2008 Kasım Anneleri

Cilekimm çok üzülme bence kilo konusunda..düzelcektir..son süt konusunda ben de çok endişeleniyorum yaa..çünkü 5 dk emiyor memede uyuyup kalıyor..üstelik bugün hep tek meme emdi..Benimki de yüzüstü yatmayı hiç sevmiyor..mızmızlanıyor.en fala 1-2 dk yatıyor öyle

Bozyaı ben de duydum ama marketteki hazır bozalar işe yarar mı dersin?.humana ben de çok fayda etmedi ben artık humaanayı bıraktım gibi bişey sadece rezene içiyorum gün de 2 kupa..2 gündür de dere otu yiyorum sanki faydası oldu süte..

Bebeğine de geçmiş olsun canım..bebekler normal muayenede bile geriliyorlar..seninki dah azor..

cokacimcoookcanım çükülata istiyyy

kızlar hepinizin evimi dubleks len bi benmi faaakirim evim 90m2:1closedeyes:

Aman ha mmfcim hiç heves etmeee..açıkçası ben hiç memenun değilim in çık in çık..öögghh geliyor insana..aşaöyle düz ayak geniş bir evi tercih ederim doğrusu..

Aman gönülsüz bakacaksa hiç bakmasın daha iyi..minnet duygusuyla yaşayacağına ver parayı baktır..Hayret ya ne var baksa sankii..

Ama türkiyedeki gibi değildir sokaklar filan sanırım daha hijyeniktir ortalık di mi..

Konya ya geldiğinde orada olsaydım görüşürdük hemşo yavv..oğlan olmasa gelirdim yine ama iştee..

Ya canım doğru diyorsun da ne yapalım ..bebeklerin sağlığı da önemli yapacak bişi yok..

Korkma canım Bişey yoktur inşallah..tedavisi olmayan bişi değil sonuçta..

Asortie geçmiş olsun canım. bişey çıkmaz inşallah dualaıms eninle..

ben geldim
ameliyattan sonra doktor kontrolümüz vardı, patoloji sonucu gelmiş doktor içimizi hoplattı kanser şüphesiyle ama sonradan yapılan kan tahlili sonucu temiz çıktı allahtan,

asortie anneciğine geçmiş olsun canım umarım iyi çıkar sonuçları

yağmurcum merak etme sonuç iyi çıkar inşallah canım, ki olumsuz bile çıksa yenidoğanda tedavisi çok kolay oluyor, çift bez yada geniş bez kullanılıyor üzme kendini,

bu arada moralim sıfır yinede, eşim çok üzdü beni dün gece, bugün doktordan sonra gezecektik güya onu bile canım istemedi avm ye gittik ama eşim bir yemek yedi o kadar çıktık hemen

ayy kızlar salep içiyor musunuz ben içmeye başladığımdan beri sütüm arttı sanki deneyen var mı

hemen deneyecem canım evde hazır var, inşallah işe yarar,
boza da arttırıyormuş hatta kayınvalidem aldırmıştı ama nefret ederim bozadan içemedim
salepi duyduğuma sevindim ama

gözün aydın canım sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim.Allah bir daha kimseye acaba bile dedirtmesin.
ahhh bu eşler ahhh bu kadar tempomuz arasında bile bizi üzmeyi becerebiliyorlar
takma sen kafana bişi kendine bebeşine dikkat et...

denizanası sonuçlarınıza sevindim canım bende çok sevindim salep olduğunu duyunca
boza içmedim ama salebe bayılırım ama tarçınsız

gozun aydin denizanasi cok sevindim senin adina..

zeyno kafa oglum bi dursa gozum heryerde olur benim ama engelliyor sipacik beni:)

asortik kokosum denemedim hic ama alip deneyip pekte severim zati..

mmf gelince anlat dedikodulari:)

Çok svindim sonuçların iyi çıkmasına canım..bunla geçmiş olsun inşallah.

Eşini de takma diycem ama hele de bu dönemde takmamak çokzor..Allah eşlerimize kibarlık,düşüncelilik,yardımcılık versin..

ayy kızlar salep içiyor musunuz ben içmeye başladığımdan beri sütüm arttı sanki deneyen var mı

hemen deniycemm..

Yağmurcum geçmiş olsun umarım ultrason sonuçlarınız iyi çıkar.

Asortie endişelenme canım. Benim annemde de benzer bir durum olmuştu ama menapoz sırasında hormon değişikliğiyle kitle kendi kendine kaybolmuştu. Umarım seninki de böyle çabucak geçecek bir durum olacak.

Ya kızlar minnoşum gündüz 1 den beri uyuyor ya. Emmeye kalkıyor sadece gece ne yapıcam bilmiyorum uyuyamıyorum da aşı oldu ateşi falan çıkacak diye. Kaka bile yapmadı.

Bu arada Dark ateş çıkarsa fitil verebilirsin dediler hastanede. Ama yarısını ver dediler. Kuzucum inşallah ateşsiz sorunsuz bu geceyi atlatırız.

umarım sizde de işe yarar bugün kocişe getirttim mado nun salebini bakalım yine göğüslerim şişerse kesin ondan demektir ama anneme geldim yedire yedire bi hal oldum yaa
annem ne var ne yok getiriyor ben burada kalsam var ya tombili baykuş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…