2008 Kasım Anneleri

selam ;
geçmişe dair tek kelime okuyamadım ( çok yazmışsınız ...
ya benim canım çok sıkkın..sol göğüs ucumda küçücük bi kırmızılık var ama kanama filan yok..kızım emince kan kustu bende onu vermiyorum artık..dünden beri sağıyorum ama bu seferde biberon almıyor kızım sütler boşa gitti..buzluğa da koymadım neticede yine içmicek.. kaşıkla denedim onu da ağzında bekletip çıkarıyor..offffffff...eee acıkana kadar diğer göğüste süt dolmuyor,su içmekten bıktım yaw..kızın keyfi yerinde sağ göğsü emip duruyo ..ben napcam yaaaa..çok moralim bozuk..

diloks,elma yağını bende denedim,karnına masaj yaptım onunla,nurse gaz ilacını kullandık pek etkisini görmedik,zinkoya geri döndük etkisi varmı yokmu çözemedim.bitki çaylarını deniyorum ama pek içmek istemiyor o tükürdükçe ben veriyom ama heralde zamanı doldurunca hepsi gececek inş.ben bu günleri çok beklediğim için şikayet etmiyorum.bazen çok bunalıyorum çaresizlik hissediyorum,dinlenmek istiyorum ama dediğin gibi allah bu günlerimizi aratmasın tatlı telaş bunlar.allah eksikliklerini göstermesin.
ya jüli nedir bizim bu kızçelerin bu gazdan çektiği.geçecek inş.az kaldı 3 ayın dolmasına.şafak sayıyorum ben.bu da gecer ya huu
gecmiş olsun eylul,sütünü kaşıkla verirken.dilinin ortasına hafif bastırır gibi yap ve yutana kadar kaşığı cekme,ben de bitki çaylarını öyle yutturuyorum,kaşığı tutunca çıkarsada ğeri gidiyor ve meçburen yutuyor

pasam yikandi suanda sarki dinliyor:) citoscum kullaniyoruz canim.bebeleer icin iki tur d vitamini var birisi damla digeri ise katiksiz balik yagii..

ilk balik yagini kullanin dedi dr icemezsa damalyi vericem dedi.denedim iciyor benim böcük ama nasil bi kokusu var anlatamam cok kötü.kimi bebe icemiyiormus onlar damlla kullaniyormus.

artik gidiyorum sabaha duserim buralara..iyi uykular herkeze

hepinize tatlı rüyalarr.biz yine gece nöbetindeyiz.ama en azından fazla ağlamıyoruz.sabah nöbetcileri zeyna ve mmf gelene kadar ben bi kontrol edeyim dedim etrafı.a.s

Hahahaha zaten bi sen varsın mucize bide ben neyseki kızım da ağlamıyor.Kaka için kalktık. Atom bombalarını fırlattık bakalım ne zaman uyuyacağız :) Öptük sizi şanslı sabah sultanları

günaydın sultanlar a.s.
ben geldim nöbeti almaya hadi siz çıkın uyuyun iyi uykular size..
ben akşam saat 21:30 'da büyük bi sevinçle sıpamı yıkadım uyutacak ve bende uyuyacam diye.ama ama senağlamahep yıkanıp uyuyan adam uyumadı.çok hevesle başladığım gece bebek uyutmakla geçti.Allahtan tek başıma yapmıyorum bunu.kociş olmasa gece beni hepten boğar.canım ya oda benle uykusuz kalıyo.seviyom ben bu adamı beeee :asigim:

Son düzenleme:
bende geldim canolar gece ufaklıktan değil büyük oğlumdan uyuyamaık yaa sabaha kadr sayıklıyo bağrıyo yanımıza geliyo gelincede tepine tepine uyutmuyo nooldu bu çocuğa acaba sabahta hiçbişey hatırlamıyo ufaklığın üstündede biri oturuyo sanki gözünü açamıyo yokbu normal değil inş enfeksiyon falan kapmamıştır yaa gidip kaldırcam şimdi en son 6da emdi uyudu

çok gecmiş olsun canımcım:1hug:

Günaydinnnnnnnnnnn,gecemiz cok güzel gecti pasam yikandiktan sonra rahatca uyudu tabi benide uyuttu.

ama babasina acayip bozugumkötükedihüsoenaz 100milyon kere dedim evde calisma getirme isi eve diye..

ama yok beyimiz dünyayi kurtaricakya bi geldi eve elinde onca dosyayla sadece Denizi yikarken

kafasini kaldirdi onun disinda hep calisti hep calisti..bende onu asagida yanliz birakip ciktim yukariya

yanimiza geldiginde saat 2`di..sabahta uyur numarasi yapmistim ben hem oglunu hemde beni öptü:1hug:

"sizi seviyorum"dedi gitti.Bakalim bugüne ne olcak..

mmf masallah kücügüne ne güzel uyuyor,getirimde denizede bi el versin:)

zeyno nereye gittin uyuyamikaldin yoksa..

mmmf geçmiş olsuna.s.umarım iyileşir tez zamanda...

günaydın kızlar
bi uğrayayım dedim
moralim cok bozuk kızım sabahtan akşama kadar aralıksız ağlıyor
neyapsam memnun edemiyorum
psikolojim bozuldu artık, kendimi hiç iyi hissetmiyorum, dayanılır gibi değil
2dk yazayım dedim genebaşladı ağlamaya
kaçıyorum ben
görüüşürüz...

