2008 Kasım Anneleri

inşallah jülicim senin kuzu ıkk demez ve sende gönlüne göre şöle 2 ayın acısını çıkartırsın varya nasıl güzel oluyo insanın içi açılıyor anlatamam..

selammsss :))
ya kıslar hani sizin şu kimyon öneriniz vardı ya .. ben duruya yaptım 2 kasık kimyonlu su verdim ve sonuç yaklasık 1 saat sonra sırtından çıkan bir seanss :)))))
tabi baktım yok temizlennecek gibi değil doğru banyoya.nasıl banyo hazırandı nasıl yıkadım çıkardım walla pes dedim :))
ve böylece kimyon benim tarafımdan da onaylanmıştır.

bu arada o pamukçuklar bir çeşit mantar türüymüş ilk zamanlar bizde de olmuştu ve karbonatla temizlemiştik geçti. eğer temizlenmezse mantar orada iyice yer edip , bebeğin emmesini etkileyip zorlayıp acı veriyormuş.o nedenle mümkünse verdiğiniz rezeneleri kimyonları falan emzirme sonrası verirseniz bebeğin ağzını çalkalama fırsatı vermiş olursunuz.bölece yeni pakukçuklar oluşmas..

siz hamileyken kullandığınız vitamine devam ediyormusunuz. benim dr 3-4 ay devam et dedi hem bünyen zayıflamaz hemde sütün iyi olur dedi. 1 hafta oldu içmedim acaba o yüzden mi bu kadar güçsüz ve sainirlerim zayıf. yarın sabah hemen başlıyorum. ayrıca şu sinirleri güçlendirecek bişi bilen var mı?

ben annede yemek hakkımı yaklasık bır hafta kadar kullandım .. biraz ara vereyim ki tekrar gitmeye yüzüm olsun
ya şaka bi yana da dün annemlerden ayrılırken herkesin yüzü düştü ama ben gidiyorum diye değil tamamen kızdan ayrılıyorlar diye. çok güldüm hallerine yaa :))))

var canım ama bulunması biraz zor.etrafındaki kişilerin ilği ve daha da önemlisi anlayışı.bizim buralarda pek bulunmuyo sizin oralarda varmı bilmem.
b12 sinir sistemi için iyi geliyor bu arada

lelalcim bizde de aynı valla ;anneme gidince beni yaklaşık bi 15 dakika sonra öpüyolar ..aaaa hoşgeldin diyolar önce kız kucaktan kucağa bi geziyo sonra beni görüyolar..

aynen öle eylülcüm yaa bizde de aynı.bizde kıs tarafında ilk torun yani o yüzden bizim tarafta pek bi kıymetli hanım el üstünde maşallah.ama ben unutuldum o ayrı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…