2008 Kasım Anneleri

ya bu kollarini niye sardirmiyor..basindan buyana hic sarmadim simdide kendi kendini uyandiriyor.

bende pijamasinin icine koydum yine cikartiyor,allam deli etti bugün beni bu sipam yaa..

darkcim dedigin gibi bi deneyim bakalim canim,insl.durur biraz icinde.

ya bende hic ekmek filan yemiyorum ama özellikle emzirdikten sonra deli gibi tatli bisiler istiyor canim

ne bulursam o andada yiyorum.zaten kilo aldiran o olmali yoksa ekmek filan yedigim yog

saphiracim bana doktor dediki 1 aylik filandik..gec karsisina dil cikar bir süre sonra sana tepki vericek dedi.enaz 10 gün kari koca dilimiz disarda gezdik cikarsin diye:) ve sonunda Denizde yapmayabasladi.zaten ilk ogrendikleri sey dil cikarmakmis.birde anne baba ne yaparsa onu cok iyi izledigi icin hemen kaparmis bebeler.simdi babasi agzini acmayi ögretti biz actikmi oda aciyor:))

damagindan sesler cikartiyor ve guluncede tepkili olarak guluyor.ama zaman aliyor tabi tum bunlari yapmasi.

bence yakinda duyarsin sende agulari..bazen beninki surekli ses yapiyor bazense hic sesi cikmiyor:)

ooh maşallah asortiee ne güzel gitmiş kilolar darısı başımıza..hemen öğren lütfen diğer bitkiyi ve bize söylee acil tarafından

eylül ünde elleri ayakları durmuyor ya deli ediyor hele elleri evin içinde buz gibi oluyor yerinde durmuyor çünkü
geçen kıyafetinin tek tarafına iki bacağını birden sokmuş ya iki ayağım bir pabuçta deyiminide
görmüş olduk babasıyla

Canım daha çok konuşun.
O nasıl ses çıkarıyorsa sizde aynı onun gibi çıkarın :)
Zamanal çıkarır merak etme.

Erken doğması farkeder mmfninkide erken doğdu ama normal zamanında bak daha yeni agu onunkide.
Seninkide az gülüyosa yakında coşar.Benimkide önce hafişf gülüyodu.
Bol bol konuş o zaman dinliyorsa.Kısa cümleler kur.Cümlelerini tekrar et.
Dilini geliştirirmiş bu tekrarlar.

Benimkide başta annem bi iki gün sardı.Sonra kızım sardırmadı.İnatla kolunu çıkarmaya çalışcam diye uyumuyordu.
Annemde senin gibi pijamasının içine koymuş,anında çıkarmış :))) Annem gösterdi çok gülmüştüm DD
Bende ellerinden uyanıyo diye yaptım.Walla tülbent sarınca işe yaradı.Ama uykusu dağılınca onuda açtı dağıttı :)) Yoksa elerinden sıçrayıp kalkıyo.

Şimdi koydum yatağına ayıcıklarla konuşyo deli danam:)

Ben en başından beri kollarını hiç sarmadım kızlar...Ellerinin üşümesi de çok önemli değil aslına bakarsanız ..Bebeklerin elleri ve ayakları çabuk üşürmüş..bunun için çok endişelenmeye gerek yokmuş..

bunu okuduktan sonra kaç kişi daha benim gibi dili dışarıda dolaşmaya başlamıştır merak ediyorum valla-tatlicadiarzu-

bende hiç sarmadım kollarını sardığım anda uyanıyor. uyanıkken zaten sardırmıyor

kilo konusunda bende hamilelik öncesi kiloma döndüm ama kaldım böyle, çünkü hayatımın hiç bir döneminde bu kadar hamur işi ve tatlı yemedim

ben hareketli olmasına bağladığım için o kadar endişelenmiyorum bazen ayağında iki çorap
ayakkabı oluyor ayakları bile hafif soğuk oluyor

