2008 Kasım Anneleri

rezeneyi de aktardan alıyorum tane olandan anason aldım birasda az bişeyde ondan katıyorum benim ki daha doğadan oluyoo

Merhaba şekerlerrrrrrrr !!Herkesler iyi mi?bNE İYİYİM çOK ŞÜKÜR oğluşum da iyi 5.günün sonunda bugün nihayet kakasını yaptı..şimdi uyuyor huzurlu huzurlu..şu kaka işi bi düzene binseydi..

şu kimyon olayını bi de ben deneyim bakalım işe yarayacak mı?

citoscum cok zor olmali ya yapamamasi..bizimki bazen sabah yapmayip ögleye kadar duruyor cocuk kivrim kivrim hic rahat olamiyor. insl.sonuc iyi olur sendede kimyonun,ben cok faydasini görüyorum..

ayrica mmf hanimcim asureden naber,yaptinmi?

herkese merhaba
ben geldim hanımlar bugün oğlum çooookkk huysuzdu o nedenle ancak arasıra okuyabildim
ama hepsini unuttum neredeyse,
çok sıkıldım artık evde, hiç bu kadar uzun süre evde olmamıştım, ama bir taraftanda çalışmaya başlayınca hem iş hem ev hem bebek nasıl yetiştirecem onu düşünmeye başladım

Valla benimki de öyle kıvranıyor çilekçim..uykusunda bile nasıl ıkınıyor ama yapacak bişey yok..fititlle müdahale etmek istemiyorum..toz kimyonu nasıl yapıyorsun anlatır mısın?

canim kaynar suya bir tatli kasigi atiyorum ben.kasikla sogutup veriyorum.zaten 2-3 kasik verdim hep.kalaninida ben iciyorum.her sabah kendime yapiyorum bunu..

zor yaa tahmin edebiliyorum insl.yardimci olur bu kuzuna.

ne zaman basliycan denizanasi ise? o zaman belki daha iyi olur herseyi düzene giriyor insanin.

ama yinede zor olabilir tabi ilk zamanlar.benim kuzuda uyuyor hala uyansa yikiycam bekliyorum

uyanmasini.off canimda sIkIldI yaaa

kızlar tane kimyonda satılıyor aklınızda olsun, ben tane kullanıyorum bardak süzgeçine koyarak demliyorum şimdiye kadar rezeneli demliyordum bugün sade tane kimyon verdim çok az içti ama yarım saate kalmadan yaptı kakasını benim kakalakşakkıdı

Hiç sorma aynı sıkıntıyı denizcim .Ben haytaımızın düzene girceğindne ümidi kestim bu şekilde yaşamaya alışsak iyi olacak..tecavüz kaçınılmaz gibi görünüyor yaniilaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

çilekçim son üç haftaya kadar çalıştığım için 16 şubatta göreve başlamam lazım, belki 10 gün falan rapor kullanıp mart başına kadar kalırım evde, düzene girecek bir şekilde ama nasıl bende bilmiyorum,
birde bu yıl dersimiz az beş gün okulda olmam büyük ihtimalle
çalışmayı ve işimi çok sevdiğim halde bazen keşke çalışmasam diyorum

bu arada benim deniz uyansın bende yıkıyacam bu saatlerde yıkayınca gece daha rahat uyuyor

canım benmi tembelim yoksa beceriksizmiyim bilmiyorum ama dediğin gibi alışsak iyi olacak galiba

pişti çilekcim yedik bile süper olmuş elimesağlık:))bu arada bi kamyon ütü yaptım :)) bebekim çok uyuyo 2 gündür hayırlara gitsin diye dua ediyorum yaa inşallah altından bişey çıkmaz PİPİRİKLİ ANNE SMİLEYİ:))

Denizim uyandi ben yikayimda yatirayim böcügümü..Allah yardimcin olsun denizanacim girer girer stres olma sen yeterki..

mmf haini bide yedin ha! afiyet olsun tatlim löp löp et olsun hehehehe

ütü deme yaw bana fenalik geliyor..öptüm herkezi iyi geceler simdiden.

bebelerde bize bir türlü yaranamıyorlar yahu, uyusalar kabahat uyumasalar kabahat
içini ferah tut canım bişii çıkmaz, uyusunki büyüsün yavru

Okuyorum okuyorum bir türlü size yazamıyorum bütün gün. Dün gece 1 de uyanan kızım bugün akşam 7 de uykuya varabildi ancak tabiki ben de. Sanırım aşı huysuzluğuydu kızımınki. Çok üzüldüm gözleri kıpkırmızı oldu. İçini çeke çeke ağladı. Allahtan annem yanımdaydı da çok zorluk çekmedim.

Mmmf aşureniz afiyet olsun canım. Ben de pek severim olsa da yesek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…