2008 Kasım Anneleri

çilek kafa sana dedik bırakmaz diye daha ne soruyon
ben veriyorumişte hergün rezene biberonla bırakıcak gibi hissedersen hemen bırakırsın biberonu zatenşap diye bırakmıyuolar belirti veriyo yanimeraketme

ne agiriyon lol ben sen gibi tecrübelimiyim sanki:dilcikar: iyi yikayim kaynatiim veriiim bari :dance:

mmmf nin dediği gibi bencede bırakmaz valla alışıyorlar ikisinede beanada biberonada yapışıyo maşallah hiç korkma bence

son bisi sorcama.s. günde kac defa hangi saatlerde veriyonuzfisfisfis baska soru yog bunada cvp verin ama:)

ben saatli vermiyorum valla aklıma gelince veriyom sabah akşam öğlen fark etmiyo her seferde 25 ml. günde 100ml verebilirsin
peki ben kimyonu nasıl verecem toz değil herhalde

ben gidip az yemek yapayım böle otur ıtur geyikle nereye kadar akşam adam yemek diyince benimi yiyecek..fena olmaz ama aç karna olmasın beaaa delikafadulden

bende rezeneyi istediğim saatte veriyorum 100cc yapıyorum istediği kadr içiyo bırakırsa gün içinde biberonu sıcak suya koyup ısıtıp gene veriyorum bakteri üretmiyo merak etme mamalar yada süt bakteri üretiyo çaya bişey olmuyo

kimyonuda 1 silme çay kaşığı kimyonu yarım su bardağı suda eritip 4-5 çay kaşığj veriyorumılınınca kalanınıda kendimiçiyorum 2-3 saate yapıyo ama zorlanınca veriyorum ben bunu

verdim smdi icti cuk cukk.tane diil benimki posette rezene-anason karisimi.bisi daha sorcam yine ben.emdiktan sonra veriyonuz dimi?

bide poşet verme cnm ya onların içinde illa koruyucu oluyo diyolar ben kullanmıyorum kendime kullanıyorum ama mehmetakife vermiyorum tane kaynatıyorum kendimede acil durumlarda yapıyoum yani her zaman poşet kullanmam mutlaka tane kaynatıyorum katışıksız

slm kızlar
dün akşam tam yemek yerken piraye birden bi ağlamaya başladı ama öyle bi ağlamaki sanki biyerine bişey olmuş gibi susturamadık bi türlü sonra emzirdim filan ama emrken bile mıkırdanıyodu sonra biraz sakinleşti güldü filan yarım saat geçmedi yine başladı ağlamaya karnı tok,kakasını yaptı gazı çıktı heryerini kontrol ettik acaba bişeymi oldu diye ama biyerinde bişeyde yok en son artık uyttukta öyle sustu bugün bişeyi yok ama gayet iyi neden ağlamış olabilir sizce sizinkilerde ağlıyomu öyle birden bebek tabi ağlıyodurlar ama bu farklı bi ağlamaydı sanki

slm kizlar
bügün oglumun bezini baska marka aldim fixies primadan daha pahali olsun prima daha almam ins pisik yapmaz sizlerde degistirdinizmi bezleri
birde benim oglum 3 günde kakasini yapiyor kimyon deniyecem bnede ins ise yarar

mmfcim seninde aşure günün mübarek olsun.şimdi sen aşureyi pişirip afiyetle yemişsindir afiyet ve sut olsun inş.bende pişiricem ama annem nezaman müşait olursa.hersene kendim pişirriyordum ama bu kizla şimdi çorba bile yapamam,bu arada dediğin gibi bu günde alışveriş bereket için çok önemli imiş.birde banyo yapmak diye duydum.o yüzden kızımı da yıkıycam buğun.belki huysuzluğu ve gazı geçer:roflol:

