2008 Kasım Anneleri

ne diyosun kilosu 50ytl ...-tatlicadiarzu-

böcek yemiyorum ben cnm eşimde yemiyo arkadaşımçok sveer bende ona hepderim nasıl yiyosun şuınu diye valla nası yiyosunuz yaa-tatlicadiarzu-

canim ben o g¨sterilen yada bahsedilen kadar soguk yerlerde diilim.iklimi tr ile hemen hemen ayni dedimya bu aralar tr den bile daha sicak burasi.tek sorunumuz ailemizden uzak olmamiz..

bende cok derdim öyle zeynepcim ama nebilim asik olcagimi yaw..bak sabah kiziyodum adama simdi dedigime bak:)

:) denizden cikan tüm böcükler iste zeyna,ben birak yemesini görünce bile korkuyorum Iyyyyyyyyy..yok hayatim esim türktee sanirim yanlizca kimlikte türk:) saka biyana burada deniz ürünlerinin her halti yenir.

mmfcim burada tazesi pahali ama dondurulmus olanlari filan cok ucuza satiliyor.

yaa kızlar şimdi forumda okudum huggies israil malıymış lanet olasılar yaa ben burdan bebeklere kurşun sıksın diye para yolluyorum .bırakıcam canbebe prima huggies parası hep oraya gidiyomuş evybaby deniicem inşallah memnun kalırım yaa sinirlerimbozuldu şimdi görünce bu konuıda çok hassasım bugün onlara yapan yarın bize yapıcak çünküsenağlama

canımcım bunu bende düşündüm ama tr malı olupda kullanabileceğimiz hiç bişi yok. biz katile bir bez üretemiyoruzkii. ama senin dediğinde doğru offf ya resmen bir kurşunda bizden senağlama

tamamiyle denizden babam çıksa yerim mantığııı . almayım valla ben alanada mani olmiyim..

canımcım bunu bende düşündüm ama tr malı olupda kullanabileceğimiz hiç bişi yok. biz katile bir bez üretemiyoruzkii. ama senin dediğinde doğru offf ya resmen bir kurşunda bizden senağlama

Evet kızlar dedim ya geçen de Primanın sahibi de öyle Amerikada üretiliyor ama sahibi Yahudi. Canbebe'yi bilmiyorum ama. Bu arada Evybaby numune göndermişti Mmmf yani neredeyse naylon bez gibiydi. Git Amerikan bezi bapla daha iyidir yani :) Ya eskiden napıyorlarmış o kadar bez yıka yıka bitmez. Bir de hep dışarı çıkarır o naylon bezler. Yazık annelerimize. senağlama

yaw ne kullnıcam yaa popişe ....dediğin çok doğru julicim yaa valla şimdi hazır bez olmasa 2. çocuk için baya bi düşünürdüm sanırsam annelerimizin önünde saygıyla eğiliyorum

valla sen 2. düşünürmüşsün ben ilkinde de düşünürdüm sanırım delikafadulden
şaka bi yanada gerçekten kötü bi durum ama yapacak başka neyimiz var elimizde :1shok:

Julicim, fön makinesi sesini sen akıl ettin, bizim hayatımız kurtuldu, siz neden hala uyku problemi yaşıyosunuz anlamadım.. Yoksa artık Banusu'da etki etmiyo mu o tür sesler... Bir de elektrikli süpürge sesinde hemen uyuyo benim kuzucuğum...
Bu arada maşallah Banusu'nun kilosuna ve boyuna.. Sütün yarıyor anlaşılan...

Benimki de 4-5 kere yapıyo, kilo alımı için de doktoru iyi dedi. Bu arada sütünün sonunu içirebilmek için emzirdikten sonra kalan sütü pompayla sağıp içirmeyi dene.. Bizim de ilk zamanlar kilo ğroblemimiz vardı ama çok şükğr halloldu... Bu arada ben biberonla veriyorum rezeneyi, bazen de sütümü.. Hiç olumsuz bişey olmadı, kuzum ne bulursa yapışıyo valla :)

selam kızlar ya maşallah bir sürü şey kaynatmışsınız yine ya ben yazmaya fırsat bulamıyorum ya annem de yanımda yemek bulaşık ütü hepsi garip anama bakıyor ama ben fırsat bulup bir türlü yazamıyorum...
bu arada bugün bizimde kırkımız çıktı fakat biz kırk uçurmaya gidemedik çünkü burası çok soğukkafamçokkarıştı
dün akşam kızım hiç uyumadı misafirlerimiz vardı kızım bi huysuzlandı ki neyse misafirlerm saat 22de kalktı kızım aralıksız gece 1e kadar durmadan ağladı babasıyla banyo yaptırdık biraz sakinleşti ama sonra tekrar ağladı sanırım gaz sancısıydı çünkü hiç öyle olmamlıtı daha önce bebeğim
şuanda hala mızırdanmAa devam ediyor SANIRIM KIRKLANMAK BİZE PEK YARAMAYACAKkafamçokkarıştı

canim sanci degil bebekler misafiri sevmiyor doktorum dedi benimkide cok huysuz oluyo misafir gelince

canim sanci degil bebekler misafiri sevmiyor doktorum dedi benimkide cok huysuz oluyo misafir gelince

canım ona bende katılıyorum fakat bu çok başkaydı asıl ağlama faslı misafirlerim gittikten sonra başladı karnı da açtı ne göğsümü aldı ne de pompayla sağıp biberonla denedim bana mısın demedi

valla dün akşam aklımdan geçtiniz nerdeler nasıllar diye iyi olmanıza sevindim.
biz hergün burdayız bizmi tembeliz ya hep burdayız. gerçi evet valla ev evlikten hayat alt üst ama burdan da geri kalmıyom delikafadulden

nerdesiniz kadınlarrrr
canım sıkılıyo yemek yapmam lazım ama canım istemiyoooo ütü yapmam lazım canım istemiyoooo uyumak istiyorum ama bu sıpa izin vermiyoooo...
asorti nerde canlı yayın da yok. valla asorti nerde beee CADIARZU

Selam kızlar dün doktora gittik moralim bozuldu (
Doktor kontrol esnasında bi bacagını daha yavas hareket ettirio dedi kalcaya baglı olan eklem
yerinden bahsetti yani kalca cıkıgı olabilir dedi ultrason istedi ya bu dogumda olmuomu ki
sonradan nie böle bisi cıkardı off ayrıca tedavisi felan warmıs ama bilmiorum cok üzüldüm
olmayabilirde dedi doktor sadece bi süphe dedi 1 hafta sonra gidicez ins bisi
cıkmaz yaaaaa

geçmiş olsun canım üzülme öle bişi varsa bile tedavisi var diye biliyorum.
o tek doğumdan değilde anne karnında yada daha sonrada gelişir diye duymuştum. yanıltmayım seni. doktorun daha iyi bilir. inş. sonuçlar iyi çıkar.

yagmurcum dur bkalim uzme kendini ya.oyle bisi olsa bile tedavisi varki,yanlis bilmiyorsam bacaguna sabitleyici bisiy takiyorlar aski gibi yani.

insl.yoktur bisiyi bunlara gerek kalmaz.ama dogumda olmus olsa o zaman bilmeleri gerekmezmi?cunku hemen kemik taramasi yapiyorlar ozelliklede normal dogum olanlara.

bu arada komsum geldi pc de acik kaldi..

zeyna ne yemek dusundun aksama?benimde aklimda bisi yok esim gelsede ona satsam bu yemek isini..

aslinda usenmezsem lazanya yapmak istiyorum,cok canim istiyyy offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…