2008 Kasım Anneleri

çok geçmiş olsun canım.umarım sütün kesilmez.sana bol süt ve mutlu günler diliyorum...bu arada eşinle arayı düzelttiğinize sevindim.

eylül bisey olmaz sen yine emzir kan gelsede zaten kustu diyon bak o kötüsünü atar merak etme bak sütün geri gider vermessen benden demesi bende bir ay boyunca kanli kanli emzirdim

gecmis olsun eylulcum ya peki doktoruna filan sorsana kan kusmasi iyimi dite?daha dogrusu kan yutmasi?

ya benimkiside dol gögsümü hemen hemen ic almiyor.almadigi icinde süt iyice azaldi o tarafta.veriyorum digeri gibi bianda gelmeyince süt ya agliyor yada oynuyor sonrada sinirlenip agliyor.halbuki biraz emse geliyor süt hic yok diil yani.ama sag tarafi verdigim an cuk cuk basliyor hemen.ne yapicam bilmiyorum bu sekilde.bi tavsiyesi olan varmi?

hepinize güzel günler,
Hahahaha zaten bi sen varsın mucize bide ben neyseki kızım da ağlamıyor.Kaka için kalktık. Atom bombalarını fırlattık bakalım ne zaman uyuyacağız :) Öptük sizi şanslı sabah sultanları
zaten ben seninde ayakta olacağınıı az çok tahmin etmiştim julicim.neyseki biz bu gece daha erkenciydik 4 te yattık.
zeyna demek sende bizdendin.ama şanslısınki kocan seni dinlendiriyor.benimki anca 2 bucuğa kadar durabiliyor ama bende yanlarında oluyorum.yani bensiz yine olmuyor.sadece yanımda yardımcı oluyor.sonrada yatıyor.ama ben buna da şükür diyorum.çünkü o yatınca kendimi daha yalnız hissediyorum.
geçmiş olsun mmf ,bencee sen onuda bir kaynana okut canım.nazar değmiş olabilir.yada kardeş sendromu geçiriyordur.
valla çilek bende 12 de bir heves yıkadım uyusun diye ama benimkinin gözleri daha da acıldı,maşallah senin bebişine.canım sorması ayıp eşinin mesleği nedir bu kadar yoğun adamcağız.kızma napsın demekki işleri çok yoğun.iş olsunda,bende sana diyorum ama kendim sanki çok mu farklıyım.adam geç gelince sinirden çatlıyorum.hele bebek olunca biranönce gelsede biraz yardımcı olsa diye.ama onlarda napsın aman bende bir karar veremiyorum kızsammı sevsemmi:1no2:
alllah yardımcın ollsun canım.hasta falan değildir inş.
aman dilini ıssır nazar değmesin canım.benimkide iki gün öyle bidüzen kurmuştu ama sadece 2 günmuş tekrar eskiye döndu.bol bol maşallah de,hatta aklına bile getirme,
canım bence bu kadar kafana takma.olan çünkü bize oluyor.bak sütün etkileniyor eşinle aran açılıyor ama onlara bişey olmuyor .biz kendimizi ve eşimizi yıpratığımızla kalıyorus.bence umursama .ben enn azından öyle yapmaya calışıyorum.yoksa hayatım zehir oluyor,

ay canım anlıyorum seni 2 güne kadar bende öööyleydim.mutfaktan öğ gelmişti artık.allah misafirin eksikliğinide göstermesin bebeklede zor oluyor.sana kolay gelsin

çilek benimde aynı senin gibi sol göğsumde daha az süt oluyor.dolduğunda da hemen boşalıyor zaten.aynı senin bebegin gibi benimkide o gögsu pek sevmiyor.bende arkadaşlarıma sordum genelde sol öyle oluyormuş olurmuş.ben çok aç olunca önce onu vveriyorum.kuvvetlice çeksin diye.yani onuda emmesi için biraz zorluyorum.

ya mucizecim stres yapip dahada gerilmek istemiyorum diyorum surekli ama inan bana bi kasik suda bogmak geliyor esimi.oda bana diyorki;yaninda bi ben varimya gozune canavar gibi gorunuyorum galiba:)haksizda diil hani.

ya bende cok acken verdim ama yinede cok emmedi sipa,benim arkadasimda dediki bizide annnem
yanlizca sag gogsuyle emzirerek buyutmus.offff napcam bilmiyorum sutum azalir diye korkuyorum ben.

