2008 Kasım Anneleri

OOOOOOOOO bu ne kızlar yaa sabah sabah börekler poğaçalar..canım nasıl çekti şimdi sıcakcık bir poğaçayı offfffffff....Ya benden başkla kimsenin verilecek kilosu yok sanrımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı...

Günaydın kızlar
dün bidaha gelemedim benim kız akşam 8 e kadar beni mahvetti.Uyumadı.
8 de o yattı bende yatmışım :)))

Şimdi de ana kucağına koydum , ana kucağını da kanepeye dayadım çok az arka tarafını yükselttim,deli gibi etrafı seyrediyor.Aman sesi çıkmaz inşallah.Çünkü kucak istiyor uyumadığı zamanlar,sürekli gezdirin diyor.Eee gezdir gezdir de bi yere kadar 6 kiloyu sürekli taşımaya alışmamışız ki :)))

mmfciğim geçmiş olsun inşallah iyi çıkar muayenin sonucu.

Elifdem sana da kolay gelsin temizlikde..

Ee kızlar ne var ne yok?

Benim ev göçüyor daha el atmadım.

öhöm öhöm çitoscum kıskandırmak gibi olmasın accık göbeğim dışında şu an 50 kiloyla fit durumdayım almayım ama dahada vermek istemiyorum her bişiyden yiyyorum korkmadan. aman sende de fazlalık varsa salllaaa gitsin bi daha mı gelcez dünyaya ye gitsin.cokacimcoook

asorti denizanası burdasınız kaçmıyo artık benden deeeeşakkıdı
nasıl oldu eylül hanım dünde yoktun merak ettim valla

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden oğlumu emziriyorum bu sırada okuyayım bari diye okuyordum, yazacaklarım var ama tek elle bu kadar oluyor,

günaydın bu arada, evet asortie dün yoktu

herkese günaydın mı desem ne desem bilmiom kafam durdu
kızım allaha şükür ilerlemeden iyileşti bol bol emzir dedi annem bende öle yaptım
dünde alışverişe gittik evde hiç bişe yoktu ama biraz abarttım
sanırım neyse canıma değsin işte oradan halam çağırdı oraya gittik
evleride soğukmuş yaaa kızım değilde ben dondum valla eve gelince sezercik yerim sancıdı
sanırım soğuktan oldu geçmişi okumakla meşguldüm maşallah sizdede ne çana varmış ya bi gün boş bırakıyoruz çeneniz
durmuyoo
kızıma da nazar değidi heralde sabah beşten bu saate kadar uyumadı
babaannesine okuttum bende şimdi mışıl mışıl uyuyo
kadın bi okudu esnemekten ve ağlamaktan bi hal oldu
ee sizde ne var ne yok

bu arada benim çok sevgülü kynncığım hocadır şekerim bütün gün okur başkada bişey yapmaz.neyse bunada şükürr
ondan bende de var hacı kendisi iyi ki var valla

benimki sizdi simdilik bi süre uyusa bari..

ya darkcim anakucagi dedinde aklima geldi;arkadasim DeNIZ`E dogum hediyesi almisti

anakucagini cokta güzel bisi ama bizim doktor enson götürdügümüzde bu aralar yilbasi hediyesi

filan gelebilir anakucagi sakin yatirmayin dedi niye dedik;bebeklerin kemikleri daho cok güclü olmaz

cok sakincali kesinlikle tavsiye etmem dedi.bunu duyuncada yatiramadim hic paketiyle duruyor.

aslinda benimkininde böyle bisiye ihtiyaci var bence hep kucak dedigin gibi cok zor oluyor benim artik

sol bilegim cok agriyor geceleri yatinca.acaba cok diilde az az yatirsammiki ya offf karistim.

bizim dr da 2 aylık olana kadar yatırma dedi artık 2 gündür koyuyorum valla kucak kucak nereye kadar.ben büyüğünüde ana kucağında büyüttüm bence çok iyi bişi hiç de bişi olmadı. içine sinmiyosa ara ara koy sende canım

esim gelene kadar bari koyiim ya,enson bu yuzden yedik birbirimizide:) Deniz anakucagina koyulmalimi koyulmamalimi diye.o görmeden kaldiririm ben hehe

günaydın kızlar..
çilekçim ben kullanıyorum ana kucağını.zaten saatlerce de oturmuyor.sızdığı an alıyorum yatağına yada kucağıma.çünkü boynu yamuluyor.ancak çok kurtarıcı olduğu kesin.2 ayın bitti senin de bence denemelisin:)))eşin gelince de babakucağına atarsın :)))

zeynacım maşallah 50 kilo haa.ben de 54 kiloyum ama 1,5 aydır tek gram oynamadam.hayatım boyunca yemediğim tatlıyı bu 1,5 ayda tükettim inan.48 le hamile kalmıştım.aslında verebilirim de göbek çok belli ya.sizin göbekler nasıl.benimki hakikaten göbek yani:))

mmmf umarım iyi haberlerele dönersin canım.

çitos senin kilo ne durumda?çok mu??

asorti ama uyumuş bebeğin.allah tüm bebişleri nazarlaradn korusun

slmm
sabah piraye hanımın ıkınma sesleriyle uyandık aman neyseki kaka yaptıda rahatladık sonra yine uyuduk kızımla koyun koyuna.şimdi uyandı anakucağında yatıyo yanımda ama hep onla konuşuyim istiyo arada laf atyıom hemen çırpınmaya gülmeye baişlıyo.
diloks, zeyna sizde pek çıtırmışsınız canım özendim çoook size ben 80 le doğurdum 16 günde 68e düştüm sevinmiştim kilo veriyorum diye ama 68de takıldım kaldım tartımı bozuk acaba:)şimdi kocişle beraber diyet yapıyoruz

ben ara ara akuyabiliyorum ama yazamıyorum herzaman.tuna uyduğunda mutlaka ya mutfağa gidip birşeyler yiyorum yada çamaşır ütü vs..zor vakit buluyorum ama ben.hepsini yetiştirebilenlere bravoo

ben burdayım merak etme hem kk ile hem yiğitle hemde işle uğraşoyorum
ben izindeyim ama bazı işler bensiz olmuyo evden de çalışıyorum o yüzden 10 parmak 10 marifetim kısacası

pirayecim 12 kilo vermişsin sanırım.ben de 12 kilo verdim ama senin de değin gibi 13. kiloya inemiyorum.daha az önce gidip yine tatlı yedim((senin göbek nasıl piraye.sen normal doğum yapmıştın sanırım.sezeryanlıların sanırım daha uzun süre kalıyor göbek.ben sezeryanlıyım da:CüvCüv:

malesef evet sezeryanda daha zor geçiyor göbüş.bende sezeryanlıyım onun derdi bu göbek.ilk doğumum normaldi ne güzel hemen geçmişti. bunu saramadım anca anca gidecek diye umuyorum laelaelaelaelae

selam ..kilolar konuşulmaya başladı yine ..ben hiç karışmıyım aranıza ..tam 10 kilo verdim doğumdan sonra ama malesef hala aynı görünüyorum ..bu arada piraye 68 de takıldım demiş ama bir görseniz çıtır pıtır bişey minicik bi kız ..
bu arada pc min kablosu koptu ve şarjı bitmek üzere..kocişim ne zaman alır bilmiyorum o yüzden bir müddet burada olamayabilirim.fazla yazmayın haa okumak zor oluyo ..

ayy dün bizde 3 numara bez aldık artık bu sıkmaya başladı bacaklarını falan iz yaptı 2 numaradan bi kaç tane var onlarda bitsin 3 e merhaba dicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…