- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #13.681
canikom geçmiş olsun çok ayrıca hasta koca da hiç çekilmiyor en azından benim için:jeyyar:günaydın kızlar sabah sbaha yaşadığımı duysanız gece 3 e kadr beyefendiyle cebelleştim yanıma aldım mıkırmıkır allahım sabahı sabah ettik .sabahta eşimkalktı ona su falan verdim çocuğun yanına gittim gene baktımmutfağa geçiyo bişeymi istiyo diye kalktım ayyy bi baktım devrildi koca adam koridorda gümüşlüğüm vardı onun içine girdi cam falan indi kafasına Allaha çokkk şükürkii biyeri kesilmedi .titremeye başladı gözleri döndü allahım bu korku bana herhaldebaya gidersenağlama hemen koştuım kaynımı çağırmaya çekemedim onu camların içinden fatihte öyle korktuki yavrum kayınvalidemde anlamamış indi oğlunu öyle görünce ödü koptu kadınında .Allahım acılarını gösterme mahfoldumkzılar sabah sabah hastaneye götürdüler anjin olmuş penisilin yazmış 10tane dr.şimdiçorbasını içirdimyatırdım senağlama
bu arada benim eylül çok dikkatli bir şekilde tv seyrediyor sizin ufaklıklarda seyrediyormu ya
kafasını çeviriyorum ama boynu öyle bir dönüp takip ediyor ki artık kapatıyorum bende napsak acaba normal mi
kızlar ya medelanın elektrikli süt pompasını aldım netten.Yeni geldi bende bir hevesle kullandım emzirmeden 1 saat sonra ikisindende ancak 10 ml falan çıktı.Ayrıca benim meme başımda hala yaralı oda ayrı bir acıdı veya ben beceremedim çekmeyi.Açmı bırakıyorum bebeğimi ya çok üzüldüm(
selam kızlar,
ya kızlar benim bu oğluş sonunda çıldırtacak galiba beni. Hiçbi şekilde kendisi uyumuyo ya. Kafayı yiycem. Kociş sabah gidio, akşama kadar kucağımda şapşal. Yere koydun mu basıyo çığlığı. Kendisi uyuymuyor da Ya memede uyuyo ya da ayağımda sallıycam ya da kucağımda. Artık kriz halindeyim. Evim kalkmış gidio, yemek yok, karnım aç, çıldıracam ya. Şimdi ayağımda sallıyom uyuyo. Nolur yardım edin ya, ölmek üzereyim. Bu hep böyşe mi sürecek ya. Bugün ana kucağına koydum ve 5 dakka ağlattım. o ağladı ben ağladım . Sona dayanamadım tabi aldım gene. Kucağıma gelince şıp diye susup gülmeye başlıo şapşalım yaa. Böyle bebeği olan var mı? Ne yapmam lazım yaa, bi akıl verin nolur.
Aaaaa zeynep zeyna olmuuuuş :) Kızlar bişey soracağım, patiksiz alt giydirenler içine ne giydiriyorsunuz?
kızlar günaydın.
bugün felaket bi bel ağrısıyla uyandım, kasıklarım karnım belim felaket ağrıyor. parol içtim bitane inşallah gecer,
herkese merhaba hanımlar nasılsınız korktuğum oldu ve kızım grip başlangıcına girdi
burnu tıkalı gıcık babasından geçti heralde şimdi de annemlerdeyim maşallah
ben gelmeyince yazıyorsunuz da yazıyorsunuz okumakla bitmiyo ya
canikom geçmiş olsun çok ayrıca hasta koca da hiç çekilmiyor en azından benim için:jeyyar:
ben hiç pudra kullanmadım . nedense pudradan hiç haz etmiyorum. büyük oğlumda 1 kez kullandım aman baktım yapıştı kakası ile her yanına temizlemek zor ihtiyaçda duymadık kullanmadım. başı için ilk defa duydum denemek lazım şu zeytinyağ ve karbonat karışımını bi deneyim hele. sağol tavsiyen için.
Saphiracım inşallah çok iyi bir firmayla anlaşır eşiin.Şansınız bol olsun.günaydın zeynacımbu kez bende erken yakaladım sanıırm ,prenses ve gazı sağolsun bneni uyandırdı şimdi kendi mışıl mışıl uyuyor bende hemen pc yi açtım.
bugün bizim için önemli bir gün hem de oldukça önemli.eşim öğleden sonra eve geldiğinde işsiz bir adam olabilir çünkü kriz nedeniyle 2 aydır maaş vermiyorlar ve firma battı sayılır.eşimde bende daha fazla bu duruma katlanamayacağımıza karar verdik ve başka bir firmaya geçicek inşallah.maddi sıkıntı bebek olunca çok daha zor oluyor ve koyuyor insana.hakkımızda hayırlısı
ben bi çamaşır atıp geleyim makinaya
Zeynacım inşallah abinde hayırlı bir evlada kavuşur.evet inşallah kızınız şansı olur Allah hayırlısını verir.
ablanında şansı açık olsun Allah yardımcısı olsun.Allah herkeze yaşatsın bu duyguyu.benim abimlerde tedavi görüyo.nası heyecanla bekliyorlar bi bilsen. herkez içinde onlarada duam.
Ben yedimimzama ne oldu yine yaff?
Evet canım ateşi aşıdan dolayı oldu.
Kusması mamadan olmuştur.Bende mama değiştirince çok kusmuştu kızım.
Sanırım bizdede reflü var.Acayip ses çıkıyo bizdede.Doktora gidince sormalıyım.
Burda yazcam die kızı ihmal ettim.Bi baktım ana kucağının iyice aşağısına kaymış.Ayaklar havada kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?