2008 Kasım Anneleri

askolsun hayatim niye kizayimki öyle seymi olur.ya haklisinda bugün yine söyledi adam israrla disariya cikartin gezdirin diyor.birde disaridan geldikten sonra bakiyorum ellerine ayaklarina soguk olmuyor.off nebileyim ya bu ay daha dikkat edeyim biraz daha..evdede daha iyi sicaklik olsun diye arada sömineyide yakiyorum ortam cok sicak oluyor yani üsüdügünü hic tahmin etmiyorum ben.

masallah banusuyaa cok iyi almis canim ya,bakiyorumda boyumuzda fena olmusss anasini geccek bu her konuda desene.

Ayy yha çok üzüldüm yazık senin anacığın da bakarım diyor demek yazık. Nasıl ya bunu derken utanmamış mı. Hasta falan mı peki kladaın o yüzden mi öyle diyor.

masallah banusuyaa cok iyi almis canim ya,bakiyorumda boyumuzda fena olmusss anasini geccek bu her konuda desene.

Yok çok feci geçicek ben zaten güdüğüm iyice güdük kalıcam babayla kızın yanında. Hele bir de yaişlandıkça küçülüyormuşuz ya.

cokacimcoookcanım çükülata istiyyy

kızlar hepinizin evimi dubleks len bi benmi faaakirim evim 90m2:1closedeyes:

şekerim merak etme burasıda bizim değil kayınpederimin biz daha kendi evimizi yapadık. aslında ölesi daha iyi ben böle bi ev istemiyorum mesela düz olsun inip çıkma olmasın daha önce kirada bile oturdum şimdilikte burdayım amen bekarışık bişi yani otur oturduğun yerde mis gibi kendi evin..

aman bende sevmem 2 katlı evi ordan biri gelip böö yapıcak bana diye korkarım kapalı kapılardanda korkarım:1ninca:

zeynaya katiliyorum bende tek daireler daha iyi.benim hergün canim cikiyor in cik yapmaktan.birde bunun temizligini düsünürsek iyice iptaliz biz yani.kocayi ikna edebilirsem bende istiyorum daireye cikmayi.

julicim ama ¨güzelligini senden aldi kuzucun bunla bari gurur duy daaa :)

Ben üst katı kapattım zaten mmf hiç o genç kızlık hayallerimdeki gibi değil dubleks. Ebeveyn olunca başka şeyler düşünüyorsun meselqa doğalgaz parası :) Başedemeyince kapattım ben de kapak yaptırıp üst katı yeni sezona kadar kapalıyız .) Yani ben de senin gibi 90 metrekaredeyim şimdi.

julicim iyi akil etmisin vallahi kapamakla.ama benim öyle bir imkanim yok malesef

mmf icinden düsün bea,vallahi korktum. :)

Ayy yha çok üzüldüm yazık senin anacığın da bakarım diyor demek yazık. Nasıl ya bunu derken utanmamış mı. Hasta falan mı peki kladaın o yüzden mi öyle diyor

yok yav maşallah pire gibi zaten daha 49-50 yaşında ama bi gör dipdiri rahatına düşkün galiba kimse kalmadı yanında istediğini yapıyo ondan belkide bende anlamadım ve gerçekten şok oldummm.
valla bu bööö konusuna bende katılıyorum.Allahtan alt katlarda eltim görümcem falanda var ama genede oturduğumuz yer dağlık bir bölge az eşim geç gelse başlıyom dırdıra korkağım yaniiii..

ben son 10 gündür hep tatil havasındayım ama olmazki böle ipin ucu kaçtı
canım yemek bile yapmak istemiyo.ütü desen hak getire kocacık kendi becerebilidiği kadar ütüleyip giyiyo çalışırken daha bi düzenliydim ben beeee :mymeka:
sen nerde yaiıyorsun soğuk lafı var ama ben bilemedim?şubatta annenler geleceksiin annenler nerde istanbulda mı?

ütü filan görmüyorum ben artik onca havlu carsaf beni bekliyor ama dedimya görmüyorum hicbirini:)

yurtdisindayim canim ben norvecte yasiyorum.ailem konyada yasiyor oraya gelicem insl.

aslinda sanildigi gibi soguk diil burasi hatta tr den daha normal hava sartlari ama adi kuzey iste:)

ayyyy mmf pek severim kendilerini yeni yeni alistim yemeyede :),burda yok parasina satiliyor tr de baya pahaliymis galiba dimi..

getiriyim keske yakin olsak..zaten tr yede buradan dondurulmus gidiyormus annemler hep öyle yiyor cünkü.

isterseniz böcek möcekte getiririm bizim evde cok olur malum sisko diyorumya:)

aman varya aklımdan da geçmişti acaba norveçmi diee baya zeki bi kadınım ben yavvv ayrıca soğuktur soğuktur tv de reklamlarda bile soğuk tarifinde sizin orayı veriyorlar el kremi reklamı
iyi cesaret oralara gitmişsin ben burayı ailemi bırakıp gidemmem gibi geliyo. bazen eşim şöle 10 sene sonra ege - akdeniz gidelim oralarda yaşayalım diyoda yoook diyorum.
sen mutluysan gerçi boşverrr önemli olan sağlık mutluluk huzur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…