2008 Kasım Anneleri

Günaydinnn...sabah sabah basima neler geldi yaaaaaa...Deniz bey uyandi 7 gibi emzirdim,bu arada beyfendi alttan gaz cikarmaya basladi bekledim azcik tamamen yapsinda degisim diye.neyse bitti ses filan yoktu actim,altini temizlerken bi güzel isedi yatagima koruyucuyu koymamistim nasil olsa yapmaz diye

tabi gözüde acildi böcügün bu arada,üzerini degisirken yeni bezinede isemeye basladi yine bekledim sabirla..ses bittikten sonra actim silerken gazla beraber kakasini yapti ama nasil yapma adeta fiskirtti yaaaaaaa alttaki koruma(bu kez koymustum) ve benim alt pijamam hepsi b....k oldu :)

ee hadi dedim vardir bundada bir hayir yine degistim sipanin üzerini tam üst badysinin giydiricem bu kezde kustu:))))) artik gülmeye basladim sinirden,oda kendine güldügünü sanip basladi agu yapmaya..

zorla uyuttum simdi ama görseniz odam savas alanina döndü.

gecmisede bakamiyorum netim cok yavas bugün acilmiyor sayfalar bitürlü..offf ben gidip bi rezene icimmmde kendime geleyim.uyaninca baslar yine bizim maraton.

Son düzenleme:
Elmalıcım bende kusmasın diye öyle yapıyorum ama sabahın köründe yine body değşştirdik.

Çileğim ya çok güldüm :)))
Benim başımada bi kaç kez geldi çiş olayı.Allahtan kakasını yapmadı.İlk doğduğunda annemin üstüne yapmıştı hemde kara kara DDD
Bugün senle ben hoktan işlerle uğraşmışız anlaşılan DDD Benim kızda sabahtır 4 satte 4 kez kaka yaptı.Bıktım walla bez değişmekten.Allahtan açtığım zaman denk gelmedi çünlü bi tanesi yarım kalmış,hemen yeni bezi kirletti D

ayyyy darkk sorma yaaa sabah sabah b.....kla actim bende gözümü:))))))))) sagolsun bana yeteri kadar isemisti Deniz bey ama uzun süredir yapmamisti üzerime bugün halletti onuda.

hahah demek kara kara haaa:) bizimkide dogar dogmaz doktora isemisti görünce cok sasirmistim rengi cok kara diye..demekki bu böcüklerin hepsi ayni.

iki gün evelde isedi ama o bezden dolayi olmustu.iki numara kullaniyordum artik kücük gelmeye basladi sanirim disina cikiyordu hep.bugün üc numaraya gectik bakalim neler bekliyor beni:)

bende geçen asortienin yazdığı linkle yapabildim anca.
sanırım o sitede sorun var bu benim kaçoncı yapışım.hep bozulyo

kızı kucağıma aldım yazyorum.heran sıkılabilir.gezdirmeyince sıkılıyo..

imzan çok güsel olmuş..
ey sevda kuşanıp yollara düşen bilirsin bu yollar dağlar dolanır....

günaydın kızlar

darkcım bizimde 10 gün sonra aşımız var valla şimdiden korkuyorum.büyük oğlum çok ama çok ateşlenmişti.o geceyi unutamam. gerçi üstünden 8 sene geçti aşılar daha iyileştirilmiştir ama olsun genede aşı dendimi aklım çıkıyor. dün çok çok geçmişinize baktımda sayfalar sen çitos mmmf ve jülianneden olşuyor.hamileliğinizin ilk günleri.keseyi gördüm görmedim. kalbi attı atmadı. ne heyecanlar ama.ne kadar güzel günleriniz geçmiş ben nedense bulammamışım o zaman sayfayı.he bide ata katılmış.

çitoscum bende ek mama veriyorum biliyormusun bilmem.sma plus başaldık başlayacağımız zaman.2 kutudan sonra bizde daha iyidir diye sma gold aldık ama o zamana kadar kusmayan çocuk kus kus allahım kussa iyi ishal popo yara ishalden bide suratı pancar pancar alerji.yani ağır geldi.2 gün sonra anlayabilmiştik biz golddan olduğunu.şimdi gene plus kullanıyoz oda günde 1 kez maşallah hiç bişi yok. neyle başladıysan onla devam et derim ben değiştirme.

asorticim çok geçmiş olsun.umarım daha da ilerlemez eylül kızımın gribi.

mmmf yazık sana.ne bu senin 3 erkekten çektiğin Allah daha büyük şeyler vermesin.

