balığı sevmeyen yokur herhalde öyle güzel anlatmışsınızki canım çekti eşimi aradım gelirken balık al diye kızım alabalığı çok sever alabalık sipariş ettim fırında tereyağlı yaparım akşama mis gibi yeriz
bu arada mmmf27 arkadaşım elma sirkesine başlamışsın ben asorti sütü azaltıyor diyince ertelemiştim ama madem öyle olmadı hemen yapacağım bağırsakları çalıştırmanın yanında yağları eritiyor yapan herkes çok zayıfladı umarım faydasını görürüz
benim oğlan mıkırdanmaya başladı yine ne zaman bilgisayarın başına oturduysam hissediyor herhalde ama artık o kadar tatlıki biraz önce emzirirken nasıl onu bırakıpta işe başlayacaım diye düşünmeye başladım anneleri kayınvalideleri yakında olanlar o kadar şanslıki daha bakıcıyı bile ayarlayamadık zaman su gibi akıyor ve ben oğlumu bırakıp işe gitmek istemiyorum doğum sonrası iznim 17 şubatta bitiyor öğrencilerimi özledim ama okula dönmek istemiyorum
çalışmayabaşlayacak olan arkadaşlar siz bakıcılarınızı ayarladınız mı
bende işte başla artık bir yerden kayınvaldeni sen çağırmaya başla şaşırsın :teytey:Kız dedik ya evde balık yapmıyoruz kayınvalidem yapıyor diyeekaydirigubbakcemile2-tatlicadiarzu-
bende işte başla artık bir yerden kayınvaldeni sen çağırmaya başla şaşırsın :teytey:
bi gün senin oğlanda anne al biz akşama gelir derse görürsündelikafadulden
sağol teyzesi bütün kuzular çok tatlı. herkez aynı şeyi dedi ama emin olun oturtmadım orda anakucağı pozisyonu var ama oturuyormuş gibi çıkmış sıpa.yoksa oturturmuyum Allah korusun acır her yeri.zeynebin maşallah bebişin çok tatlı allah esirgesin ama resminde oturtmuşsun daha çok küçük sakın oturtma 5-6 aya kadar bebekleri oturtmamak lazım...
Merhaba kızlar benim oğlumunda bugün eldivenini çıkardık babasının cebinden parasını aldı ve tırnaklarımızı kestik ama biliyormusunuz için gitti ilk el gayet iyi ama ikinci elde iki tırnağınında etini kaptırdım makasa olacak iş değil sanki acemiyim çok üzüldüm kanada yavrumun elleri umarım bir daha başımıza gelmez neyse bu kadarcık bir yazayım dedim bilgisayarı kapatırken bugün kızımın doğum günüydü çok yoruldum şimdide miniğimi uyutma maratonuna başlayacağım kolaylıklar dileyin bana:)))))
valla benim bi suçum yok ibo saraçoğlu söledi:sm_confused:
gözümden kaçmadı zeynepcim pırıl pırıl olmuş tükkan aferin kaydirigubbakcemile3
mehmet akif doğduğundan beri ilk defa 10u gördüm valla şimdi emdi uyudu gece uyuyamadıya
mısır patlağı yedinizmi hiç ben bazen atıyodıum ağzıma anma dün sinemada baya yedim omu gaz yaptı acaba hee kızlar başka topikte yazmıştı ecemim arkadaşımız elmasirkesini asortide sütü azaltıyomuş demişti ben deniyorum bi kaç gündür maşallah subhanallah azalma yok artmavar sanırımondan ayrıca bağırsaklarıda güzel çalıştırıyo sırf bu yüzden içmeye değer
aynen benim ki de süpürge sesinden uyuyor biraz süpürüp ona bakıyorum hatta bugün temizlikcanım benimki saçma biçimde süpürge sesinde uyuyor ama ben sürtüp bi ona bakıyorum maşallah tık yokbide yıkadım ya ondan derin uyuyo sıpadelikafadulden
canım ya aynı şeyi bende yaptım ve kanadı nasıl acıdı içim anlatamamsenağlama artık ben kesmeyeceğim karar verdim
valla benim bi suçum yok ibo saraçoğlu söledi:sm_confused: aynen benim ki de süpürge sesinden uyuyor biraz süpürüp ona bakıyorum hatta bugün temizlik
yaptım maşallah kaynatmışsınız oku oku bitmiyor delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?