2008 Kasım Anneleri

slm kızlarrr
bebişi hasta olanlar çok geçmiş olsun
denizanası cnm azönce yaptığın bebekle bereye baktım çokk güzel olmuşlar ellerine sağlık cnmmmm.
ayy ben bu karşı komşumu varyaaaa...ya kapılarını bi kapatıyolar apartman inliyo valla kızımıda uyandırıyolar her seferinde sıçrıyo yavrum bu gün yarın onların bebişte doğcak bakalım ozamanda böyle kapatçaklarmı kapıyı sinir şeylerrr

ben geeeldiim ama her an gidebilirim.benim minnoşun sağı solu belli olmuyor :) herkes iyi mi keyifler nasıl?bizmde 2. aşımız önümüzdeki perşembe.1. aşıda ateş filan olmadı ama bunda noolcak b ilmiyorum

benim cetvelde kayıp ne zamandır :uhm: kızlar benimkinin yatağında dönence yok ama oyuncaklar var.bu dönencede mutlaka olmalı mı almalımıyım acaba?bir de bizmki park yatak olduğu için( h.sonu bi tane almıştık ama iade ettik ) uymuyor CADIARZU

valla çok gerekli bişi olduğunu düşünmüyorum ben sadece ilgisini çeksin onları izlesin azda sussun diye kullanıyoz sanırım.
yok bide onlar dönüyo ya onları izlesin izlemeyi sesle takibi öğrensin diye galiba kafamçokkarıştı

4.ayda gördüğü şeye uzanıp tutma başlarmış işte onun daha iyi gelişmesini sağlarmış benimde bildiğim ama herkesin de yok sanırım.bide hangisi iyidir acaba.çok fiyat farkı var çünkü.kimisi 50 lira kimisi 120

valla canım ben 129 ytl verdim aldım ama şimdi gezerken bakıyorumda 25 ytl likde işi görürmüş. ben az ne derler görgüsüzlük mü yapmışım ne.bu bana :mymeka:. nasıl hoşuna gidiyosa öle al diyim en iyisi kısacası

Merhaba kızlar. Çok ama çok zor bir gece ve gündüz yaşadım. Gece 3 te uyanan kızım bugün gündüz 2 de ancak uyudu. O da benim ayağımda. Ve ancak 5 e kadar uyudumo ayağımdayken uyandığımda artık bacaklarımı hissetmiyordum. Bir huysuzdu bu kız nesi vardı anlayamadım. Kakasını normal yapabiliyordu 4 kez kaka yaptı acaba doymuyor mu diye buzluktan sağdığım sütlerden içirdim yarısını içti bıraktı. Belli ki aç da değildi ama huysuz huysuz ağlayıp durdu. Kucağımda ya da salladığım zaman ancak duruyordu. Tüm bunların arasında en çok üzüldüğüm mini,cik kızıma sinirlerime hakim olamayıp bağırdım. O ne anlar ki. Ama sabah 11 di ve ben tükenmiştim. Eşim de grip o da bakamıyor uykusuzluktan ne yapacağımı şaşırdım. Şimdi yine uyuyor ve bu gece yine uyanık kalacak. Bu kez ne yapacağım bilmiyorum. Tam düzene girdi derken kızım birden değişti. Gerçekten uykusuzken falan çok korkuyorum kendimden. Allah bana sabır ve akıl versin hep bunun için dua ettim. Hala da aklım pek başımda sayılmaz (

Biraz burun akıntısı var. Günde 5-6 kez öksürüyor acaba grip mi oldu diyorum. Doktoru aradığımda ateşi çıkarsa ve burun tıkanmasoı beslenmesini engellerse getirin dedi. Ben de o yüzden rahatım ama onun bu durumu beni çok üzüyor. Şimdi uyanırken bile sesi gripli gibi çıkıyor.

canım ya Allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum. karşındaki bir bebek ve sen ne istediğini anlamıyorsun. bunu çok iyi biliyorum. ne yaparsan yap susmuyo uyumuyo durmuyo. bende bazen yiğite söyleniyorum sonra diyorum sen ne anlayacaksın. sende bağırmışsın kendimizi üzmekten başka hiç bişi yapmıyoruz.hep dua et canım la havle vela kuvvete de.la ilahe illah muhammed resullah de.aklını yerinde tut daha kızına sana çok lazım. bide uyumadığında hafif bi duş aldırmayı denesen. burda birimi demişti bir yerde mi okudum. her akşam aynı saatte yıka bünyesi uyumaya alışsın denmişti sende bi denesen. bide sen stres yaptıkca ona geçiyo biliyorsun değilmi?sen telaş ediyon ne zaman uyuyacak neden uyumadı falan bunlar hep ona geçiyo belkide ondan huysuzlanıp uyuyamıyo.çok stresli bi süreçteyiz ama az daha sakin olmalıyız. Allah yardımcımız olsun çocuklarımıza sağlıklı bakmak nasip etsin.

juli vallahi bende bugün çok uykusuzum.gece 5 te uyudu.ağlaya ağlaya bir gece geçirdik.yalnızdım..gündüz de hep uyudu.şimdi uyanık ama gece ben de seninle aynı kaderei paylaşacağım sanırım.ama ümit ediyorum ki gece de uysunlar.inşallah herkesin bebişi bu gece uyur.ben de bugün kötüyüm açıkçası..allah hepimize yardım etsin:)))))

Herkese iyi akşamlarrrrrrrrrr..uzun bir aradan sonra dışarı çıktım bugünndelikafaduldendelikafadulden..ıssız adama gittim sonunda.film müzikleri çok güzel,sonunda ne olacak diye merak ediyorsunuz ama evde izlnecek bir film sinemaya gitmeye değmez yani..Ordan da markete gittik ev alışverişi yaptık..

Oğluşuma babaannesi baktı gerçi 2-3 saat uyumuş zaten son 1 saat uyanıkmış onda da çok sorun çıkmamış..Ama ilk kez bu kadar ayrı kaldım çok özledim onu..geldiğimde babaannesinin kucağında mızırdanıyordu ben kucağıma alınca hemen sustu agu guuu filan demeye başladı ya bitirdi beni...

nerdesiniz kızlar yaaa bende gidim yatayım bari napıyımmm he yiğit efendi uyursaaaa
herkeze iyi geceler olsun Allah hepimize sakin ve huzurlu geceler versin.

misafirim vardi yine anca gelebildim..

ya bisi sorucam,bebeklerin gunde kac defa kaka yapmasi gerekiyorki anlayalim doyduklarini?

benimkisi 4 defa filan yapiyor ama cok huysuz acaba doymuyormu diye dusunmeye basladim..

ama kilo alimida iyi ne agliyor bu dana o zaman yahu kucagimda suan yazamiyrm cok

kızım 9 buçukta uyudu bu akşam emzirdim uyuyo hala artık uyanmaz heralde maşallah pek uykusuz bırakmıyo beni minişim.
çilekçim sorunun cevabını bilmiyorum ama kilo alımı iyiyse doyuyodur heralde cnm başka bişeyden ağlıyodur belki,benimkide 2-3 günde bir kaka yapıyo ama ağlamıyo rahatsız olmuyo galiba. hergün kaka yapmasını bekliyorum o yapınca ben rahatlıyorum valla:))

herkese selam
oldukca yorucu bir gün gecirdim. temizlik yaptık sabahtan beri.
her yerim ağrıyo valla. gecmişi de okuyamadım. kaynatmışınızdır gene eminim.
yarın sabah kızım uyursa okicam inşalla hepsini
şimdi hemen yatıyorum. hepinize iyi geceler
bebişlere de huzurlu uykulaaar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…