- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #13.961
yemek yapiyorumm ama gözüm burda..
Günaydinnnnnnnnnnnnn,sabahtan oglumu doktora götürdüm kuzuma asisi yapildi.ama biraz canim sIkkIn cünkü Deniz bu ay az kilo almis.yanlizca 400gr almisiz ya5.610 olmus ama doktor biraz daha almasi lazimdi dedi.iki hafta önce filan cocuk ne emerse oldugu gibi cikarmisti acaba ondanmi almadiki?
bazen inis cikis olabilir sorun diil ama bu ay biraz daha dikkat et bakalim özellikle memedeki enson sütü icmesine gayret et dedi..moralim bozuldu ya
birde hergün düzenli olarak yüzü koyun yatir dedi,boyun ve bel kaslarinin calismasi icin.agliyor dedim,o seni protesto ediyor kaldir sustur yine yatir dedi.günde bunu 5-6defa tekrarlar bu ayda aalismazsa bundan sonra hic alismaz dedi.hem daha iyi gaz cikartir bunu düzene koy dedi.evde yüzü koyun yatmayan böcük doktorun karsisinda sessizce yatti:) alem bu ya.kollarini filan calistirici hareketler ögretti bu sekilde yatarken bakalim uyansin basliyoruz bugün idmana:)
birde bana sey dedi,stres yapma ve beben uyudumu sende hemen uyu daha iyi ve besleyici olur o zaman sütün dedi.ee ben robotmuyum ya dügmeme basinca uyuycak bak simdi hic uykum yok mesela :) ee sizlerden naber herkez iyimi?
bakiyorumda zeynep hanimcim acamadi tükkani bugün:)uyuyakaldi anlasilan.
çilekcim takma 40ın içindeki gibi kilo almasını bekleme yavaş yavaş azalıcak kilo alımları çünkü çok hareketli olmaya başldılar.drun dikat et demiş sakın stres yapma biliyosun çok etkiliyo .
ben dünakşam stiil tee varya humananın ondan aldımiçtim 1 su bardağı benimsorunum mehmet akif akşamları geceye kadr mememe yapışıyo sürekliemmek istiyo eşimde süüütün yetmiyo senin diyip duruyodu :mymeka:ve tabii ben stres yapıyodum benimeşimde çok bilir de kaynanam gibineyse akşam 11 gibiemzirdim uyudu hemen normalde uyumaz çünkü sürekliemmek ister sabahta 7de emizrdim baya vakit geçirdi 9.30a kadr falan ayaktaydı sonra uyudu hala uyuyo işte ya çayişe yaradı ama bide boza içtimakşam eşimalmış bol tarçınlı ve leblebili belkide ondan sütüm besleyici oldu sende seviyosan dene derim boza acaip süt üretircokacimcoook şu çayıda dene cnm etkisi kanıtlanmış biliyosun
cokacimcoookcanım çükülata istiyyy
kızlar hepinizin evimi dubleks len bi benmi faaakirim evim 90m2:1closedeyes:
yok yav maşallah pire gibi zaten daha 49-50 yaşında ama bi gör dipdiri rahatına düşkün galiba kimse kalmadı yanında istediğini yapıyo ondan belkide bende anlamadım ve gerçekten şok oldummm.
valla bu bööö konusuna bende katılıyorum.Allahtan alt katlarda eltim görümcem falanda var ama genede oturduğumuz yer dağlık bir bölge az eşim geç gelse başlıyom dırdıra korkağım yaniiii..
ütü filan görmüyorum ben artik onca havlu carsaf beni bekliyor ama dedimya görmüyorum hicbirini:)
yurtdisindayim canim ben norvecte yasiyorum.ailem konyada yasiyor oraya gelicem insl.
aslinda sanildigi gibi soguk diil burasi hatta tr den daha normal hava sartlari ama adi kuzey iste:)
yaa kızlar şimdi forumda okudum huggies israil malıymış lanet olasılar yaa ben burdan bebeklere kurşun sıksın diye para yolluyorum .bırakıcam canbebe prima huggies parası hep oraya gidiyomuş evybaby deniicem inşallah memnun kalırım yaa sinirlerimbozuldu şimdi görünce bu konuıda çok hassasım bugün onlara yapan yarın bize yapıcak çünküsenağlama
Selam kızlar dün doktora gittik moralim bozuldu(
Doktor kontrol esnasında bi bacagını daha yavas hareket ettirio dedi kalcaya baglı olan eklem
yerinden bahsetti yani kalca cıkıgı olabilir dedi ultrason istedi ya bu dogumda olmuomu ki
sonradan nie böle bisi cıkardı off ayrıca tedavisi felan warmıs ama bilmiorum cok üzüldüm
olmayabilirde dedi doktor sadece bi süphe dedi 1 hafta sonra gidicez ins bisi
cıkmaz yaaaaa
herkese merhaba kızlar biraz moralim bozuk annemin göğsünde bir kitle
vardı çok küçük ama doktora gitti memografi falan çekildi sonucu
doktor pek beğenmemiş parça alınması gerekliymişsenağlama
dua edin kötü bişey çıkmasın moralimi bozmak istemiyorum ama
yarın alınacak parça anneme geldim bugün burada kalacağım
inşallah kötü bişey çıkmaz kızlar ya daha 43 yaşında kadın yaa
[/B]
ayy kızlar salep içiyor musunuz ben içmeye başladığımdan beri sütüm arttı sanki deneyen var mı
ben geldim
ameliyattan sonra doktor kontrolümüz vardı, patoloji sonucu gelmiş doktor içimizi hoplattı kanser şüphesiyle ama sonradan yapılan kan tahlili sonucu temiz çıktı allahtan,
bu arada moralim sıfır yinede, eşim çok üzdü beni dün gece, bugün doktordan sonra gezecektik güya onu bile canım istemedi avm ye gittik ama eşim bir yemek yedi o kadar çıktık hemen
ben geldim
ameliyattan sonra doktor kontrolümüz vardı, patoloji sonucu gelmiş doktor içimizi hoplattı kanser şüphesiyle ama sonradan yapılan kan tahlili sonucu temiz çıktı allahtan,
asortie anneciğine geçmiş olsun canım umarım iyi çıkar sonuçları
yağmurcum merak etme sonuç iyi çıkar inşallah canım, ki olumsuz bile çıksa yenidoğanda tedavisi çok kolay oluyor, çift bez yada geniş bez kullanılıyor üzme kendini,
bu arada moralim sıfır yinede, eşim çok üzdü beni dün gece, bugün doktordan sonra gezecektik güya onu bile canım istemedi avm ye gittik ama eşim bir yemek yedi o kadar çıktık hemen
ayy kızlar salep içiyor musunuz ben içmeye başladığımdan beri sütüm arttı sanki deneyen var mı
gerçekten mmmf naptı acep??
küççük kadınları izleyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?