- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #13.881
Noluyo ordaaaa :) şşşştttt. Mmmf hayırdır niye gözler kırmızı olmuş ya bebişin?
Çilek canım üzülme ki sütüne bişicikler olmasın. Biraz daha dikkat edersin. Ya belki alakası yok diyeceksin şimdi bana hatta kızacaksın ama bence Deniz'in kilosunda üşümesinin daha doğrusu ısınmak için enerji harcamasının da etkisi var. Eminim sen elinden geldiği gibi koruyorsun ve hasta olmuyor ama bebekler kalorilerini ısınmak için yakarlar. Bu ay biraz daha sıcak tutmaya, eksi derecelerde dışarı çıkarmamaya dikkat etsen nasıl olur acaba?
Zeynep umarım bakıcı içine yatan ve iyi biri olur canım. Benim de bugğn annem geldi kızıyor bana bakıcıya falan vermem diyor ama hasta ya kıyamıyorum.
Bizim de bugün doktor günümüzdü. Aşılarımızı olduk. 3 aşı. İçim gitti. Rota virüs aşısını yaptırmadım. 3 aşı olduğu için 4. yü istemedim. Biraz daha araştırıp bir dahaki ay yaptıracağım zaten en geç 3 buçuk ayda yaptırmak gerekiyormuş. Babamız pek kıskandı bugün bizi. Hastanede her gören geldi yanımıza. Ay nasıl saçlı bebek ne tatlı diye. Millet geldikçe babamızın surat asılıyor battaniyeyi kapatıyor yüzüne. Arabada da niye gelip saçına dokunuyorlar diyor :) Bu ay 1250 kilo almışız. 5460 olmuş kuzum. boyu da 56 cm. Nasıl sevindim. 5 cm uzamış :)
işin kötü tarafı ne bak anlatayım jülicim.
aslında sevgili kocam ve ben kayınvalideden pek umutluyduk.büyük oğluma annem kol kanat gerdi ya kesin dedik bunda da bizi o yardımcı olur.ama akşam eşim bensiz gitmişti bişi için ve konuyu açmış bakamam çok zaman oldu çocuk bakmayalı unuttum falan demiş.kayınpederimde siz bakıcı bakın daha iyi olur demiş.nası yaaa bu sizin torununuz nasıl kıydınız bakıcıya.tamam ben ne olur ne olmaz diye araştırıyordum ama çok ümitliydim babanneden.iyikide bi kulağım bakıcıdaymış aramışım diyorum.eşimi görsen nasıl kırıldı.ay bide benim annem ondan 5-6 yaş büyük olduğu halde ve büyük oğluma baktığı halde hala bakarım diyebiliyo o hanım efendi bakamazmış. nasıl kızdım nasıl kızdım kötükedihüsoama en çok da eşim için nasıl üzüldüm anlatamam...
masallah banusuyaa cok iyi almis canim ya,bakiyorumda boyumuzda fena olmusss anasini geccek bu her konuda desene.
cokacimcoookcanım çükülata istiyyy
kızlar hepinizin evimi dubleks len bi benmi faaakirim evim 90m2:1closedeyes:
şekerim merak etme burasıda bizim değil kayınpederimin biz daha kendi evimizi yapadık. aslında ölesi daha iyi ben böle bi ev istemiyorum mesela düz olsun inip çıkma olmasın daha önce kirada bile oturdum şimdilikte burdayım amen bekarışık bişi yani otur oturduğun yerde mis gibi kendi evin..
mmf zaten korkak birisiyim daha dellendirme beni,nerden buldun simdi birinin bööö yapacagini yahu..
Ayy yha çok üzüldüm yazık senin anacığın da bakarım diyor demek yazık. Nasıl ya bunu derken utanmamış mı. Hasta falan mı peki kladaın o yüzden mi öyle diyor
ütü filan görmüyorum ben artik onca havlu carsaf beni bekliyor ama dedimya görmüyorum hicbirini:)
yurtdisindayim canim ben norvecte yasiyorum.ailem konyada yasiyor oraya gelicem insl.
aslinda sanildigi gibi soguk diil burasi hatta tr den daha normal hava sartlari ama adi kuzey iste:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?