2008 Kasım Anneleri

süper mi :roflol:kızım adamlar bizi kapıya koyar o zaman ufolara yapışınca bu bebeleri nasıl ısıtacaz? neden kesmişler sayın canlı yayın spikerimiz mmmf ?

geçmişi bazen bende okuyomda ne kaar çok korkuyormuşum Allahım aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyo valla hala o korkuyu atamadım 2 ay oldu güyaaa

ayy maşallah benim kız kaç saattir uyuyo ya nedendir anlamadım anneannesine gelince öle oluyo bu çocuk
bayılıp kalıyor yine bayıldı cimcime

bu bilmiş kocam beni deli edecek birgün :mymeka:ama ne zaman ay insan herşeye karışır mı yaaÇok üzgünüm çoook
telefondan bile karışıyor adam bana evde yetmiyormuş gibi
evde çocuk ağlıyo
bazen neden ağladığını çözemiyorum niye ağlıyor ki bu çocuk die bana soruyorkafamçokkarıştı
bilsem zaten çaresine bakacağım demi ama yardımı kadar bu tür şeyleride oluyo sağolsun
hele sabah ses çıkarma konusunda sizinkiler kadar usta bir kapı açışı var
bırak uyanmayı uyanınca bir daha uyuyamıyorsunkaydirigubbakcemile3

hadi toplaşın kızlar nereye kaçtınız yine tek tek bugün annemdeyim ya yemek derdi yok
ağlayınca benden önce koşanlar var ben sadece emziriyorum

selam kızlar
önce biraz geçmişe baktım da kaynatmışsınız yine maşallah..
kızlar ben hala hastayım ve kocamada hastayım.mümkünse bir kaşık su bulup boğmak istiyorum kendilerini.
yağmurcum üzme kendini aynı sorun bizde de var şimdilik sağ kalçada doktor bir yumuşaklık var dedi ve çift bez bağlamamızı söyledi.bu ayın 20 si gibi kontrolumuz var bakalım ne dicek.
asorticim çok çok geçmiş olsun annen için ama sen moralini yüksek tut ki annen de etkilenmesin.benim anneminde seneler önce olmuştu ki bizim anne tarafında tüm kadınlarda var neredeyse parça alınıp biopsiye gönderilmişti çok şükür temiz.. inşallah sizinde öle çıkar.
bu arada çeyrek en son 68 ytl idi :))

Son düzenleme:
kimse okumuyo benden başka kızlar sizi napsınlar ayol sengözlerimebaksanab

valla hala genciz güzeliz sen kadar çıtır olmasakta idare ederiz

kızlar benimbcükte günün çoğunu uyuyarak geçirdi yarın burdaki yazıları tahmin edebiliyorum :))))

direk şöle tahmin edebiliyorum 'ahhh dün gece beni mahvetti ağladı zırladı bi uyumadı çok yorgunum çok uykusuzum neden böle bu çocuk' v.b. :roflol:

inşallah gönlüne göre olur yavru beee küslükler çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…