2008 Kasım Anneleri

herkese merhaba kocişle kavga ettim biraz önce teli suratına kapattım çok sinirlerimi bozdu:mymeka:
zaten bozuk olan moralimin içine etti sağolsunneyse ya offff
pirayecim onun acısıda oluyor ileri derecede olanlarda ememiyor bile pamukçuk olduğu zaman
şuan hem rezene içiyorum hem takılıyorum bu rezenenin sakinleştirici
özelliğide var mı acaba:uhm:

sanada geçmiş ollsun asorticim.bu aralar kocaların durumları pek iyi değil.
ya ben daha hiç silmedim karb.suyla çesaret edemiyorum.silsemmki,,
,
zeyna ne güzel çıkmış gezmişsin.bunu bulamayanlar var.şukret be kardeş.bak ben zavallısına 2 aydır çarşının yolunu unuttum.dün akşam bi markete çıktık.eve kendimizi zor attık.ne alacağımı alabildim ne bakacağıma bakabildim.ağlamaktan kız bi hal oldu.hemen kendimi arabaya zor attım valla.bende hep diyom anneme bırakıp şöyle bi serbest gezsem diye ama nerdeee

aman asoti kocayıda salla gitsin sen kızın iyimi tamam bozma moralini hayat kısa değmez bi adama laelaelaelaelae

bende bunu anlatacaktım ama hemanlatması uzun sürer hemde psikolocük delü olduğumiçin bugün anlatmadım valla ama güzelanlatmışsın sevimlisevim ben sol göğsüme buşekilde alıştırdım memedime
birden benim kocamı anlattığını sandım şaşırrrddıımmmm en kötü tarafıda tatil normalde 26işgünü yıllık izni var ama sadece 6 işgünü kullanabiliyo bizde oküçücük zmanda dinlenmeye tatil yapmaya çalışıyoruz oda şıpp diye geçiveriyo
bugünde kocasıyla kavga eden edene herhalde sakin ol asortikcim yaa :teselli:

benim oğlum hiç durmadı bugün neyse şimdi uyudu gücenmiş gibi ağlıyo sabah beri alt dudak sarkıksarkık .eşimin teyzesi geldide yemeğimi yaptımm karnı yarık yaptım tamda günü yaaani hazırlaması ayrı dert mutfağı temizlemesi ayrı dert neyseki bitti oğluşda uyuyo bende bi bakiim dedim .ay kaynımda hastalanmış boğazından bu ne yaa devrilen devrilene dünde bizdeydi inşallah ufaklığa bulaştırmamıştır.

büüüüüüüyük oğlumu okutayım kaynanama akşam du bakkiim inş iyi gelir:Saruboceq:

ayy nedir bu kocişlerden çektiğimiz bende tartıştım dün akşam yok şöyle emzir böyle emzir habire netten okuyup gelip bana satıyo gözü benim üstümde emzirirken benimki müfettiş gündüzleri bankaları akşamları beni teftiş ediyo:)

bu sefer uyuttum galiba.artık bende evin tavanına değmek üzere olan ütümü yapıyım bari.tabi ütünün suyu ısınana kadar bu kız uyanmazsa.kaçtır su ısınıyor kız uyanıyor.tabi elektrik yandığıyla kalıyor..

ben silmiyorum ağzını ama mamadan sonra rezene kimyon çayı veriyorumki pamukçuk olmasın ve olmadı allaha şükür

acıda veriyor diye biliyorum ama emin değilim canım

rezenede aynı işe yarıyormu acaba.benimde allaha çok şukur olmadı şuana kadar ama arkadaşlar surekli uyarıyor hem göğsunu hemde kızının ağzını sürekli karb,suyla sil yoksa olur diye.bende cesaret edemedim ama sonra olursa keşke silseydim demek istemiyorum.

haaha ay ben napcam ya yine su ısındı kız uyandı.kaç dakkadır geri sallıyorum ayağımda ama yok ayağımda uyuyor yerine koyuyom uyanıyor.ve ütüler beni bekliyor.napıyım artık bende hem sallayıp hemde buraya takılıyom

yahu pamukcuk olunca illaki gorurum ben dimi?beyaz beyaz oluyor galiba.bizde simdiye kaar olmadi hic yada ben gormedim.

