- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #13.841
piraye bende kesip torpuledigim halde arada ciziyor.ama eldiven takmiyorum artik ben kocaman
oldu komik duruyor sanki.nu oglan yine kucakta uyudu yaffff
bu aralar yatarak emziriyorum,once yapamamistim hic.ne rahatmis boyle emzirmek
ozelliklede geceleri.
mmf napti acaba?m.akifin kontrolu vardi gelmedimiki bu hatun daha.
yaaaaa kaldirdim tam öperken agzima ve burnuma kustuuuuu ..iyy sicak sicak fena yedim yani..
haha diyene bakin,juliyi gormenizi siddetle tavsiye ederim kendileri fistik gibidirde..
canim ayaklarinin altinad masaj yapilirkende uyurlarmis ama benimki gidiklaniyor cok fena.
bakalim yarin asisini yapicak bisiler soylerse anlatirim.uyandi böcügüm ben kactim.
zeyna ve mmmf nerdesiniz kızlar yaaaa
Canım ben kullanıyorum Huggies 3 numara. Günde 5-6 kez kaka yapıyoruz ama hiç dışarı çıkma olayıyla karşılaşmadım. Molfiks denedim o çiş çıkartıyor sevmedim. Prima da iyiydi ama Huggies in bantları nedeniyle onu daha çok sevdim. Bu arada ne kullansak kafam karıştı. Bezlerin hangi ülkelere ait olduklarını biliyor musunuz kızlar? Huggies İsrail firması! Primanın sahibi Yahudi. Türk malı kullanayım diyorum ama onlar da dandik ne yazık ki(.
hmmm acaba biberonla versemmiki diye dusunuyodum bende ama inan cesaret edemedim
ben kullanıyorum şekerim prima pişik yaptıydı bende huggiese geçtim ve nepişik ne bişey kaldımaşallah subhanallah.belilastikli güzel bi bezprima bizde pişik yaptı halbuki evde hiç açılmamış 2 numara ve 3 numara prima var biri hediye getirmişti.akıllı bi kişilikmiş neyin çok gittiğini bildi.
ama bende onları verecem işte birine molfix iyi geldi bizim popoya..nedense primadan daha bi korumalıda geldi yanları falan..huggs kullanna var mı acaba onuda merak ediyorum CADIARZU
bende kullnıyomm:dilcikar:julianne kullanıyor zeynacım
bende primadan çok memnun kaldım demek ki ciltten cilde değişio
benimkinin 4 gün sonra 3 aylık oluyo ama daha kırkı yeniçıktı sayılır daha halasabit bakmıyo gülmüyo agudemiyo yaani canı isterse yapıyo hep bunları aman takma yaa nası olsa yapıcakyarın 2 aylık oluyor cnm.çıngıraklar çok ilgisini çekmeyince dönence alayım dedim ama onunda ilgisini çekeceğinden şüpheliyim.benimki çok ufak ve erken doğdu ya ondan böyle sanırım.yani 20 gün erken doğdu o yüzden hemen hemen 1 aylık olarak mı düşünmek lazım bilmiyorumki.agu filan da yapmıyo.bağırıp çağırıyo ama agu diye bişey duymadım henüz.kendi kendine uykusunda baya gülüyo yalnız ama bi şebeklikler yaptığımızda çok az gülüyo yani sizin anlattıklarınıza bakarsak az gülüyor oluyor.kim yazmıştı hatırlamıyorum şimdi ama kendisi gülünce bebeğide gülüyormuş benmkinde öyle bişey yok.yalnız laf dinlemeyi çok seviyo,otur sabaha kadar konuş dinler
abim evybaby kullanıyolar bana getirdi aynı prima gibi bi bez çok benziyo kaliteside aynı ebnce ama ben huggiese çok alıştım özellikle belindeki lastikleri yüzünden çokkullanışlı ve kaliteliCanım ben kullanıyorum Huggies 3 numara. Günde 5-6 kez kaka yapıyoruz ama hiç dışarı çıkma olayıyla karşılaşmadım. Molfiks denedim o çiş çıkartıyor sevmedim. Prima da iyiydi ama Huggies in bantları nedeniyle onu daha çok sevdim. Bu arada ne kullansak kafam karıştı. Bezlerin hangi ülkelere ait olduklarını biliyor musunuz kızlar? Huggies İsrail firması! Primanın sahibi Yahudi. Türk malı kullanayım diyorum ama onlar da dandik ne yazık ki(
Yalan söylüyoooooo Bakmayın ona. Deniz oğlanla abla kardeş gibi duruyorlaaar :)
Evet canım ya uykusuzluk yüzünden sinirlerimiz bozuluyor. Dün gece aştım ama saat 5 te ağlayı duruyordu kızım ona gülerek cevap verdim. Kabul ettim sanırım iş onun uyumasını beklememekte. Dedim ki bu kız böyle bu kız uyumuyor ve aynı zamnda hasta. Uymadığını kabul edince her şey daha güzel oldu. Gerçi kendime yer yaptım kafamı ve sırtımı dayadım kızı da ayağıma aldım. Mıkladıkça salladım Böylece 3 saat uyuduk ikimizde. Zaten sonrasında da gece uykusuna daldı :)
Ben de niye dil çıkarıyor acaba ağzı mı kuruyor diyordum ama senin doktorun ne dediğini bilmeden ıo çıkardıkça biz de karşısında çıkarıp oyun oynuyorduk onunla. Şimdi de sesler çıkarmaya başladı. Serseri konuşuyo benimle yaaa içim gidiyor. 2 buçuk saattir uyuyor nasıl özledim :) Uyusa dert uyumasa başka dert :) Bu arada hastayım doktoruna sana söylediği tavsiyeleri bizimle daha sık paylaş canım. Onun söylediği gibi emerken iki kaşının ortasını okşayınca hemen gözleri kapanıyor uyuyor kızım :)
Ben de elleri üşüyor diye telaşlanıp bir türlü ellikleri çıkarmıyordum demek hepsinin elleri üşüyor. Yalnız ayaklarını üşütme bence canım.
piraye bende kesip torpuledigim halde arada ciziyor.ama eldiven takmiyorum artik ben kocaman
oldu komik duruyor sanki.nu oglan yine kucakta uyudu yaffff
bu aralar yatarak emziriyorum,once yapamamistim hic.ne rahatmis boyle emzirmek
ozelliklede geceleri.
mmf napti acaba?m.akifin kontrolu vardi gelmedimiki bu hatun daha.
zeynep vural,kimyon vermeyi dene canim birde.bebege vermek istemem kimyon dersen
sicak suya bir kasik atip kendin ic.bu bende cok ise yaramisti.
denizanasi tsk,ler canim bilgiler icin..arada bilgilendir ihmal etme bizi(tabi vaktin olursa)
kisa süre sonragör bak seninki nasil dil cikarticak siz cikarinca karsisinda..
cok cok sağol canım umarım işe yarar ve kızım kakasını yaparda rahatlar bende rahatlarım onu kıvranırken görmek beni cok üzüyor cok cok teşekkürler
tmm canim suluk alayim hemen deniycem..
kimse yok anlaşılan be kaçar kızım yine başladı
zeynacım kontrolünün iyi geçmesine sevindim canım artık kaçamazsın heheh
ben kullanıyorum şekerim prima pişik yaptıydı bende huggiese geçtim ve nepişik ne bişey kaldımaşallah subhanallah.belilastikli güzel bi bez
bende kullnıyomm:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?