- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #14.081
diloks,elma yağını bende denedim,karnına masaj yaptım onunla,nurse gaz ilacını kullandık pek etkisini görmedik,zinkoya geri döndük etkisi varmı yokmu çözemedim.bitki çaylarını deniyorum ama pek içmek istemiyor o tükürdükçe ben veriyom ama heralde zamanı doldurunca hepsi gececek inş.ben bu günleri çok beklediğim için şikayet etmiyorum.bazen çok bunalıyorum çaresizlik hissediyorum,dinlenmek istiyorum ama dediğin gibi allah bu günlerimizi aratmasın tatlı telaş bunlar.allah eksikliklerini göstermesin.mucizecim yalnız değilsin canm endişelenme.benim bebeğim de de gaz sorunu tavan yaptı.ben de 3 ayın bitmesini bekliyorum.inan gazdan emzirdiğimi anlamıyorum.acaba doydumu ,acaba açmı ondanımı ağlıyorvs..dün sırf bu yüzden idrar tahlili yaptırdım oğluma allahtan temiz çıktı.allahtan sadece gaz sorunu yaşıyoruz.bugün acı elma yağı aldım.bebğime.kendime aktardan rezene anason kimyon ve birşey daha koydu karışımını aldım.oğluma eczanden rezene içiriyorum.gaz damlası ve ilaveten şurup verdi doktor.gaz yapan herşeyden uzak duruyorum:))işte olacağı varsa oluyor..ama yine de sancımız çok.geçen gece sabah 8 de dün gece sabeh 5 te uyuduk.bu sırarda ağlıyor tabiiine yapalım geçecek.Allahım bu günlerini aratmasın...
allahım bu günlerini aratmasın.
ya jüli nedir bizim bu kızçelerin bu gazdan çektiği.geçecek inş.az kaldı 3 ayın dolmasına.şafak sayıyorum ben.bu da gecer ya huuOkuyorum okuyorum bir türlü size yazamıyorum bütün gün. Dün gece 1 de uyanan kızım bugün akşam 7 de uykuya varabildi ancak tabiki ben de. Sanırım aşı huysuzluğuydu kızımınki. Çok üzüldüm gözleri kıpkırmızı oldu. İçini çeke çeke ağladı. Allahtan annem yanımdaydı da çok zorluk çekmedim.
Mmmf aşureniz afiyet olsun canım. Ben de pek severim olsa da yesek.
gecmiş olsun eylul,sütünü kaşıkla verirken.dilinin ortasına hafif bastırır gibi yap ve yutana kadar kaşığı cekme,ben de bitki çaylarını öyle yutturuyorum,kaşığı tutunca çıkarsada ğeri gidiyor ve meçburen yutuyorselam ;
geçmişe dair tek kelime okuyamadım( çok yazmışsınız ...
ya benim canım çok sıkkın..sol göğüs ucumda küçücük bi kırmızılık var ama kanama filan yok..kızım emince kan kustu bende onu vermiyorum artık..dünden beri sağıyorum ama bu seferde biberon almıyor kızım sütler boşa gitti..buzluğa da koymadım neticede yine içmicek.. kaşıkla denedim onu da ağzında bekletip çıkarıyor..offffffff...eee acıkana kadar diğer göğüste süt dolmuyor,su içmekten bıktım yaw..kızın keyfi yerinde sağ göğsü emip duruyo ..ben napcam yaaaa..çok moralim bozuk..
bende geldim canolar gece ufaklıktan değil büyük oğlumdan uyuyamaık yaa sabaha kadr sayıklıyo bağrıyo yanımıza geliyo gelincede tepine tepine uyutmuyo nooldu bu çocuğa acaba sabahta hiçbişey hatırlamıyo ufaklığın üstündede biri oturuyo sanki gözünü açamıyo yokbu normal değil inş enfeksiyon falan kapmamıştır yaa gidip kaldırcam şimdi en son 6da emdi uyudu
bende geldim canolar gece ufaklıktan değil büyük oğlumdan uyuyamaık yaa sabaha kadr sayıklıyo bağrıyo yanımıza geliyo gelincede tepine tepine uyutmuyo nooldu bu çocuğa acaba sabahta hiçbişey hatırlamıyo ufaklığın üstündede biri oturuyo sanki gözünü açamıyo yokbu normal değil inş enfeksiyon falan kapmamıştır yaa gidip kaldırcam şimdi en son 6da emdi uyudu
Allah korusun lelalcim ya yapmayın Allahaşkına boşanmaya varacak kadar kötüler mi..hiç anlamıyorum şu dış güçleri ya ne istiyorlar sizden? aman sakin ol az zor günler bu günler ama geçecek sabret.bende sıkıyorum dişimi depresyona girip girmemek için Allah yardımcımız olacak inş.
selam kıslar
ben tabı anca düştüm buralara..bi hafta annemde kalmış olmanın verdiği rahatlık ve güven dün akşam itibari ile eve dönmemizle son buldu ve normalde 12 de uyuyan bizim cimcime gece 2 de zar zor uykuya daldi..
zeynacım hemde nasıl varya artık yüzlerini görmeyi bırak telefonda seslerini duymak bile istemiyorum.ya hanfendi ben hastayım annemdeyim hergün oğluna telefon açıyor ne zaman eve döneceksiniz diye hemde kaldığım süre içinde hergün..ondan önce 3 hafta evde yalnızdım gelmedi hanfendi geleceği tutmuş.baktı benim eve dönmeye niyetim yok bu sefer kızına geçti bizi oraya çağırdı.gittik bi surat bi tafra sürekli bi ima .. çekemiyorum artık 9 aylık hamileliğimde bi gün bile arayıp sormayan evime bile gelmeyen hanım şimdi torun sahibi oldu hemde elini kolunu bile kaldırmadan .. delikafadulden
ayy aklıma geldikçe iice sinirlerim zıplıoo ..:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?