çilekçim sen çok yaşa emi delikafadulden sabah sabah deniz bey sana kabus olmuş.ben kendimi bu kadar performansda düşünemiyorum.çıldırırm sanırım.akşam maşallah benimkide bi zıçmış ki ön göbekten yukarı arka sırta kadar çıkmış.ana kucağında yatıyordu. hiç anlamadım valla.aman bi koku saldı salonu baktı babası ortalık zıçmık soktum banyoya en temizi valla.ama eminim benim efem senin denizine yetişemez.

bu sabah kötü hissediyorum aslında kendimi.çok başım ağrıyo.gözlerim ve burnum yanıyooo bana ne oluyo anlamadım.umarım grip olmam.yada sünizitim azmaz çok korkuyorum hasta olacağım diye..fisfisfis

Son düzenleme:
Günaydın Zeynacım,
inşallah grip olmazsın ama bana pek hayra alamet gelmedi bu belirtiler.

Benim kız 5 dk uyudu yine kalktı ya Allam ya napcam ben bu cadıyla.Biraz uyusaydı

Evet canım bu topiğin başlangıcından bu yana çok güzel paylaşımlarımız oldu:))
Ne günlerdi o günler....

Bence aşıya gitmeden bi fitil yapılsa iyi olur gibi ama emin de değilim p

İnşallah ateş olmaz sizin bebişlerde.

benim kız 2 gündür sürekli de kusuyor.Şu reflü olayını araştırayım netten diorum ama kızım yatmıyo.Bi emzirim bakim şunu.İnşallah yine emmeden uyumaya çalışmaz..

kizlarrr ilk defa pasam izin verdi ve ben evimi supurebildim..iki aydir ilkkez yanliz yatti bu benim icin bir mucize inanin.3-4 gundur aksam 10`da uyutuyorum denizi sabahtan uyaniyor tabiki ama boyle giderse bu duzen cok iyi bence..

darkcim;yare ulasmadan dusersen eger yarina sesinin yankisi kalir..

zeynocum bizimkilerin pipileri oldugu icin cok zor oluyor dimi alt acmak..ansizin isiyveriyorya :)

hahahah efemizde az diilmis hani,olsun ama sabah sabah yedim moklu dötünü ben hic kokmadi sanki:)

ben encok hepatit asisindan korkuyorum cunku iki bacaktanda ayni anda vuruluyormus ve bize subatin

3nde yapilcak bizde 7nde yola cikicaz.ins.sorunsuz atlatiriz..

aklimdayken sorim iyi dimi artik efenin poposu?birdaha tekrarladimi pisik?

kucagimdan uccak smdi birisi gidimde yatirayim sunu ben..

Son düzenleme:
kizlarrr ilk defa pasam izin verdi ve ben evimi supurebildim..iki aydir ilkkez yanliz yatti bu benim icin bir mucize inanin.3-4 gundur aksam 10`da uyutuyorum

darkcim;yare ulasmadan dusersen eger yarina sesinin yankisi kalir..

.

Hadi gözün aydın canım.
Ara ara izin verir bundan sonra.Benim kızda yattı bakalım ne kadar uyuyacak :))
Karnı aç ama yaaa emzireyim diorum yok emerken uyudu yine..

