- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #13.861
Günaydinnnnnnnnnnnnn,sabahtan oglumu doktora götürdüm kuzuma asisi yapildi.ama biraz canim sIkkIn cünkü Deniz bu ay az kilo almis.yanlizca 400gr almisiz ya5.610 olmus ama doktor biraz daha almasi lazimdi dedi.iki hafta önce filan cocuk ne emerse oldugu gibi cikarmisti acaba ondanmi almadiki?
bazen inis cikis olabilir sorun diil ama bu ay biraz daha dikkat et bakalim özellikle memedeki enson sütü icmesine gayret et dedi..moralim bozuldu ya
birde hergün düzenli olarak yüzü koyun yatir dedi,boyun ve bel kaslarinin calismasi icin.agliyor dedim,o seni protesto ediyor kaldir sustur yine yatir dedi.günde bunu 5-6defa tekrarlar bu ayda aalismazsa bundan sonra hic alismaz dedi.hem daha iyi gaz cikartir bunu düzene koy dedi.evde yüzü koyun yatmayan böcük doktorun karsisinda sessizce yatti:) alem bu ya.kollarini filan calistirici hareketler ögretti bu sekilde yatarken bakalim uyansin basliyoruz bugün idmana:)
birde bana sey dedi,stres yapma ve beben uyudumu sende hemen uyu daha iyi ve besleyici olur o zaman sütün dedi.ee ben robotmuyum ya dügmeme basinca uyuycak bak simdi hic uykum yok mesela :) ee sizlerden naber herkez iyimi?
bakiyorumda zeynep hanimcim acamadi tükkani bugün:)uyuyakaldi anlasilan.
daha iyi canım sabah gülüştük biraz abimiz uyurken keyfim yerine geldi ...ya nebilim canim sIkIldI istestill tea dimi tam ismi cayin?burada varm ibilmiyorum bi bakayim¨türk marketlerine filan.bulamazsamda subatta tr ye gelicem zaten ordan alirim kesin.banada gündüzleri saatli aksamlari ise her istediginde ver dedi daha sakin olurmus bebe o zaman.
bizimki sesini cikaramadi cünkü anladi moralimin bozuldugunu,demistir sabah sabah sarmasin bana diye..ilk ay cok iyi aldi diye hep öyle bekledim ben galiba napalim saglik olsun.birde bizimkinin boyu cok uzun 64cm.acba bunla bi ilgisi varmi diycem ama yoktur olsa dr derdi.aman sacmaladim iyice bi sicak su icim ben.
senin böcük nasil oldu?dün gözleri kirpkirmizi olmus aglamaktan demistin iyimi bari yvarum simdi?
mmmf ne bu camların haliii dışarsı gözükmüyo :roflol:
nasıl dükkan açmak buuuu kafamçokkarıştı
höyyyytttttttt
valla şekercim benim evin camları duruyo yemişim tükkanın camlarını kaydirigubbakcemile2yaa bugün çok iş var istda yağmur var kaç haftadır güneşe hasret kaldık yaws güneş olmayıncada insanın iş yapası gelmiyo valla çamaşır yıkıyom ama nerde kurutcam allh bilir salonun koltukların sandalyelerin üzerine astım balkon kapısınıda açtım tam bi morg oldu salon şu kurutuculardan alsakmı naapsak anam almazkiadam yokken 200 elektrik geldi alsak 400 gelir herhalde sanki fabrika burası
höyyyytttttttt
valla şekercim benim evin camları duruyo yemişim tükkanın camlarını kaydirigubbakcemile2yaa bugün çok iş var istda yağmur var kaç haftadır güneşe hasret kaldık yaws güneş olmayıncada insanın iş yapası gelmiyo valla çamaşır yıkıyom ama nerde kurutcam allh bilir salonun koltukların sandalyelerin üzerine astım balkon kapısınıda açtım tam bi morg oldu salon şu kurutuculardan alsakmı naapsak anam almazkiadam yokken 200 elektrik geldi alsak 400 gelir herhalde sanki fabrika burası
günaydın günaydın günaydın ahanada bende geldim a.s.
bakıyorum çilekçim beni merak etmişsin valla ben akşam en son çıkarken yazdım sabah tükanı siz açın ben açıyorum kaç gündür uykusuzum dedim yatacam dedim. ama nerdeee yiğt bey olmasa maşallah babası yetiyo.yiğiti 5 'de uyuttum ama sağolsun babası 7'de uyandırdı beni. tamam direk hatunnn kalk demedi ama işe gitmek için hazırlanırken bu sabah az sesliydi. bu yüzden 5 karış suratla yolladım.adam sabah sabah evde kırılmadık bırakmadı beee.dikkat etse ne olur sanki uyuyoz yoksa kırılan pekde umurumda değil.neyse kırarsa kırsın ben izindeyim alırım o öder hihoyyyt
çilekçim sizin şu doktora hayran babanıza hayran değilim ama.seni yorduğu ve sinir ettiği için. ama erkeklerin yapısında var galiba bu bebek üzerine titreyip bizi hiç bişi bilmeyen tipler sanmaları :mymeka: yani tek seninki değil ama benim bildiğimi bana öğretmeye kalmasına uyuz oluyorum ve kesinlikle onun değil benim bilidğim geçer çocuk konusunda yani sonunda zaten benim lafıma gelir.o sölesin dursun ben duymam aynen şu havadayım lülülülülülü
dün bi bakıcı ile görüşmüştüm.akşam kocişle enine boyuna konuştuk kadını tekrar mülakata alacağım önümüzdeki hafta.bir an önce bulmak lazım ne kaldı şubatı 13'üne.bakalım inşallah hayırlısı olur ve güvenle bebişimi emanet ederim.zaten haftada 3 gün ya şöle 7-8 aylık olana kadar 5 gün bırakmayı düşünmüyorum.
eeee siz ne yapıyonuz bakim dökün eteklerdeki taşı..
Zeynep umarım bakıcı içine yatan ve iyi biri olur canım. Benim de bugğn annem geldi kızıyor bana bakıcıya falan vermem diyor ama hasta ya kıyamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?