2008 Kasım Anneleri

geldikya ne bagiriyon?

ya benim bu oglum niye normal bebeler gibi klasik muzikte uyumuyor?

aciyorum dinliyor ama uyumuyor ne zaman yorum acayim siziyor essekk

zeyna ne yemek dusundun aksama?benimde aklimda bisi yok esim gelsede ona satsam bu yemek isini..

valla sölemesi ayıp ne zamandır canım pırasa istiyordu şöle zeytinyağlı onu yaptım çorba bide kıymalı maydanozlu salçalı makarna neyimize yetmez dimi ama.
bende lazanya severimde valla üşenmekten bunları zor yapıyom
bana ne oldu anlamıyom bi tembelliktir gidiyorrrr :lepi:

herkese merhaba kızlar biraz moralim bozuk annemin göğsünde bir kitle
vardı çok küçük ama doktora gitti memografi falan çekildi sonucu
doktor pek beğenmemiş parça alınması gerekliymişsenağlama
dua edin kötü bişey çıkmasın moralimi bozmak istemiyorum ama
yarın alınacak parça anneme geldim bugün burada kalacağım
inşallah kötü bişey çıkmaz kızlar ya daha 43 yaşında kadın yaa
cokacimcoookcanım çükülata istiyyy

kızlar hepinizin evimi dubleks len bi benmi faaakirim evim 90m2:1closedeyes:

benim ki dubleks valla ama daireyi değişmem dublekse çok gıcık oluyor
ben sadece yukarıyı kullanıyorum zaten terası salon yaptırdık geçen sene hem
sıcakta oluyo aşağıda yazın belki daire kendimizin olunca bir de binayı eşim kendisi yapmış 5 daire var kaynım kayınvalide biz oturuyoruz 2 de kiracı var eşim bırakıp gitmek istemiyor:sm_confused:

canım ya geçmiş olsun inşallah bişey çıkmaz

işte geldim burdayım

asorticim cok gecmis olsun canim..bak sen cok üzülmemeye calis sütün filan cekilir Allah korusun.Annecinede bisiy olmaz insl. her kitle korkulcak bisiy diildirki.insl.önemsiz bisiydir.

geçmiş olsun canım ya. ama aklına hiç kötü bir şey getirme bile Allahtan hayılısını dile. umarım ki yarında iyi sonuçlarla bize haber vereceksin. dualarımda annende olacak..:Saruboceq:

Geçmiş olsun canım,inşallah güzel çıkar ultrason sonucunuz.

zaten annem şimdi iyi benden valla maşallah kızım sende abartma dio ama
sanırım kafama fazla taktım bugün bunu hiç keyfim yoktu belki keyfim yerine gelir die
buraya geldim sonucu ne zaman çıkar acaba inşallah temiz çıkacaktır
bu arada teşekür ederim tekrar

asorticim geçmiş olsun cnm yaa allah yardımcınız olsun sen neden hemen kendini bıraktın kızım anneciğininde moralinibozma tatlım morallerinizi yüksek tutun inşallah bişey çıkmııcak dualaromız seninle ve annenle canm

sen moralini yüksek tut eylül için annen için sen böle yaparsan çileğin dediği gibi sütünede zarar annende morali yüksekken acaba diyip panikler..

evet bu çayda sadece kekik varmış dağ kekiği var ya zahter de denioo
onu günde 3 çay bardağı sabah öğle akşam aç karnına içiyorsunuz
hem sütünüz artıyor hemde zayıflıyorsunuz bakalım ben yarından itibaren başlayacağım

heh şöle asorticim kendine gel sirkelen bi olmadı biz sirkeleyelim seni delikafadulden
aman yeni alıştıydık şu imza işine duruyodu ne güzel neden gitti ki?

biraz geçmişe baktım doğum yaptığımzamanlara bikaç günöncesine nasıl korkmuşum korkularım ümitlerim ümitsizliklerim üzüntülerim ve sevinçlerim çokduyguılandım senağlamave Allahıma yvrumu bana bağışladığı için binlerce şükrettim akifimi kokladım ohhhhhhhhh herşeye değer yavrum benim.Allah acılarını göstermesin yavrularımızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…