Canım ben kullanıyorum Huggies 3 numara. Günde 5-6 kez kaka yapıyoruz ama hiç dışarı çıkma olayıyla karşılaşmadım. Molfiks denedim o çiş çıkartıyor sevmedim. Prima da iyiydi ama Huggies in bantları nedeniyle onu daha çok sevdim. Bu arada ne kullansak kafam karıştı. Bezlerin hangi ülkelere ait olduklarını biliyor musunuz kızlar? Huggies İsrail firması! Primanın sahibi Yahudi. Türk malı kullanayım diyorum ama onlar da dandik ne yazık ki (

Yalan söylüyoooooo Bakmayın ona. Deniz oğlanla abla kardeş gibi duruyorlaaar :)

Evet canım ya uykusuzluk yüzünden sinirlerimiz bozuluyor. Dün gece aştım ama saat 5 te ağlayı duruyordu kızım ona gülerek cevap verdim. Kabul ettim sanırım iş onun uyumasını beklememekte. Dedim ki bu kız böyle bu kız uyumuyor ve aynı zamnda hasta. Uymadığını kabul edince her şey daha güzel oldu. Gerçi kendime yer yaptım kafamı ve sırtımı dayadım kızı da ayağıma aldım. Mıkladıkça salladım Böylece 3 saat uyuduk ikimizde. Zaten sonrasında da gece uykusuna daldı :)

Ben de niye dil çıkarıyor acaba ağzı mı kuruyor diyordum ama senin doktorun ne dediğini bilmeden ıo çıkardıkça biz de karşısında çıkarıp oyun oynuyorduk onunla. Şimdi de sesler çıkarmaya başladı. Serseri konuşuyo benimle yaaa içim gidiyor. 2 buçuk saattir uyuyor nasıl özledim :) Uyusa dert uyumasa başka dert :) Bu arada hastayım doktoruna sana söylediği tavsiyeleri bizimle daha sık paylaş canım. Onun söylediği gibi emerken iki kaşının ortasını okşayınca hemen gözleri kapanıyor uyuyor kızım :)

Ben de elleri üşüyor diye telaşlanıp bir türlü ellikleri çıkarmıyordum demek hepsinin elleri üşüyor. Yalnız ayaklarını üşütme bence canım.

maşallah cnm iyi zayıflamışsın valla bende 3 gündür sadece kahvaltıda ekmek yiyorum önceleri akşam yemeğinden sonra bile hep yerdim şimdi zor tutuyorum kendimi ekmek yememek için kociş durduruyo.çayın tarifini bende istiyoommm...

yaaaaa kaldirdim tam öperken agzima ve burnuma kustuuuuu ..iyy sicak sicak fena yedim yani..

haha diyene bakin,juliyi gormenizi siddetle tavsiye ederim kendileri fistik gibidirde..

canim ayaklarinin altinad masaj yapilirkende uyurlarmis ama benimki gidiklaniyor cok fena.

bakalim yarin asisini yapicak bisiler soylerse anlatirim.uyandi böcügüm ben kactim.

ayy bugün pirayenin eldivenlerini çıkarmıştım sonra bi baktım burnunu yanağını hep çizmiş tırnaklarınıda yeni kesip törpülemiştik ama faça atmış gibi olmuş kuzumun suratıı

piraye bende kesip torpuledigim halde arada ciziyor.ama eldiven takmiyorum artik ben kocaman

oldu komik duruyor sanki.nu oglan yine kucakta uyudu yaffff

bu aralar yatarak emziriyorum,once yapamamistim hic.ne rahatmis boyle emzirmek

ozelliklede geceleri.

mmf napti acaba?m.akifin kontrolu vardi gelmedimiki bu hatun daha.

ayy bunların tırnakları ne kadar hızlı uzuyor bir türlü aklım ermioo ya benim ki bile bu kadar çabuk uzamıyor
benim cimcime de yüzünü çok çizmiş ya hafif kanmış gibi hatta hiçde canı yanmıyo ya maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…