2008 Kasım Anneleri

bende 16 kilo verdim doğumdan sonra maşallah eski halimden de zayıfım artık çok güzel bi duyguymuş bu ama bende çok şiş vardı sanırım ya

ben 2 numara kullanıyorum 4 tane kaldı ama 2-3 gündür çişi bide kakası çıktı küçüldü mü acaba bende bugün alacam 3 mü alsam sonra bide iyice küçük gelir dime? 3 numara kaç kgler için ?

prima bizde pişik yaptı halbuki evde hiç açılmamış 2 numara ve 3 numara prima var biri hediye getirmişti.akıllı bi kişilikmiş neyin çok gittiğini bildi.
ama bende onları verecem işte birine molfix iyi geldi bizim popoya..nedense primadan daha bi korumalıda geldi yanları falan..huggs kullanna var mı acaba onuda merak ediyorum CADIARZU

ayy cnm benim benim sağol ama ben kendimi çok şişko görüyorum hala.
diloksçum evet normal doğum yaptım göbeğim hamilelikten önceki haline döndü ama aynı kiloda takıldık iştee
asortie maşallah kız demek öncesinden dahada zayıfsın şişlik demişsinde ben hamileyken nasıl şiştim varya elim ayağım yüzüm balon gibiydi valla

ühüühühühühü hala sisko gibiyim ben yaaa dogumda tam 20 kilo aldim 72 idim enson.simcik ise 60 la 61 arasi degisiyorum sürekli. herkez hic kilon kalmamis böyle kal diyorlar ama ben eski halimi istiyorum yaaa boyum 1.71 cok fazla gostermiyorum ama olsun ben 52 oldugum gunleri istiyorum ne güzel citir citirdim.

ama azimliyim vericem insl.yaza kadar:)))))))))))))))) az yersem daha cabuk veririm dimi? :)

tünaayyydııın ben geldim..sabahtan bu ana kadar ne çok yazmışsınız anam oku oku bitmedi valla :))bana kilo demeyin yaaa hepinizi döverim vallaaa :)) 60 kiloymuşta 52 olmak istiyormuş,yok öbürü 68 de takılmış mış mış,ben napayın beaaa aaa yeterin artık :))) intihar etçem valla ben napayim yahuu siz hiç benim albüme baktınız mı?ben zaten çok kilolu hamile kaldım,doğumdan sonrada az bişi verdim ama göbeğim yoktu şimdi kocaman çatlaklarla dolu bir göbeğim var (

evet pirayecim öncesindende zayıfım 70 ile hamiş kaldım(bu arada hamişler kilolarımız
bölümüne 60 yazmışım nedense utandım demek ki-tatlicadiarzu-)11 kilo aldım
yani 81 olmuştumsenağlama şimdi 65 66 arasında gidip geliyorum ama
her sabah kalktığımda büyük bi bardak aç karnına sıcak su içmeyi ihmal etmiyorumsositososito
ardından 2 adet hurma zaten ekmek yemiyorum arkasına bol salatalık domates ve biberli kahvaltı yapıyorum
bu arada bi çay öğrendim tam hatırlamıyorum anne sütünü artırıyor hemde zayıflatıyor
günde 3 çay bardağı içiyorsun:içelim: içinde dağ kekiği ve bi şey daha vardı halamdan alacaktım unuttum
öğreneyim yazarım onlarda bitkilerle şifa diye bi kitapta yazıyordu
ben kesin deneyeceğim düşünsene hem süt artırıcı hem zayıflatıyo tam bana görehihoyyyt

LELAL;Geçmiş olsun canım çabuk iyileşirsin umarım.

=julianne;. Benim kızda sabah uaynıyor akşam 8 e kadar yatmıyo.Yattığı zamanda en fazla yarım saat oluyor.
Dün toplasan 1 saaat anca yattı sabahın köründen akşam 8 e kadar.Bende senin gibi çıldırdım bağırdım (
Sonra bi gülücük atınca nasıl pişman oldum ( Uykusuzluk sinir sistemini çok zayıflatıyor galiba.
Bu arda geçmiş olsun,senin kızda benimki gibi olmuş.Bence hemen git doktora yada evde serum fizyolojik kullan.Daha da tıkanmasın burnu.
O öksürük burnu tıkalı olduğu için ağızdan nefes alıyo ya ondan oluyo.Bizdede öyleydi.