valla çilek ütü deme,benim ütü masam ve ütüm solonun ortasinda duruyor iki gündür güyü yapmak için getirdim ama elimi bile süremedim.baktı olmayacak adamcağız gömleklerini kuru temizlemeye götürdu.umarım bebeğimle de düzenli hayata geçtiğim günleri görurum,
asorti annene geçmiş olsun allah acıil şifalar versin.inş.hayırlı sonuç alırsınız.
senin dediğin kekik şu bildiiğimiz kekik değil değilmi canım.heryerde bulabilirmiyiz,
Rezene benim kızı baya rahatlatıyo ama benimki zaten öyle çok gazlı bi bebek değil... Bu arada benim kullandığım rezene anasonlu. Belki o da rahatlatıyo olabilir ekstradan.
elmalı turta,anasonlu rezene hanği markanın,yada aktardan alıpmı karıştırdın,
maşallah ya negüzel ben gazdan dolayı ne yiyeceğimi şaşırdım.neyden etkilendiğinide anlamış değil hergün gazlı yesemde yemesemde ben bu konuda tıkandım
ulan götürdüm gene kocaçikolatayı yaa yuh deyin bana
ya valla çikolataya hasret kaldım.bi turşu bi de çikolata gözümde tütüyor vallla.şana afiyet olsun
ya ben şimdi tane kaynattım içine kimyon koydum.ama bizim hanıma içiremedim.biberonla içmedi hadi kaşıkla verdim zorla tıkıştırıyım diye hep tükürdü.hiç bi bitki çayını içiremiyorum.

ya milletinki buyudukce düzelirken bizimki iyice huysuzlandı.napcam bilmiyorum.gaz yüzünden ne emdiğinii biliyor ne uyudunu herşey düzensiz.birde huysuzlanıdı iyice.dün gece 5 de uyudu gündüz de döğru dürüst uyumadı.ne gündüsü belli negecesi,off napcam ya ne iş yapabılıyorum ne bişey.bu gün bide kucakta uyuma adeti çikardı koyuyorum uyanıyor.aldım kucağıma oturdum bende napıyım.sizin yasdıkllarınızı okuyup iç geçirdim.maşallah sakın nazarım değmesin ne güzel vakit buluyorsunuz diye.neyse 40da olmadı 3 aydan sonra düzene gircez diye bekliyom artık.zeyna beni dualarından unutuyon dimi.gözden ırak meselesi:çok üzgünüm:

slm kizlar
bügün oglumun bezini baska marka aldim fixies primadan daha pahali olsun prima daha almam ins pisik yapmaz sizlerde degistirdinizmi bezleri
birde benim oglum 3 günde kakasini yapiyor kimyon deniyecem bnede ins ise yarar

bende molfix geçtim.prima daha ince molf göre ama almıycam.ben bebeğimin totosu rahat etsin diye başka bebeklerin ölmesine ortak olmak istemiyorum.hem paramızla onları destekleyip güçlendirirsek yarın bizim tepemize binmeyecekleri ne malum.bebeğimin yarını için bu ğunden onlara fırsat vermemek lazım.dün ölen o 3 kardeşin babalarını halini görunce kendi bebeğim geldi gözümün önüne ve kesin karar verdim

mucizecim yalnız değilsin canm endişelenme.benim bebeğim de de gaz sorunu tavan yaptı.ben de 3 ayın bitmesini bekliyorum.inan gazdan emzirdiğimi anlamıyorum.acaba doydumu ,acaba açmı ondanımı ağlıyorvs..dün sırf bu yüzden idrar tahlili yaptırdım oğluma allahtan temiz çıktı.allahtan sadece gaz sorunu yaşıyoruz.bugün acı elma yağı aldım.bebğime.kendime aktardan rezene anason kimyon ve birşey daha koydu karışımını aldım.oğluma eczanden rezene içiriyorum.gaz damlası ve ilaveten şurup verdi doktor.gaz yapan herşeyden uzak duruyorum:))işte olacağı varsa oluyor..ama yine de sancımız çok.geçen gece sabah 8 de dün gece sabeh 5 te uyuduk.bu sırarda ağlıyor tabiii

ne yapalım geçecek.Allahım bu günlerini aratmasın...

allahım bu günlerini aratmasın.

mucizecim aktardan dağ kekiği die istiyorsun içinde lila renkte çiçekleri olanlar var ya ondan
bu arada ben ancak düşebildim köfte yaptım patates kızarttım bir de pilav yaptım salata derken
çok yedim cokacimcoookzaten anneme gelince iştahım artıyor nedense yaa sanırım kalabalık olunca böle oluyo evde canım hiç bişe yemek istemio zatişakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…