- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #13.701
kizlarrr ilk defa pasam izin verdi ve ben evimi supurebildim..iki aydir ilkkez yanliz yatti bu benim icin bir mucize inanin.3-4 gundur aksam 10`da uyutuyorum
darkcim;yare ulasmadan dusersen eger yarina sesinin yankisi kalir..
.
Günaydın Zeynacım,
inşallah grip olmazsın ama bana pek hayra alamet gelmedi bu belirtiler.
Benim kız 5 dk uyudu yine kalktı ya Allam ya napcam ben bu cadıyla.Biraz uyusaydı
Evet canım bu topiğin başlangıcından bu yana çok güzel paylaşımlarımız oldu:))
Ne günlerdi o günler....
Bence aşıya gitmeden bi fitil yapılsa iyi olur gibi ama emin de değilimp
İnşallah ateş olmaz sizin bebişlerde.
benim kız 2 gündür sürekli de kusuyor.Şu reflü olayını araştırayım netten diorum ama kızım yatmıyo.Bi emzirim bakim şunu.İnşallah yine emmeden uyumaya çalışmaz..
kizlarrr ilk defa pasam izin verdi ve ben evimi supurebildim..iki aydir ilkkez yanliz yatti bu benim icin bir mucize inanin.3-4 gundur aksam 10`da uyutuyorum denizi sabahtan uyaniyor tabiki ama boyle giderse bu duzen cok iyi bence..
zeynocum bizimkilerin pipileri oldugu icin cok zor oluyor dimi alt acmak..ansizin isiyveriyorya :)
hahahah efemizde az diilmis hani,olsun ama sabah sabah yedim moklu dötünü ben hic kokmadi sanki:)
ben encok hepatit asisindan korkuyorum cunku iki bacaktanda ayni anda vuruluyormus ve bize subatin
ne agusu be benimki anca ciyaklıyo.acaba bi sorun mu var neden geriden geliyoki :uhm:
ya biri bana şu rpta virüs aşısı ne açıklarmı ben bilmiyom dr da demedi..
mmmf sen eteğe yenimi geçtin kızzz.Allah seni ben minilerime geri bile döndüm :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?