- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #14.041
çilek kafa sana dedik bırakmaz diye daha ne soruyon
ben veriyorumişte hergün rezene biberonla bırakıcak gibi hissedersen hemen bırakırsın biberonu zatenşap diye bırakmıyuolar belirti veriyo yanimeraketme
mmmf nin dediği gibi bencede bırakmaz valla alışıyorlar ikisinede beanada biberonada yapışıyo maşallahhiç korkma bence
verdim smdi icti cuk cukk.tane diil benimki posette rezene-anason karisimi.bisi daha sorcam yine ben.emdiktan sonra veriyonuz dimi?
mmmfnin bu kadar yoğunluğu arasında her şeyi kurallarına göre yapma performansına a.s.
mmfcim seninde aşure günün mübarek olsun.şimdi sen aşureyi pişirip afiyetle yemişsindir afiyet ve sut olsun inş.bende pişiricem ama annem nezaman müşait olursa.hersene kendim pişirriyordum ama bu kizla şimdi çorba bile yapamam,bu arada dediğin gibi bu günde alışveriş bereket için çok önemli imiş.birde banyo yapmak diye duydum.o yüzden kızımı da yıkıycam buğun.belki huysuzluğu ve gazı geçer:roflol:günaydın millet bugün aşure günü aşure pişiricem gelsin sütler gelsin gazlar olucakbiraz.sizinde aşure gününüz mübarek olsun bugün eve 10 parça bişey almak 1 sene bereketi arttırırmış haberiniz olsun tuzzz şeker makarna eskiler mum kibrit falan alırmış ama şimdi lazım olmayack onlar onun yerine başka bişeyler alırım .aşuremde güzel olur ayıptır söölemesi:lepi: buyrun hep beraaber yiyelim:)cokacimcoook)
bende biraz etrafa bakiim sonra hatun gelip söyleniyo camları felan siliim yerleri paspaslıım benden başka kimse yokmu bu işleri yapacak aaa yoruldumgamyoncuiremsu
hee bu arada geceuyuduk ama sabah 7de dikti beni ayağa gene emzzirdim amauyumadı geri şimdihuysuzlanıyo bakiim şuna tam uyuyacaktı hıçkırık tuttu-tatlicadiarzu-
aman amma korkmuştum geceyi ayakta geçircek diye varya gündüz düzenli uyuyan çocuk daha güzel uyuyogece gündüz uyumayayıp gece uyur bu dediğim zaman da kök söktürüyo bana neyse bakiim beni çağırıyo muşmula
valla çilek ütü deme,benim ütü masam ve ütüm solonun ortasinda duruyor iki gündür güyü yapmak için getirdim ama elimi bile süremedim.baktı olmayacak adamcağız gömleklerini kuru temizlemeye götürdu.umarım bebeğimle de düzenli hayata geçtiğim günleri görurum,Turtacim bahsettigin lohusa depresyonunun kolay kolay gecmedigini duymstum zira bende hala boy gösteriyorda..zaman zaman sinirlerim tavan yapiyor.bu arada bende yanliz oldugum icin galiba daha bir sinir oluyorum herseye.bebekti,evdi falan filan derken cok yoruluyorum ama napalim saglik olsun..
es konusunda bende cok kiziyorum ona ama yinede iyi bi adammiski hala beni cekiyor ve ben onca kizip bagirirken bi kez olsun cvp vermiyor..oda farkinda sanirim bu durumun.
cok tembel hissediyorum ben kendimi yine:)onca ütüm var havlular,gömlekler,pantalonlar of of of enaz yüzbinkere diyorumki simdi kücük bebegimizde var biraz bari kot tisört filan giyin!canim istemiyor bugün ütü filan.
ee kimse yokmu ya?
asorti annene geçmiş olsun allah acıil şifalar versin.inş.hayırlı sonuç alırsınız.herkese merhaba hanımlar annem eldi hastaneden parça değilde hepsini almışlar sonucu 16 sında alacağız inşallah hiç bişey çıkmayacaktır
salak doktor biraz sınırda gibi duruyor demiiş annem başka doktora sormuş o da kimse bilemez biyopsiye gitmesi lazım demiş
herkes bişey diyoo kafayı yemişler ya temennimiz bişey çıkmamasından yana
neyseee herkes nasıl ben biraz daha iyiyim dün gece kızım çok ağladı yaa
bağıra bağıra poposundan gaz çıkarıyo uyuyo 5 dakika sonra tekrar bu saat 2 ye kadar devam etti
sonra annem okude bende okudum biraz rahatladı ve 4 saat uyudu gece sadece bir kere kalktı
sabahta 8 kalktık babamız geldi anneanneyi hastaneye götürdü işte böyle şimdide tekrar uyudu
ama uyanmak üzere
bu arada ayda 2 kilo verme işine gelince ben tam 2 kilo vermeye başlarsam tamam
4 ayda istediğim şekle kavuşurum sıkılaştırıcıda kullanıyorum tamamdır yaza hazırım
elmalı turta,anasonlu rezene hanği markanın,yada aktardan alıpmı karıştırdın,Rezene benim kızı baya rahatlatıyo ama benimki zaten öyle çok gazlı bi bebek değil... Bu arada benim kullandığım rezene anasonlu. Belki o da rahatlatıyo olabilir ekstradan.
maşallah ya negüzel ben gazdan dolayı ne yiyeceğimi şaşırdım.neyden etkilendiğinide anlamış değil hergün gazlı yesemde yemesemde ben bu konuda tıkandımkızlar ben her şeyi yiyip içiyorum, (kurufasulye, nohut, kola , vs) ve sadece kendim günde iki kupa dolusu rezene içiyorum, ama hazırlarından değil, aktardan taneli olanlarından aldım, bizimkisi sürekli alttan ve üstten gaz çıkartıyor tabi bende aynen , galiba bu gaz konusu bebekten bebeğe değişiyor, yada biraz büyüdüklerinde ve mamaya başladıklarında daha fazla gaz oluyor , ben sadece anne sütü veriyorum şimdilik ve 6 haftalıkız
ya valla çikolataya hasret kaldım.bi turşu bi de çikolata gözümde tütüyor vallla.şana afiyet olsunulan götürdüm gene kocaçikolatayı yaa yuh deyin bana
ya ben şimdi tane kaynattım içine kimyon koydum.ama bizim hanıma içiremedim.biberonla içmedi hadi kaşıkla verdim zorla tıkıştırıyım diye hep tükürdü.hiç bi bitki çayını içiremiyorum.bide poşet verme cnm ya onların içinde illa koruyucu oluyo diyolar ben kullanmıyorum kendime kullanıyorum ama mehmetakife vermiyorum tane kaynatıyorum kendimede acil durumlarda yapıyoum yani her zaman poşet kullanmam mutlaka tane kaynatıyorum katışıksız
slm kizlar
bügün oglumun bezini baska marka aldim fixies primadan daha pahali olsun prima daha almam ins pisik yapmaz sizlerde degistirdinizmi bezleri
birde benim oglum 3 günde kakasini yapiyor kimyon deniyecem bnede ins ise yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?