- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #14.161
siz hamileyken kullandığınız vitamine devam ediyormusunuz. benim dr 3-4 ay devam et dedi hem bünyen zayıflamaz hemde sütün iyi olur dedi. 1 hafta oldu içmedim acaba o yüzden mi bu kadar güçsüz ve sainirlerim zayıf. yarın sabah hemen başlıyorum. ayrıca şu sinirleri güçlendirecek bişi bilen var mı?
arkadaşlar bişi sorucam
geçen gün bebeğim çok ağladı o kadar sinirlerim zayıflamışki artık sabahtan akşama kadar onu avutmaya çalışmaktan ve taşımaktan_bu arada benim boyum problemim var yıllardır bi kilo bile taşıyamazdım_ oğlumu taşırken bağırdım ve silktim..
bende şok oldum nasıl yaptım diye iki gündür çok kötüyüm bebeğim sanki eskisi kadar gülmüyo gözümün içine bakmaıyo..
o kadar kötüyümkii
ömrü billah bi daha bağırmam heralde..
şimdi size sorum sizce bebeğim çok etkilenmişmidir..
inanılmaz üzgünüm..
psikoloji bölümünden mezun olmama rağmen kafam durdu objektif bakamıyorum..
lütfen bişiler yazarmısınız..
kizlarr napiyonuzz bakiim?lelalcim bi ikimiz variz anlasilan:)
actim pasamin altini yatirdim koltuga babasida basinda habire oynuyorlar..
dil cikarmalar,agiz acmalar el hareketleri ögretmeler filan gülmekten ölüyorum..
o ciddi suratsiz ketum adam oldu bi cocuk suanda:))))))) dün baya bir paralamistim
kendisini anlasilan ise yaramis bugün is yok evde:)) oglusumda altina isedi gideyimde
degisime yardim edeyim bari.
Oooh evin kaç derece çilekçim senin çocuk altı açık geziyo:ecrin_bebek::ecrin_bebek:..Şaka bi yana ben de hamileyken hep öyle yapıcam çok giyinik olmaycak diyordum..hoş çok üstüste giydirmiyorum ama şöyle altını açıp bi keyif yaptırmıyorum çocuğa .çünkü her açışımda mutlaka sağa sola işiyor..:CüvCüv:
Pampers burada Prima olarak geçiyo Çilekk'cim. 2 numara 90'lık paket 22 TL idi...
yok canım benim bizde bi anormallik yok biz normalizde adamlara bişi oldu babalık onlara pek yaramadı havaya girdiler..alıveriyom arada havasını baya gidiyo dene bence...bende kıcamla kavga ettim uyuz yaa uyuzzzzz kızlar bu adamlar inadınamı yapıyo yoksa bizdemi anormallik var
git valla hazır yemek gibisi varmı bu tempoda...annesine yemeğe gidenleri kıskandım bende anneme gidiyom.
merak etme tatlım bizde de var öle bi iş kolik.saat 8 de açılır o iş yeri kendi işi ya o herkezden önce gitmeliymiş...ama Allah için gece ben ondan daha çok uyurum kaydirigubbakcemile2Mrhaba kızlar..
Biz bugün oğluşumla gezmeye gittik?nereye diye sorun yan tarafa kayınvalidemedelikafaduldendelikafadulden..artık orayı da gezme gibi görüyoz ya durum vahim yanii..
Kocalara gelince benimki de dün beni sinir etti..Bebek gece 2.30 da ağlayarak uyandı..mama hazırlayıncaya kadar bi tutusun diye kaldırdım..Yaa saba erken kalkıcam bi rahat bırak beni diyo sinir oldum..bugün akşam yemekte anlatıyorum hatırlamıyorum diyor..:jeyyar::jeyyar:..Şaka gibi yanii.
Benim kocam da tam bir işkolik..Kendi işi olmasına rağmen hergün 8 d eişte olur.hiç şaşmaz..Bi taraftan iyi sorumluluk sahibi,bi taraftan da biraz gevşek olsa diyorum ama huy işte ..
sen buraya gelirken bi kaç paket bezle gel canım seni burası batırır. he bide alt açma sefalarına az ara vermek zorunda kalacaksın ne kadar kalacaksın tr de bilmiyorum ama konya bu ara muhakkak ayazdır ayaz bi kaç kış gitmişliğim var donduruyooooo :1shok:tsk,ler turtacimm ben kazandim..ben 2 numarayi 44 taneydi 9 ytl ye aldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?