2008 Kasım Anneleri

o kadar çok uykum varki annatamam başım gene tuttu ama bu sıpada uyuyacak göz yok. ne yapcam ben ya şimdi babasında ve onada dedim yatcam tek emzirmeye kalkarım az sonra aradığınız anneye ulaşılamıyor daha sonra tekrar deneyiniz olacağım mirmirmirmir

çitos gaz yapmıyor mu bulgur pilavı canım ya ben yiyemiyorum o yüzden

yok canım ya iyice piştikten sonra gaz yapmaz..gaz yapıyorsa sende üzerine biraz kimyon at ye..

Ben de bugün eczaneden Milupa Stiil Tea numuneleri aldım bakalım işe yararsa size de söylerim kızlar.

Ben doğum yaptığım günden beri içiyorum humana still tee ama pek fayda ettiğini söyleyemem..Milupanın rezene çayını içiyorum sanki o daha çok fayda ediyor..

Oooh iyiisn valla maşallah kocana da..işe gitmiyor mu sabah ayol..

millet gidiyom ben yatmaya bu veledin hiç uyumaya niyeti yok napıcam bilmem benimkide söz vermişti beraber bakarız diye amna sözünde durmuyo mlesf yarın konuşuruk haydi bebelerinizin gözüne uykular versin Allah tütütütütüütüü

günaydın millet bugün aşure günü aşure pişiricem gelsin sütler gelsin gazlar olucakbiraz.sizinde aşure gününüz mübarek olsun bugün eve 10 parça bişey almak 1 sene bereketi arttırırmış haberiniz olsun tuzzz şeker makarna eskiler mum kibrit falan alırmış ama şimdi lazım olmayack onlar onun yerine başka bişeyler alırım .aşuremde güzel olur ayıptır söölemesi:lepi: buyrun hep beraaber yiyelim:)cokacimcoook)
bende biraz etrafa bakiim sonra hatun gelip söyleniyo camları felan siliim yerleri paspaslıım benden başka kimse yokmu bu işleri yapacak aaa yoruldumgamyoncuiremsu
hee bu arada geceuyuduk ama sabah 7de dikti beni ayağa gene emzzirdim amauyumadı geri şimdihuysuzlanıyo bakiim şuna tam uyuyacaktı hıçkırık tuttu-tatlicadiarzu-
aman amma korkmuştum geceyi ayakta geçircek diye varya gündüz düzenli uyuyan çocuk daha güzel uyuyogece gündüz uyumayayıp gece uyur bu dediğim zaman da kök söktürüyo bana neyse bakiim beni çağırıyo muşmula

günaydın canlarımmmm
salak saçma bir gecden sonra düştüm gene buralara bi bardak ça elimde kendime gelmem lazım..laelaelaelaelae
mmmf canım ellerine sağlık her yer çok güzel olmuş pırıl pırıl sen de olmasan canım benim..
aşureeee :lepi: ayına girdiğimizin farkında bile değilim kafamçokkarıştı ben yapmayı bilmem ama annem mükemmel yapar.eminim sende güzel yapıyorsundur hatun..bi tencerede bana yolla..yanlız bak kasede değil tencere anca keser beniiidelikafadulden
benimkide 7'de kalktı..anlaştılar galiba.şimdide uyumakla uyumamak arasında gidip geliyo. zaten dün zıçmadı da onun zoruda var bugün nasıl geçecek bakalım..

Günaydinnn yavrular :))))))))))))))

ya su sipalar 7 de kalkma islerini anlasarakmi yapiyorlar acep?uyandi sabahin 7 nde suratima bakiyor konussam gülcek:)bekledi bekledi benden ses cikmayinca basladi agulara gülmelere.sabah sabah gülünmez simdi uyuyalim diyorum bukez sesli gülüyor:)dedimki bugün gözü acildi bari soyum sunuda yiyelim,kocayla bi giristik bu essegi yemeye sabahin bi vakti cok eglendik yaa:)

simdi biraz uyudu bakalim insl.uzun sürer.

demek bugün asure günü,mmfcim sen olmasan vallahi haberim bile olmuycakti benimde.Benim annecimde cok güzel yapar ama esimin annesi tuzlu ve salcali yapiyor görüntüden dolayi tadamadim bile..kendimde yapmasini bilmemki..

zeyna dün benimkide az zicti gece filan baya zorlandi yavrum kivrildi durdu.sabah biraz yapti ama bence yeterli diildi,bakalim artik bana bi sürpriz yaparmi.

tuzlu ve salçalımı nereli çilekcim eşin çokşaşırdım bu aşurede son nokta herhalde ayy bende yiyemezdim galiba yaa zaten bu işinözü evdeki malzemelerden bişeyler pişirip komşulara dağıtmakmış yani nuh tufanından kurtulunca gemideki bütün malzemeleri karıştırıp pişirip yemişler ya günümüze kadr tariflenerek gelmiş :)) valla bende aşure olmasa bakliyatı şekerle pişirip yemek çok akıllıca gelmezdi belkide güzeldir kayınvalideninkide ama o sanki nohut yada fasulye yemeği gibi olmazmı yaa

bencede yaw o kurufasulye nohut karışımı bişi olur. yanında bi cacık bi plav ohhh misler gibi ye.
senin kayınvalde hangi yöreden kuzum ?
benimki 24 saati çoooktan geçti zıçmadı bi sıçarsa kesin duş paklar..

Aksekili canim annesi.Hatta bunun icine sogan bile koyanda var biliyorum..bizde aliskin olmadigimiz icin bu tada cok degisik geliyor bana görüntüsü.dedigin gibi bir nevi salcali yemek gibi oluyor.

biz üzeri narla ikram eder öyle yeriz heryerin baska iste damak tadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…