- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #13.821
selam kasım anneleri ben aralık annelerine üyeyim ama kızım erken davrandı ve 13 kasımda dünyaya geldi size bir sorum olucak yardım ederseniz cok sevinirim kızım cumadan beri kakasını yapamıyor fitil veriyorum öyle yapabiliyor fitil vermek istemiyorum ne yapmalıyım bana yardımcı olurmsunuz
selam kasım anneleri ben aralık annelerine üyeyim ama kızım erken davrandı ve 13 kasımda dünyaya geldi size bir sorum olucak yardım ederseniz cok sevinirim kızım cumadan beri kakasını yapamıyor fitil veriyorum öyle yapabiliyor fitil vermek istemiyorum ne yapmalıyım bana yardımcı olurmsunuz
ayy bunların tırnakları ne kadar hızlı uzuyor bir türlü aklım ermioo ya benim ki bile bu kadar çabuk uzamıyor
benim cimcime de yüzünü çok çizmiş ya hafif kanmış gibi hatta hiçde canı yanmıyo ya maşallah
ayy bugün pirayenin eldivenlerini çıkarmıştım sonra bi baktım burnunu yanağını hep çizmiş tırnaklarınıda yeni kesip törpülemiştik ama faça atmış gibi olmuş kuzumun suratıı
Denizanası sen çocuk gelişimcisisin bize biraz tüyo versene canım yaa..Ne gibi aktiviteler uygun bu yaş grubu bebekler için..insan ne yapacağını şaşrıyor valla..
bizde rezene çayı işe yaradı canım dene istersen
zeynep,çilek söyleyince aklıma geldi rezene çayı dedim ama ben rezenenin içine tane kimyonda katıyorum bir tatlı kaşığı tane rezeneye bir çay kaşığı tane kimyon koyuyorum ve hemen hemen hergün birkez kaka yapıyor lokumum
canım nasıl hazırlıyorsun tarif edermisin
denizcim ben hep kasikla verdim biberona alisirsa emmez beni diye.sen sorun yasadinmi bu konuda?
bir tatlı kaşığı tane rezene ve bir çay kaşığı tene kimyonu ikea dan aldığım top süzgeçe koyuyorum bir su bardağı kaynar suyla demliyorum, bazen de kaynatıyorum kaynatınca daha çok işe yarıyor, bir kısmını oğlumun suluğuna koyuyorum geri kalanını ben içiyorum
25 cc kadar içiyor her gün
hmmm acaba biberonla versemmiki diye dusunuyodum bende ama inan cesaret edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?