E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #13.721
Arkadaşlar pnomokoku devlet karşılıyor mu?
ben geeeldiim ama her an gidebilirim.benim minnoşun sağı solu belli olmuyor :) herkes iyi mi keyifler nasıl?bizmde 2. aşımız önümüzdeki perşembe.1. aşıda ateş filan olmadı ama bunda noolcak b ilmiyorum
Merhaba kızlar. Çok ama çok zor bir gece ve gündüz yaşadım. Gece 3 te uyanan kızım bugün gündüz 2 de ancak uyudu. O da benim ayağımda. Ve ancak 5 e kadar uyudumo ayağımdayken uyandığımda artık bacaklarımı hissetmiyordum. Bir huysuzdu bu kız nesi vardı anlayamadım. Kakasını normal yapabiliyordu 4 kez kaka yaptı acaba doymuyor mu diye buzluktan sağdığım sütlerden içirdim yarısını içti bıraktı. Belli ki aç da değildi ama huysuz huysuz ağlayıp durdu. Kucağımda ya da salladığım zaman ancak duruyordu. Tüm bunların arasında en çok üzüldüğüm mini,cik kızıma sinirlerime hakim olamayıp bağırdım. O ne anlar ki. Ama sabah 11 di ve ben tükenmiştim. Eşim de grip o da bakamıyor uykusuzluktan ne yapacağımı şaşırdım. Şimdi yine uyuyor ve bu gece yine uyanık kalacak. Bu kez ne yapacağım bilmiyorum. Tam düzene girdi derken kızım birden değişti. Gerçekten uykusuzken falan çok korkuyorum kendimden. Allah bana sabır ve akıl versin hep bunun için dua ettim. Hala da aklım pek başımda sayılmaz(
Biraz burun akıntısı var. Günde 5-6 kez öksürüyor acaba grip mi oldu diyorum. Doktoru aradığımda ateşi çıkarsa ve burun tıkanmasoı beslenmesini engellerse getirin dedi. Ben de o yüzden rahatım ama onun bu durumu beni çok üzüyor. Şimdi uyanırken bile sesi gripli gibi çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?