*günaydın kızlar ve güzel bebekleria.s.a.s.a.s.
sanırım oğluşum uyku düzenini oluşturdu, gece 12- 02 arasında uyuyor sabah 5-6 ya kadar,
mama yiyip tekrar uyuyor, 8-9 da yine mama bez değişimi ve yine uyuyor 11-12 ye kadar
ama bütün gün uyanık neredeyse annesi kılıklı gece yatmaz sabah kalkmaz

selam kıslar
ben tabı anca düştüm buralara..bi hafta annemde kalmış olmanın verdiği rahatlık ve güven dün akşam itibari ile eve dönmemizle son buldu ve normalde 12 de uyuyan bizim cimcime gece 2 de zar zor uykuya daldi..

zeynacım hemde nasıl varya artık yüzlerini görmeyi bırak telefonda seslerini duymak bile istemiyorum.ya hanfendi ben hastayım annemdeyim hergün oğluna telefon açıyor ne zaman eve döneceksiniz diye hemde kaldığım süre içinde hergün..ondan önce 3 hafta evde yalnızdım gelmedi hanfendi geleceği tutmuş.baktı benim eve dönmeye niyetim yok bu sefer kızına geçti bizi oraya çağırdı.gittik bi surat bi tafra sürekli bi ima .. çekemiyorum artık 9 aylık hamileliğimde bi gün bile arayıp sormayan evime bile gelmeyen hanım şimdi torun sahibi oldu hemde elini kolunu bile kaldırmadan .. delikafadulden
ayy aklıma geldikçe iice sinirlerim zıplıoo ..:çok üzgünüm:

kızlar şimdi tv de bir prof var ve saç kurutma makinası yada süpürge sesi gibi seslerin bebeği sakinleştirdiğini ama 3 dakikadan fazla dinletilmemesi gerektiğini, beyinde olumsuzluklara neden olduğunu söylüyor

lelal mrb.anlaşılan kayınvalide derdin var.sorma ben de aynı dertten muzdaribim.evlenelden beri evime hiç gelmedi.doğumdan sonra 2 hafta annem kaldı yanımda.sonra eşim annesini çağırdı.ay bi surat bi surat sorma.1 haftayı öyle atlattık.sonra geri döndü zaten.görümcem benimle yarış yapıyor.arkamdan hemen o da hamile kalmıştı.dolayısıyla benden sonra da o doğum yaptı.şimdi hanımefendi kızının yanında.40ı çıkmadan gelmeyecekmiş.msnde görüşürken çocukları kıyaslıyor.deli oluyorum.hala mama takviyesi yapıp yapmadığımı soruyor.ay ben keyfimden mi veriyorum mamayı canım.sinirlerim bozuluyor.sütüm yetse ben kızımdan sakınır mıyım hiç?telefon ettiğinde ilk olarak torununu soruyor.sanki onu doğuran ben değilmişim gibi.ay neyse daha anlatsam çok uzun sürecek.sen yine de canını sıkma.tek sen değilsin bak aynı dertten muzdarip olan.kendini üzme ki sütün azalmasın....

canım ben daha anlatsam neler çıkarda en son kocişle bu yüzden kavga etmek ve işin sonunda boşanma kelimesine ble varması beni havetti.iki gün resmen kocişle ayrıydık eynı evde yabancı gibi yüzyüze gelmiyorduk.tamam arayı çok şükür onunla düzelttik ama 3. kişiler yüzünden bu boyutlara varmak çok moralimi bozuyor.
benim süt bitti bile.hatta ateşlenmelerimin sebebi falanda süt sıtmasıymış kızım artık emmek istemiyor ve 4 gündğr sağ göğsümde kitle oluşmaya başladı sıcak havlu falan yapıyorum ama nafile akşamları deli gibi ateş ve halsizlik yapıyor.sanırım sütüm kesilmeye başlıyor zaten yoktu artık hiç kalmayacak.

merhaba kızlar ben de koşturmaktan yeni düştüm buralara her gün ilk fırsatta girip okuyorum ama yazmaya fırsat bulamamıştım bir haftadır yoğun bir misafir furyam var pazartesi eşimin okulundan 15 kişi ve artı çocuklarıyla bir öğretmen grubunu, salı eşimin velilerinden bir grubu, dün benim velilerimi ağırladım yarında benim okulumdan öğretmen arkadaşlar gelecek inanın ev temizlemekten pasta yapmaktan gına geldi o kadar yorgun ve uykusuzumki çünkü genelde gündüz temizlikle gece pasta börekle geçti e bide bebişim mahvoldum ama artık bu son misafir görmek istemiyorum kalabalık gelince 1-2 çeşit pastaylada olmuyor anlayacağınız canım çıktı evdede kimse yok böyle durumlarda annemlerle aynı şehirde olmayı çok istiyorum.neyse sizin de başınızı ağrıttım

nasılsınız bakalım mmmf eşin rahatsızdı sanırım geçmiş olsun inşallah düzelmiştir oğlun da rahatsızlanmış geçmiş olsun canım oğlğnğnki kıskançlıktan olabilir mi acaba?

asorti anne için dua ediyorum inşallah temiz çıkar sonuçları moralinizi yüksek tutun olumlu düşünün

bu arada hatırlayamadığım hasta olan bebiş veya annesi varsa hepsine acil şifalar

kaka yapamayan bebişler için ben her gün oğluşuma ddüzenli bir tatlı kaşığı zeytin yağı bir tatlı kaşığıda badem yağı veriyorum faydasını gördüm bütün bunlarla günde 1 kez yapıyor yoksa çok sıkıntı çekiyor kimyonu çok gazı olunca veriyordum ama onada başlayalım bakalım

çok uzun oldu pasta yapmaya devam etmem lazım tüm bebişleri öpüyorum kendinize iyi bakın sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…