cilekk;4 defa kaka çok iyi canım.Benimki genelde 1 kez yapar ama istisnalar da yok değil.Mesela dün 4 kez yaptı :))
Bazen yapmadığı günlerde oluyor.Doymasa anlarsın mutlaka.
Benim kız da sızdı ayakta salladım da tabi :)
Walla bende Adanada aldım yani 40 çıktıktan sonra felan.Üzerine bi minder koyuyorum biraz daha düz olsun diye.Bazen mindersizde kullanıyorum.
Anneme anne bu ana kucağı çocuğu kambur edecek dedim geçen.O da kambur olsa kardeşin olur.Onu ana kucağında büyüttüm ben diyor.
Eğer seninkide çok çukur gibiyse içerisine bi battaniye yada minder ayarla,yatabileceği seviyeye getir.
Zaten çok uzun süre kalmaması iyi olur.
Benimkide gün içerisinde ara ara kalıyor içinde.Arada indirip ya yatağına ya kanepenin üzerine yatırıyorum.Yada kucakta gün boyu :)

elmalı turta;Ya biz bez bağlamayı bilemiyoruz yada bizimkiler çok kaka yapıyor.
ben 3 numaraya geçtiğim halde hala çıkma oluyor.Bugün kakasını yapı.O esnada mama veriyordum.Mama bitti gazı geçsin diyene kadar kaka dışarı çıkmıştı (

SAPHIRA; Bence dönence al,durmadığında yatırıp açıyorum müziği,ayıcıklarıda dönderiyorum,onlara bakıyor.Bi süre oyalanıyor.Hatta onlarla konuşuyor.Dün baktım kafayı,bacakları kaldırmaya uğraşıyor ayağa kalkacak :)) O kadar coşturuyo oyuncaklar bizimkini.
Çok pahalı alam bence.Sadece izleyecek şimdilik.Eğitici olsun diyosan oyun minderi al..
Ay benimde alasım geldi oyun minderi walla şimdi :))

zeyna;Bende yeni uyu ve oyna aldım 1 paket.
Geçen prima aktif bebek aldık o da sızdırdı.Bu oyu ve oynanın 3 numarasıda sızdırırsa başka markaya geçcem.
Hem o zamana Ceren de az daha büyümüş olur.
Şimdi değişirmeye korkuyorum.Geçen evdeki numunelerden birini kullandım da hemen kızardı popişimiz.

kanal d den canlı yayınla bağlanıyorum size kızlar ender saraç dedi rezene ve ısırgan sütü artırıyormuş(zaten biliyorduk)
bişe daha dedi ama anlamadım
dark öğreneyim hemen yazacağım canım deneyelim hep beraber

darkçım oyun minderi var,teyzesi yılbaşı hediyesi almış :) daha hiç kullanmadım.ya benimki daha çok küçük geliyo bize,o yüzden oyun minderinden pek anlamaz bence.başka oyucaklarıda var pek sarmıyo.en gürültülü çıngıraklara şöyle bir bakıp kafasını çeviriyo hiç muhattap değil haspam :)

Kızı sallamadan önce battaniyesine sardı.Baktım kollar çıkacak.Tülbent sardım kol kısmına :)) Şidi uyandı ne göreyim, kol yandan çıkmış D Battaniyeden eser kalmamış :)) Walla zaptedemeyeceğim ben bu kızı :)) Emziği koyuyorum ağzına eliyle çekiştirip düşüryo,sonrada ağlıyo p

yarın 2 aylık oluyor cnm.çıngıraklar çok ilgisini çekmeyince dönence alayım dedim ama onunda ilgisini çekeceğinden şüpheliyim.benimki çok ufak ve erken doğdu ya ondan böyle sanırım.yani 20 gün erken doğdu o yüzden hemen hemen 1 aylık olarak mı düşünmek lazım bilmiyorumki.agu filan da yapmıyo.bağırıp çağırıyo ama agu diye bişey duymadım henüz.kendi kendine uykusunda baya gülüyo yalnız ama bi şebeklikler yaptığımızda çok az gülüyo yani sizin anlattıklarınıza bakarsak az gülüyor oluyor.kim yazmıştı hatırlamıyorum şimdi ama kendisi gülünce bebeğide gülüyormuş benmkinde öyle bişey yok.yalnız laf dinlemeyi çok seviyo,otur sabaha kadar konuş dinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…