2008 Kasım Anneleri

Biz de sabah kocişle uyku yüzünden didiştik. Adam sabah sabah ben uyurken yüzümü okşamaya kalkmış! Neymiş, sevgi gösterisiymiş! Eskiden böyle şeyler hoşuma giderdi ama adama küfretmediğim kaldı. Zaten uykuyu zor buluyorum şimdi ne romantizmi, ne okşanması!

geçmiş olsun canım 16'sında iyi haberler alacağız hep birlikte ..

hay allah seni :roflol: :roflol:

Ben bulguru denedim, walla göğüslerimden süt fışkırdığına şahit oldum... Gaz olarak da beni biraz rahatsız etti ama bebişe bişey olmadı. Bu arada hem kendim hem de bebiş rezene içiyoruz. Belki ondan gaz yapmamıştır.
Salebi de bu akşam deneyeceğim.

ayy ben rezeneyi hergün içiyorum kızımada veriyorum ama dün gazdan dolayı çok ağladı ya yoksa bu işe yaramıyormu ya da dün yaramadı

iyi haberler verirsn canim insl.

cikamadm ben disariya,cikinca alicam salep.

ben bulgur yiyorum gaz yapmadi bize.ama beyaz peynir delirttiyor cocugu

acayip gaz yapti Deniz`e.gåunde 3lt.yakin sivi tüketiyorum birazdan patliycam az kaldi.

kilo konusunu acmayin bidaha ya bozuluyorum:çok üzgünüm:

Rezene benim kızı baya rahatlatıyo ama benimki zaten öyle çok gazlı bi bebek değil... Bu arada benim kullandığım rezene anasonlu. Belki o da rahatlatıyo olabilir ekstradan.

ayy ben rezeneyi hergün içiyorum kızımada veriyorum ama dün gazdan dolayı çok ağladı ya yoksa bu işe yaramıyormu ya da dün yaramadı

ben rezene içmiyorum ama içiriyorum oda 50 ml. nurse diye bi gaz ilacı var onu veriyorum bunların dışında yediğime içtiğime dikkat ediyorum çok şükğr bi derdimizde yok yani çok çok yok

ben rezene içmiyorum ama içiriyorum oda 50 ml. nurse diye bi gaz ilacı var onu veriyorum bunların dışında yediğime içtiğime dikkat ediyorum çok şükğr bi derdimizde yok yani çok çok yok

kızlar ben her şeyi yiyip içiyorum, (kurufasulye, nohut, kola , vs) ve sadece kendim günde iki kupa dolusu rezene içiyorum, ama hazırlarından değil, aktardan taneli olanlarından aldım, bizimkisi sürekli alttan ve üstten gaz çıkartıyor tabi bende aynen , galiba bu gaz konusu bebekten bebeğe değişiyor, yada biraz büyüdüklerinde ve mamaya başladıklarında daha fazla gaz oluyor , ben sadece anne sütü veriyorum şimdilik ve 6 haftalıkız

nohut fasülye yesem benim oglan kesin ucar:)) dorucum kesinlikle degisiyor bebekten bebege..baksana benimkine beyaz peynir bile gaz yapiyor düsün artik sonunu.

ya zeyna bende hergün veriyorum rezene-anason karisimini ama kasikla.biberonu aldim ama

cesaret edemiyorum onunla vermeye cünkü yanlizca beni emiyor ek mama vermedim hic.

acaba 25-30cc filan versem hergün biberonla beni yine ayni sekilde emermi?cok korkuyorum emmez

diye.

çilek kafa sana dedik bırakmaz diye daha ne soruyon
ben veriyorumişte hergün rezene biberonla bırakıcak gibi hissedersen hemen bırakırsın biberonu zatenşap diye bırakmıyuolar belirti veriyo yanimeraketme

Benimkide bi saat önce filan anca zictii ama ne zicmaaa:))) canim kimyon versene cok iyi zictiriyorr

ver 3-4 kasik..

hee rahatsız olunca bende veriyorum benimkide 2 gündür yapmıyo mikroskobik yaa ay babaanne çokkızıyo bu lafa çocuğa mikrop deme diye haha ben küçük diye diyorum ama anlamıyo::))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…