yakalim tüm kocalari hehehhe gereksiz sisko sanki gökten cilegi sinir etmek icin inmis.

bugun biraz huysuz böcügüm ya birakiyorum ayagimdan basiyor cigligi,napcam bunla bilmiyorum.

simdi accik uyudu bari yemek yapim bende.

ya belki garip gelcek ama benim canim sürekli kirmizi et istiyor:) ki ben cok fazla et yiyen birisi diildim öncesinde.gece bile aklima geliyor olsada yesem diye.bu hayra alamettir insl.dimi:)

canım benim rezene vermemdeki amaç ağzında mama kalıntısı kalmaması, su da verilir pamukçuğu engellemek için ama benimki suyu sevmiyori

pamukçuk olduğunda tedavi amacıyla silinir aslında önleyici olarakta birkaç kaşık su vermek yeterli, eğer pamukçuk yoksa sende uğraşma birkaç kaşık sıvı ver yeter

Hindistan cevizi anasonla verilirse bebelerde gaz olmuyormus:) bende kac zamandir hindistan cevizli cay iciyodum ama biyandanda korkuyordum gaz yaparmiki diye.simdi tv de duydum bilginize..

çilek hindistan çevizi dediğin bildiğimiz beyaz hindistan cevizimi hani tatlılarda kullanılan yoksa muskat cevizine de hindistan cevizi diyolardı galiba omu..biraz komik oldu ama

çilek hindistan çevizi dediğin bildiğimiz beyaz hindistan cevizimi hani tatlılarda kullanılan yoksa muskat cevizine de hindistan cevizi diyolardı galiba omu..biraz komik oldu ama

ya sadece hindistan cevizi dediler..zaten muskatta hazir aldigimiz hindistan cevizinin orjinal hali degilmiki? benimkide komik oldu galiba ama öyleymis iste hihoyyyt

canım muskat tatlılarda kullandığımız hani şu rendelenmiş beyaz hindistan cevizinden farklı.onun esansı daha değisik.bu daha komik oldu galiba:roflol:

çilekçim et canının çekmesi normal canım gebelik ve emziklilik döneminde demir ihtiyacı artar et de en iyi demir kaynaklarından biri bende hamilelikte canım istemiyordu ama şimdi daha çok arıyorum

Canım ısrarla, inatla ver göğsünü. Benimki de solu çok içiyor kocaman yaptı onu. Ama ısrarla sağı da veriyorum zamanla onu da almaya başladı. Ama o küçüğe yenilme dediğim gibii ısrarla ver. Bir de çok almıyorsa o göğsünü sağmayı da deneyebilirsin.

kaydirigubbakcemile5 Biz de 4 te yattık canım anlaşıyorlar kesin seninkiyle benimki :) Ama 12 de yatıp 2 de kalkmıştı. Kakadan sonra rahatladı ve uyudu.

Siz böyle yazınca hep özenip duruyordum oooh bugün ben de çıkacağım dışarı. Her şeyi ayarladım. Annem bizde. Sütler dolapta. Bir de kocişle motorla çıkıcaz ık dese hemen gelelim eve diye. Deli gibi atıcam kendimi sağa sola. Koşucam zıplıcam, mağazalara yapışıcam 2 ayın acısını çıkartıcam bu akşam. Umarım keyfimi kaçıracak bir şey olmaz. Her şey yolunda gidince insan bir yerden bir şey çıkacak diye bekkliyor.

Ya herkeste mi aynı şey olur. Bir arkadaşım bebek olduktan sonra hiç kavga etmedik diyordu da ben de sevinmiştim. Ya yalan söyledi ya eşi bir melek :) İster istemez oluyor tartışıyorsun. Biz de dün çıkalım çıkmayalım diye tartıştık. O hadi çıkalım dedi ben de yok kız huysuz deyince o iyilik yapmış oldu ben iyilikbilmez Aman neyse tartışmalar hep küçük olsun. Büyük şeyler yaşamayaılm

ya belki garip gelcek ama benim canim sürekli kirmizi et istiyor:) ki ben cok fazla et yiyen birisi diildim öncesinde.gece bile aklima geliyor olsada yesem diye.bu hayra alamettir insl.dimi:)

Canımk süt verirken vücudun proteine ihtiyacı çok oluıyormuş. Belki o yüzdendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…