2008 Kasım Anneleri

çilek emzik kullanıyormusunuz benim böcük artık emerken kusuyor ama genede huysuz ve meme istiyo şimdi ancak emzikle durdu kucağımda bwenim de :) ama emzik düşünce ağlıyo uyuyamıyo

iyi akşamlar kızlar..
ya kızlar bu sefer ben hasta oldum ve daha yeni kendime geldim sayılır.dün öğleden sonra bende bir titreme üşüme başladı bütün kemiklerim acıyor kızı yatağına zor attım.sonra bir ateş yaptı 39,5 gördük ve yatış o yatış bugün saat 5 de gözümü açtım ..allahtan annemdeydimde kızla o ilgilendi yoksa resmen halim fenaydı.hala kırgınlık var üzerimde dilerim toparlanırım ve kıza geçmez.
julicim hiç stres yapma zeyan haklı sendeki stres ona geçiyor..bi de şöle denesen gündüz olabildiğince uyanık tutmaya çalışşsan belki geceleri yorgunluktan uyur.
piraye bizim kızda seninki gibi 2-3 günde bir kakasını yapıyor.bende resmen dört gözle bekliyorum kakasını yapmasını.
benim kız ağlıyor.çok öptük sizi.tüm bebişler mışıl mışıl uyurlar inşallah.

günaydınn günaydınn günaydınn :lepi:
dün dikkatimi çekti benimki dilini ağzının içinde döndürüp duruyoo sakız çiğner gibi duydunuzmu bilmiyorum öyle olunca nazar değmiş olurmuş .babaanneye dedim sen bunu oku ben pazara gidiyorum okumuş uyumuş bizimki geldim uyandırdım emzirdim uyuttum 3saat hiç deliksiz uyudu eyvah dedim gece ayaktayız herhalde kaç gündür babamızdan sebep koltuk tepelerinde kaldık oda yatağını özledi bende tabii gece 11.30 duyatırdım ama korka korka hala diyoki battaniyeye sarda ver ben onu salliim dedim git yat senin yüzünden bu çocuk böyle:mymeka:bikaç gündür ağlatıyorum inatlaşıyorum oda benle inatlaşıyo ben sallamıcam diyorum o bana kafasını sallıyo salla beni çabuk der gibi-tatlicadiarzu-neyse iyice emzirdim 2 göğsümüde battaniyeye sardım koydum yatağına bende gece içinhazırlık yaptım yatıcam neyse dedim yatarken alırım yanıma biraz yatsında yatağında aa yatarken bi baktım uyumuş:lepi:şok tabii ben neyse yattımuyudum ama gece herhalde 10 kere kalktım nefes alıyomu diye 7ye kadr hiç uyanmadı ama ben gene uykusuz kaldım-tatlicadiarzu- yanı uzun lafın kısası bebişime nazar değmiş galiba sizde bol bol okuyun bebeklerinizi yada okutun benimkaynanam da bu işi çok iyi becerir laf aramızda:hooray:

günaydın günaydın bende yettim geldim a.s.
mmmfcim iyi bir gece geçirmene sevindim.ben çok kötü bir gece geçirdim.şu an suratımı gör isterdim üstüne basılmış kurbağa gibiyim :1shok: gözlerim aynı böle pörtlek..
ben nazara çok inanırım valla. hele küçük çocuklarda hemen nazar alıyor. Allah onları nazarlardan korusun huysuz çocuk yapmasın :Saruboceq:
senin kaynana seni sinir ediyo falan ama bak baya baya işe yarıyo.. benimkinde okuma falan yok valla Allah kabul etsin İnşallah her akşam ben uyutmaya çalışırken okuyorum. yada annemlere gittiğimizde annem babam okuyor.
eee tükkan açılmışta çay koydun mu karnım çok aç benim gece emzir emzir bişim kalmadı bende cokacimcoook

bende börek getirdim niye kzıyonki :çok üzgünüm:
ne güzel kaynana bulmuşsun kızım sen sus şükret otur sabah akşam okunun işte biz okunacak arıyoz :mymeka:

ben kalkayımda bakkala gideyim yumurta kalmamış poğçaları fırına vercem hakaten poğça var bu arada atla otobüse poğçalar pişenekadr gelirsin kavacıktan alırım ben seni:)))

heyt günaydin..zeyna ve mmf akliniz fikriniz yemekte beaaaaaa

baksaniza bana hic sabah sabah bi dilim cikolatali pasta yemis gibimiyim sanki:)

böcügüm uyurken bi bakiim istedim uyandimi ipta oluyorum cünkü hayattan..

ya mmf bacim benim pasam habire dil döndüyor kac gündür,nazara bende cok inanirim

habire esimde bende okuyoruz ama yinede kesmiyor demekki.ha birde bizimki damagindan ses

cikarmaya basladi sabahtan bi basliyor evde damak sesi yatana kadar devam..

bu arada masallah enerjinize vallahi poacalar filan ne zaman mayalandi,börek desen ayri olay.

ben daha gözümü zor actim yollayin cabuk banada birer servis.

valla benim börekler dünden ama ben onları bi ısıtırım fırında mis mis mmmfde poğaça valla bence sen hemen ilk uçağa atla gel.sabiha gökçende inersen daha yakın olur gibi geliyo.biz seni karşılaşırız.
şaka maka emzirmekten içim bayıldı bütün gece insanın açlığı bi noktadan sonra tavan yapıyor.
sabah sabah bir dilim çikolatalı pastaya ben olsam bende hayır demezdim.bak şimdi benimde canım çekti.kocişi arayım en iyisi.

tsk,ler hayatim olsa böregede hayir demem bende ama yapicak hatun yok buralarda..

vallahi ya geliim ben en iyisi buralarda rehavet basti iyice bana..du önce bi oglusuma bakayim olmazsa

toplanir geliriz.

bende beslenmeye diye yapıyorum bahane işte yoksa nerdeee kızlar 1er hafta yollimmikaynanamı size zuhahahhahhah kızlar bugün rop muaynemiz var bize dua edin noolur buson olsun yaa artık Allah beterinden saklasın tabii hadi kaçtım ben ev topluucam daha 11 de çıkıcam

insl.iyi gecer muayene canimya pozitif git sen Allaha sükür bisiy cikmaz ..

aman yok saol ben deli bisiyim zaten kaynana filan anlasamam,sende kalsin biz arada gelip severiz olmazmi?

günaydın kızlar
uzun zamandır iyi uyuyordu kızım ama dün gece 3-4 saat uyumadı. gözlerim şişmiş aynaya baktım da.

haftaya mevlütümüz var, köse bucak bi temzilik kampanyası başlattım evde. mutfaktan başladım işe dün. valla resil olmuş her yer.
daha kahvaltı yapmadım ama kızım uyurken bi mutfak dolaplarını sileyim, bişeyler atıştırırım.
uğrarım gene.
öpüyorum hepininizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…