- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #14.021
herkese merhaba hanımlar annem eldi hastaneden parça değilde hepsini almışlar sonucu 16 sında alacağız inşallah hiç bişey çıkmayacaktır
salak doktor biraz sınırda gibi duruyor demiiş annem başka doktora sormuş o da kimse bilemez biyopsiye gitmesi lazım demiş
herkes bişey diyoo kafayı yemişler ya temennimiz bişey çıkmamasından yana
neyseee herkes nasıl ben biraz daha iyiyim dün gece kızım çok ağladı yaa
bağıra bağıra poposundan gaz çıkarıyo uyuyo 5 dakika sonra tekrar bu saat 2 ye kadar devam etti
sonra annem okude bende okudum biraz rahatladı ve 4 saat uyudu gece sadece bir kere kalktı
sabahta 8 kalktık babamız geldi anneanneyi hastaneye götürdü işte böyle şimdide tekrar uyudu
ama uyanmak üzere
bu arada ayda 2 kilo verme işine gelince ben tam 2 kilo vermeye başlarsam tamam
4 ayda istediğim şekle kavuşurum sıkılaştırıcıda kullanıyorum tamamdır yaza hazırım
Biz de sabah kocişle uyku yüzünden didiştik. Adam sabah sabah ben uyurken yüzümü okşamaya kalkmış! Neymiş, sevgi gösterisiymiş! Eskiden böyle şeyler hoşuma giderdi ama adama küfretmediğim kaldı. Zaten uykuyu zor buluyorum şimdi ne romantizmi, ne okşanması!
ayy ben rezeneyi hergün içiyorum kızımada veriyorum ama dün gazdan dolayı çok ağladı ya yoksa bu işe yaramıyormu ya da dün yaramadı
ayy ben rezeneyi hergün içiyorum kızımada veriyorum ama dün gazdan dolayı çok ağladı ya yoksa bu işe yaramıyormu ya da dün yaramadı
ben rezene içmiyorum ama içiriyorum oda 50 ml. nurse diye bi gaz ilacı var onu veriyorum bunların dışında yediğime içtiğime dikkat ediyorum çok şükğr bi derdimizde yok yani çok çok yok
çilek kafa sana dedik bırakmaz diye daha ne soruyonnohut fasülye yesem benim oglan kesin ucar:)) dorucum kesinlikle degisiyor bebekten bebege..baksana benimkine beyaz peynir bile gaz yapiyor düsün artik sonunu.
ya zeyna bende hergün veriyorum rezene-anason karisimini ama kasikla.biberonu aldim ama
cesaret edemiyorum onunla vermeye cünkü yanlizca beni emiyor ek mama vermedim hic.
acaba 25-30cc filan versem hergün biberonla beni yine ayni sekilde emermi?cok korkuyorum emmez
diye.
Benimkide bi saat önce filan anca zictii ama ne zicmaaa:))) canim kimyon versene cok iyi zictiriyorr
ver 3-4 kasik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?