Şarkının O kısmını yazmadım Ceren durmadı D
Ama anlamışsın sen onu kaydirigubbakcemile3 Çok severim buşarkıyı Çok:asigim:

Son düzenleme:
günaydın herkese, bugün kaka günü anlaşılan bizde sabah sabah kaka operasyonu yaptık, oğlum ilk defa bu saatte kaka yaptı, o da babasının olmadığı sabaha denk geldi, tam yıkamalıktı ama tek başıma yıkamak istemedim,

çilek bir kez aynı şey benimde başıma geldi altı açıkken öyle bir kaka yaptıki alt açma bezi battaniyesi, benim eşofmanımın altı herşey kaka oldu

selam millet ne uyumasııııı birini doyur öbürleri doyurrr pazara gitt -tatlicadiarzu-erkek fatma gibi pantolon giyip duruyodum kendime bi etek aldım dizaltı çokhoş oldu altınada çizmelerim biraz karıya benziim dimi ama :)))
kızlar aşılar artık ateş yapmıyo büyük oğluma özelde paraylayaptırıyoduk aşıları buna rağmen aman Allahım hatırlamak bile istemiyorum nasıl ateş ve ağlamak.....bizimde 19unda rotavirüs aşısı var bidahaki ayda 2.doz karma pnomokok aşıları inşallah...
yaa benim oğuma bi haller oldu neden acaba huysuz memnunsuz bişey oldu sabah lambadaki örümcek adama aguuu dedi uyuz bana demiyo :))babasına koştım hemen lambadaki böceğe agıuu dedi diye nası gülüyo eee şaftım kaydı tabii gece daha ilk agusu kızlar gwç kaldı benimki çok sanırım prematürelikle alakalı o zman kırkımız daha yeniçıkmış oluyoı bizim.yada abisi gibi geveze olmuucak çocuk şunu yazarken bile ona laf yetiştiriyorum bi yandan da:))

Prematüre doğdu ondan geç demiştir agusunu.
Bizim kızda park yatağının ayıcıklarıyla konuşyo.Kafayı kaldırıp kalkmak istiyo,çok komik oluyo :) Kalkamayınca sinirleniyo,ama kafa ayaklar havaya kalkıyo..

Şimdide mızıldanıyo.Bi bakim şuna.

Mmfcim hayırlı olsun eteğin felan.bende onlardan istiyorum ama biraz daha var sanırım,şu göbek gitsin hele.

Günaydın Zeynacım,
inşallah grip olmazsın ama bana pek hayra alamet gelmedi bu belirtiler.

Benim kız 5 dk uyudu yine kalktı ya Allam ya napcam ben bu cadıyla.Biraz uyusaydı

valla açıkcası banada pek hayra alamet gelmiyo :sm_confused: bi porol alayım en iyisi
eltim aşıya gitmeden önce böle ateş yapacak aşılara hep yarım ölçek yani drun önerdiği kadar şurup verip götürdü maşallah hiç ateşi çıkmadı deneyecem ben sanırım

ben sanırım 4-5 aydır ev süpürmüyordum bende ilk defa cuma günü milli oldum çok güzel bir duyguymuş delikafadulden senin bebiş hiç merak etme iyi yolda düzene girecek. bazı bebekler zor adepte oluyo işte buda sana çatmış Allah dağına göre kar verir canım demekki sende ki performans süper.
erkek bebeğin alt açması gerçekten çok risk. kız olsa olduğu yere bırakıyo çişisini ama bizimkiler maşallah fıskiye misali surat üst baş dinlemiyo.
hepatit aşısını doğumda ve 1. ayında vuruyorlar seninki neden geç oldu bu kadar.ayrıca hiç ateşte yapmadı :çok üzgünüm:

ne agusu be benimki anca ciyaklıyo.acaba bi sorun mu var neden geriden geliyoki :uhm:
ya biri bana şu rpta virüs aşısı ne açıklarmı ben bilmiyom dr da demedi..
mmmf sen eteğe yenimi geçtin kızzz.Allah seni ben minilerime geri bile döndüm :lepi:

rota virüsüne bağlı ishalleri engellemek için yapılıyor canım

Geçmiş olsun Çilekk'cim.. Bizimki de dün doktorun eline kakasını yaptı :) Ama görseniz öyle mahçup olduk ki.. kadın da alışık tabi böyle olaylara umursamadı bile...
Bu arada biz de 2 numarara kullanıyoduk. Artık çişi bile sızmaya başlayınca 3 numara huggies'e geçtik. Yine 2 günde 4 defa sızdırma olayı yaşadık. Ben de acaba ben mi bağlamayı beceremiyorum diyorum ama atla deve de değil ya! ya da bizimki 2,5 numara oldu, poposuna göre bez bulamıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…