- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #13.921
zeyna ne yemek dusundun aksama?benimde aklimda bisi yok esim gelsede ona satsam bu yemek isini..
cokacimcoookcanım çükülata istiyyy
kızlar hepinizin evimi dubleks len bi benmi faaakirim evim 90m2:1closedeyes:
canım ya geçmiş olsun inşallah bişey çıkmazSelam kızlar dün doktora gittik moralim bozuldu(
Doktor kontrol esnasında bi bacagını daha yavas hareket ettirio dedi kalcaya baglı olan eklem
yerinden bahsetti yani kalca cıkıgı olabilir dedi ultrason istedi ya bu dogumda olmuomu ki
sonradan nie böle bisi cıkardı off ayrıca tedavisi felan warmıs ama bilmiorum cok üzüldüm
olmayabilirde dedi doktor sadece bi süphe dedi 1 hafta sonra gidicez ins bisi
cıkmaz yaaaaa
nerdesiniz kadınlarrrr
canım sıkılıyo yemek yapmam lazım ama canım istemiyoooo ütü yapmam lazım canım istemiyoooo uyumak istiyorum ama bu sıpa izin vermiyoooo...
asorti nerde canlı yayın da yok. valla asorti nerde beee CADIARZU
herkese merhaba kızlar biraz moralim bozuk annemin göğsünde bir kitle
vardı çok küçük ama doktora gitti memografi falan çekildi sonucu
doktor pek beğenmemiş parça alınması gerekliymişsenağlama
dua edin kötü bişey çıkmasın moralimi bozmak istemiyorum ama
yarın alınacak parça anneme geldim bugün burada kalacağım
inşallah kötü bişey çıkmaz kızlar ya daha 43 yaşında kadın yaa
işte geldim burdayım
Selam kızlar dün doktora gittik moralim bozuldu(
Doktor kontrol esnasında bi bacagını daha yavas hareket ettirio dedi kalcaya baglı olan eklem
yerinden bahsetti yani kalca cıkıgı olabilir dedi ultrason istedi ya bu dogumda olmuomu ki
sonradan nie böle bisi cıkardı off ayrıca tedavisi felan warmıs ama bilmiorum cok üzüldüm
olmayabilirde dedi doktor sadece bi süphe dedi 1 hafta sonra gidicez ins bisi
cıkmaz yaaaaa
evet pirayecim öncesindende zayıfım 70 ile hamiş kaldım(bu arada hamişler kilolarımız
bölümüne 60 yazmışım nedense utandım demek ki-tatlicadiarzu-)11 kilo aldım
yani 81 olmuştumsenağlama şimdi 65 66 arasında gidip geliyorum ama
her sabah kalktığımda büyük bi bardak aç karnına sıcak su içmeyi ihmal etmiyorumsositososito
ardından 2 adet hurma zaten ekmek yemiyorum arkasına bol salatalık domates ve biberli kahvaltı yapıyorum
bu arada bi çay öğrendim tam hatırlamıyorum anne sütünü artırıyor hemde zayıflatıyor
günde 3 çay bardağı içiyorsun:içelim: içinde dağ kekiği ve bi şey daha vardı halamdan alacaktım unuttum
öğreneyim yazarım onlarda bitkilerle şifa diye bi kitapta yazıyordu
ben kesin deneyeceğim düşünsene hem süt artırıcı hem zayıflatıyo tam bana görehihoyyyt
imzalar uçmuş gene ...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?