- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #14.121
arkadaşlar bebişlerin azını karbonotlu suyla siliyormusunuz?
aman asoti kocayıda salla gitsin sen kızın iyimi tamam bozma moralini hayat kısa değmez bi adama laelaelaelaelaeherkese merhaba kocişle kavga ettim biraz önce teli suratına kapattım çok sinirlerimi bozdu:mymeka:
zaten bozuk olan moralimin içine etti sağolsunneyse ya offff
pirayecim onun acısıda oluyor ileri derecede olanlarda ememiyor bile pamukçuk olduğu zaman
şuan hem rezene içiyorum hem takılıyorum bu rezenenin sakinleştirici
özelliğide var mı acaba:uhm:
bende bunu anlatacaktım ama hemanlatması uzun sürer hemde psikolocük delü olduğumiçin bugün anlatmadım valla ama güzelanlatmışsın sevimlisevim ben sol göğsüme buşekilde alıştırdım memedimebenim başıma gelmedi ama bide şöyle denesen; şimdi mantık olarak sağ göğsünü emerken bebeğin kafası sağdaya, sol tarafı emzirirken sola çeviriyosun vede bebek için bu açı ters oluyor muhtemelen, bebeğin açısını hiç değiştirmeden sola doğru kaydırıp kafasını sağ tarafa denk getirip altınada bi yastık takviyesi koysan acaba olurmu ? bilmem anlatabildimmikaydirigubbakcemile3
birden benim kocamı anlattığını sandım şaşırrrddıımmmm en kötü tarafıda tatil normalde 26işgünü yıllık izni var ama sadece 6 işgünü kullanabiliyo bizde oküçücük zmanda dinlenmeye tatil yapmaya çalışıyoruz oda şıpp diye geçiveriyoben pcyi elime alınca bu çoçuğa bir şeyler oluyor!
seni çok iyi anlıyorum cilekcim.aynı sorun bizde de hep olmuştur.evlendiğimizden beri.işi yüzünden kaç gün küs kaldık.geç gelmesi gelince telefonun hiç susmaması gece bile teli hiç yanından ayırmıyor.müdür arayabilir diye.çatlak bir muduru vr.gecenin 3 de aklına birşey gelir.yarın söyle soöyle olsun diye arar.adamın aklına birşey gelince gece gündüs kavramı asla aklına gelmiyor.uyuyomuydun ya diye başlıyor işleri saymaya.senelik izinlerimizi bile tam kullanamıyoruz.bizimki de iş konusunda çok hassas.ama sadece iş konusunda.bende sinirleniyorum.işşine verdiğin hassasiyetin yarısını evine ve bbana ver diye,ammmmmman nezamandır takmıyordum unutmuştum bak yine aklıma geldii.aman ya ne halleri varsa görsunler.artık bizim bebeklerimiz var.
bugünde kocasıyla kavga eden edene herhalde sakin ol asortikcim yaa :teselli:herkese merhaba kocişle kavga ettim biraz önce teli suratına kapattım çok sinirlerimi bozdu:mymeka:
zaten bozuk olan moralimin içine etti sağolsunneyse ya offff
pirayecim onun acısıda oluyor ileri derecede olanlarda ememiyor bile pamukçuk olduğu zaman
şuan hem rezene içiyorum hem takılıyorum bu rezenenin sakinleştirici
özelliğide var mı acaba:uhm:
rezenede aynı işe yarıyormu acaba.benimde allaha çok şukur olmadı şuana kadar ama arkadaşlar surekli uyarıyor hem göğsunu hemde kızının ağzını sürekli karb,suyla sil yoksa olur diye.bende cesaret edemedim ama sonra olursa keşke silseydim demek istemiyorum.
çilek hindistan çevizi dediğin bildiğimiz beyaz hindistan cevizimi hani tatlılarda kullanılan yoksa muskat cevizine de hindistan cevizi diyolardı galiba omu..biraz komik oldu ama
canım muskat tatlılarda kullandığımız hani şu rendelenmiş beyaz hindistan cevizinden farklı.onun esansı daha değisik.bu daha komik oldu galiba:roflol:
ya benimkiside dol gögsümü hemen hemen ic almiyor.almadigi icinde süt iyice azaldi o tarafta.veriyorum digeri gibi bianda gelmeyince süt ya agliyor yada oynuyor sonrada sinirlenip agliyor.halbuki biraz emse geliyor süt hic yok diil yani.ama sag tarafi verdigim an cuk cuk basliyor hemen.ne yapicam bilmiyorum bu sekilde.bi tavsiyesi olan varmi?
hepinize güzel günler,
zaten ben seninde ayakta olacağınıı az çok tahmin etmiştim julicim.neyseki biz bu gece daha erkenciydik 4 te yattık.
zeyna demek sende bizdendin.ama şanslısınki kocan seni dinlendiriyor.benimki anca 2 bucuğa kadar durabiliyor ama bende yanlarında oluyorum.yani bensiz yine olmuyor.sadece yanımda yardımcı oluyor.sonrada yatıyor.ama ben buna da şükür diyorum.çünkü o yatınca kendimi daha yalnız hissediyorum.
[
yok be kuzum ne uykusu saat10 da çıktım evden attım kendimi anama ordanda çarşıya çıktık abimin eşi ile. bişilr baktım hatta bakmakla kalmadım aldım azcık içim açılsın dedim.çok sıkılmıştım kaç gündür. ama eve girince gene keyfim kaçtı..dışarda boş boş gezmek ne güzel evde bekleyen sıpa olmasa..]
ayy nedir bu kocişlerden çektiğimiz bende tartıştım dün akşam yok şöyle emzir böyle emzir habire netten okuyup gelip bana satıyo gözü benim üstümde emzirirken benimki müfettiş gündüzleri bankaları akşamları beni teftiş ediyo:)
ya belki garip gelcek ama benim canim sürekli kirmizi et istiyor:) ki ben cok fazla et yiyen birisi diildim öncesinde.gece bile aklima geliyor olsada yesem diye.bu hayra alamettir insl.dimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?