2008 Kasım Anneleri

hepinize iyi akşamlar,güzel uykulu geceler,
ya arkadaşlar ne çok yazıyonuz öyle maşallah oku oku bitmiyor.3 gün öncesinden başladım okumaya bi kıza ,bi tele,bi kapıya bi mutfağa bak derken bitiremedim yine.daha sonra bakarım artık.
valla biz pek uğrayamıyoz kaç gündür anca bi bak çık okadar.gece uyumayan bir bebek aksam sabah misafirle birde haftasonu eşimin ailesi yatılı bizdeydi kendime vakit yok.ve yarınn yine misafir var.pasta börek yapmaktan öğ geldi.bir de kızım dursa 40 çıktı düzene girecek derken iyice zor oldu.ağlamadığı tek zaman uyuduğu zaman,diyorumki uyanınca yatırıyım bben otururken o şöyle etrafı seyretsin bakınsın en azından 10 dk yok illa elim üzerinde olacak.neyse olsun tatlı telaş bunlar.belki bu günleri çok özluycez

ya arkadaşlar kızımın kirpiği ğözüne kaçmış.bebeğinin üstünde duruyor.nasıl alcam bilemiyorum.kenarına geldiğinde biraz uğraştım ama olmadı mikrop kapar diye çok uğraşmak istemiyorum.

bide arkadaşlar benim kızım 2 gündür uykusunun içinde doğurcak kadın gibi ıkınıp duruyor.kabızda değil.ne yapmaya çalışşıyr anlamadım.sizlerde böyle olan varmı

off yine ağlıyor iki laf ettirmedi ben bi bakıyım hanımefendiye

evet cnm hem büyüdüler artık hemde o kadar süslü püslü giydiriyorum ama elinde eldivenler:)bozuyo süsümüzü :)

çilekcim senin efendinin performansı var ya müthiş.altı dursa üstü durmuyo üstü dursa altı çalışıyor.her halükarda alttan üste yiyon bombayı kafamçokkarıştı
benim paşada çok gıdık alıyor.bu ayda hemde hatta doğar doğmaz alıyordu sıpa..

zeyna ve mmmf nerdesiniz kızlar yaaaa

canım ben saat 4'de kadın doğumcuya gittim kontrole.ama malesef ameliyata girmiş 6'ya kadar bekledik.hamileyken beklemek bu kadar sıkmıyordu oğlumu görecem diye ama resmen patladım bugün. hiç bişim yokmuş sapasağlammışım.hayatına tam hız devam ama korunarak dedüüüü hihoyyyt

valla gene aldım molfix demek çiş çıkarıyo bende küçük geliyo sandım ama olsun zaten accık bacakları kızarıyordu gene büyüğünü alacaktım. bi dahakine huggies deneyecem çok metettin sırnaşık şey

hmmm acaba biberonla versemmiki diye dusunuyodum bende ama inan cesaret edemedim

canım bende ara ara humana iyi geceler çayı veriyorum rahatlasın diye biberon kullanıyorum ve yavrum beni bırakmadı çok şükür seninde sorun yaşayacağını sanmıyorum bizimkiler artık memenin tadını aldılar öyle biberonlar falan keyif vermiyor onlara benimki severek almıyor zaten epey uğraşıyorum biberonu tutturacağım diye:))

ben kullanıyorum şekerim prima pişik yaptıydı bende huggiese geçtim ve nepişik ne bişey kaldımaşallah subhanallah.belilastikli güzel bi bez
julianne kullanıyor zeynacım
bende primadan çok memnun kaldım demek ki ciltten cilde değişio
bende kullnıyomm:dilcikar:
benimkinin 4 gün sonra 3 aylık oluyo ama daha kırkı yeniçıktı sayılır daha halasabit bakmıyo gülmüyo agudemiyo yaani canı isterse yapıyo hep bunları aman takma yaa nası olsa yapıcak

abim evybaby kullanıyolar bana getirdi aynı prima gibi bi bez çok benziyo kaliteside aynı ebnce ama ben huggiese çok alıştım özellikle belindeki lastikleri yüzünden çokkullanışlı ve kaliteli

26sında tekrar çağırdılar yaa of

cok cok sağol canım umarım işe yarar ve kızım kakasını yaparda rahatlar bende rahatlarım onu kıvranırken görmek beni cok üzüyor cok cok teşekkürler

tmm canim suluk alayim hemen deniycem..

bende ya kndim içiyorum yada 4-5 çaykaşığı ona veriyorum 2-3 saat içinde rahatlıyo çilekcim bende hergün rezene falan veriyorum biberonla alışmıyo takma bence

zeynacım kontrolünün iyi geçmesine sevindim canım artık kaçamazsın heheh

kaçmıyom artık şeker çıktık yoldan raydan

ben kullanıyorum şekerim prima pişik yaptıydı bende huggiese geçtim ve nepişik ne bişey kaldımaşallah subhanallah.belilastikli güzel bi bez

bende kullnıyomm:dilcikar:

bir dahakine bende deneyecem bu akşam molfix aldım artık bitsinde

"ya arkadaşlar kızımın kirpiği ğözüne kaçmış.bebeğinin üstünde duruyor.nasıl alcam bilemiyorum.kenarına geldiğinde biraz uğraştım ama olmadı mikrop kapar diye çok uğraşmak istemiyorum.

bide arkadaşlar benim kızım 2 gündür uykusunun içinde doğurcak kadın gibi ıkınıp duruyor.kabızda değil.ne yapmaya çalışşıyr anlamadım.sizlerde böyle olan varmı"

iyi akşamlar
benimde oğlumun gözüne kirpik kaçmış gözbebeğinin üzerinde duruyodu..
baktıkça çok fena oluyodum druna sordum ellemeyin kendi kendine atar dedi...
biraz uzun sürebilir ama bencede ellemeyin..

heyttt ben geldim..böcügümü yikadim memede uyudu kaldi yatirdim sepete attim kendimi pc basina.bakalim ne zaman bööööö diycek bana..

zeynepcim cocukta potansiyel bir her delikten fiskirtma hastaligi var,dedigin gibi alti dursa üstü durmuyor dananin.

beklemekcim deniycem canimda benim esim o kadar huysuz bi adamki bunlar yüzünden
cok tartisiyoruz,bu kadar üstüne düsmesine cok kiziyorum cünkü doktorun söylediklerinin disina hic cikmiyor buda beni deli ediyor.mesela aksam yikamadan evel basindaki konaklar icin karbonatli zeytinyag sürdüm ve esime yanlizca zeytinyagi dedim:)cünkü inanilmaz hassas Deniz üzerinde allahin gicigi..neyse ben yinede yapiyorum herseyi kafama göre.

mmfcim offflama yaa,hayirlisi olsun hayatim.

yaa evet biyandan öyle diyorum bi yanımda acı çekiyo diye üzülüyo gözleri hala kıpkırmızı ulan napıyolarsa içerde 1 de yapıldı yani
valla sabırlısın çilek benimkoca karışınca başlıyoz kıyamete

canim aci cekiyor diyosun evet üzücü ama dayan ya,hersey onlarin sagligi icin nihayetinde dimi ama?

ahh canim ahhh deli ediyor bu adam beni.Denizi kicagina almadan evel kosa kosa ellerini yikiyor.

tamam bende dikkatliyim temizlik konusunda ama el yikmakla basmi olur Allah askina?ve bu halleri

bana kendimi pismisim gibi hissettiriyor sonrada basliyoruz didismeye.

neyseki cok sakin bi adam tüm kavgalar benim zorumla cikar:) Allahin siskosu bak yine kizdim bunu

yazarken..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…