esim ekonomist canim,yanliz simdi diil bizim hep ve tek sorunumuz onun isidir malesef

ben pcyi elime alınca bu çoçuğa bir şeyler oluyor!
seni çok iyi anlıyorum cilekcim.aynı sorun bizde de hep olmuştur.evlendiğimizden beri.işi yüzünden kaç gün küs kaldık.geç gelmesi gelince telefonun hiç susmaması gece bile teli hiç yanından ayırmıyor.müdür arayabilir diye.çatlak bir muduru vr.gecenin 3 de aklına birşey gelir.yarın söyle soöyle olsun diye arar.adamın aklına birşey gelince gece gündüs kavramı asla aklına gelmiyor.uyuyomuydun ya diye başlıyor işleri saymaya.senelik izinlerimizi bile tam kullanamıyoruz.bizimki de iş konusunda çok hassas.ama sadece iş konusunda.bende sinirleniyorum.işşine verdiğin hassasiyetin yarısını evine ve bbana ver diye,ammmmmman nezamandır takmıyordum unutmuştum bak yine aklıma geldii.aman ya ne halleri varsa görsunler.artık bizim bebeklerimiz var.

koydum oğlumu koltuğun üzerine çift örtü yaydım altınada bezini açtım nasıl mmutlu nasıl mutlu anlatamam, gülücükler agular şarkılarbende ne zaman nereye çiş yapacak diye bakıyorum bendekaydirigubbakcemile3

benim başıma gelmedi ama bide şöyle denesen; şimdi mantık olarak sağ göğsünü emerken bebeğin kafası sağdaya, sol tarafı emzirirken sola çeviriyosun vede bebek için bu açı ters oluyor muhtemelen, bebeğin açısını hiç değiştirmeden sola doğru kaydırıp kafasını sağ tarafa denk getirip altınada bi yastık takviyesi koysan acaba olurmu ? bilmem anlatabildimmikaydirigubbakcemile3

anladim canim,birde bunu deniycem insl.isime yarar.tsk,ler..

yaptı çişiniii ama allahtan başındaydım beziyle kontrol ettimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok seviyo öyle durmayı ne yapayım özgür hissediyor,

mucizecim çok sıcağa alıştırmadım ben üşümüyor,
çilekçim seviyorsa sende bırak canım öyle arasıra

pirayeninde çok hoşuna gidiyo öyle popişi açık kalınca.anam sizin oğluşlarında nereye fışkırtçağı belli değilkikaydirigubbakcemile3

gözün aydın canım,benimkide seviyor.çok ağlayınca hemen altını açıyorum ama hemen ayakları buz gibi oluyor.

kızlar eşlerinizi takmayın fazla, benim eşimde homeofice çalışıyor ama çok uzun süre pc başında kalıyor alıştım bende artık

ahanda işte geldim burdayım ben bu işte ustayım ... hangi iş :lepi:

yok be kuzum ne uykusu saat10 da çıktım evden attım kendimi anama ordanda çarşıya çıktık abimin eşi ile. bişilr baktım hatta bakmakla kalmadım aldım azcık içim açılsın dedim.çok sıkılmıştım kaç gündür. ama eve girince gene keyfim kaçtı..dışarda boş boş gezmek ne güzel evde bekleyen sıpa olmasa..

çok geçmiş olsun güzlim ya..sen büyüğünü bi hocaya (bkn.alt katta kaynana) okutsaydın. belki korkmuştur falan çocuk Allah korusun. yok sen ikisinide uyut en iyisi daha iyi olur.

benimde psikolojim hiç iyi değil Allahım bana mukayet olsun kednimden korkuyorum valla.diyorum hayırlısı ile bi işe başlasam şu ev ortamından bi sıyrılsam düzelecem inş. Allahım bebelerimize acısın yüzümüze gülsün inşallah.

seni anlıyorum lelalcim zor işler bu işler ele karışmak onları anlamak çok zor.halbuki sende onların bi kızısın bi torun evlat verdin en azından bundan dolayı saygı duymaları lazım ama nerde.bu büyükler hiç genç olmadılar ele karışmadılar sanki. ama bence iş yaşta değil olgunlukta yetişmekte başka hiç bişi değil. sen üzme kendini her şey girer bir gün yoluna Allahın izni ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…