2008 Kasım Anneleri

bez fiyatları çok değişkenlik gösterio çilekcim heryerde valla aynı fiyata bulamıyorsun.. ben gecen ay 90 lık mega paketi 16 ytl ye almıştım.bu marketlerin promosyonlarına göre falan değişiyor..

evet buradan daha soguk suanda konya ama annanemizin evide bizimki gibi sicacik olur.

1,5 ay filan kalicam canim mayis sonunda yine gelicem cünkü.

ne isin var lo gonyada senin:)

yaw bu bez konusu benim içimi baya baya bulandırıyorda türk bi altarnetifimiz yokk :1no2:

Valla hiç sorma benim de..ama hakikaten pek bi alternatifiimiz yok sanıırm..

evet buradan daha soguk suanda konya ama annanemizin evide bizimki gibi sicacik olur.

oooyy Konya yı nasıl özledim yaa?ben de herhalde ancak nisanda gidicem..eşim havala ısınmadan gitmeyiz diyoklava:klava:..nisanda kardeşim de askere gidicek..

hem ziyaret hem ticaret dermişim kenime bende gülermişim kaydirigubbakcemile3 yok yaw gezemeye gittik alattin meram mevlana falan ama kışı bulmuşuz dondum dondum güzel ayaz..
zeyna bim de var bi marka tam ne olduğunu bilmiyorum ama o ne ..bi de can bebe o tr deil mi??
valla bimi bilmemde can bebede de ortaklığı varmış bu israilin sanırım..Allahım sen affet bizi yada bize hugges prima gibi bez yapacak imkan ver :Saruboceq:

bende cok özledim citosum,birde bu yil gitmedim ben doktorum izin vermemisti ucaga binmeme.

simdiden hayirli teskereler kardesine..

valla bimi bilmemde can bebede de ortaklığı varmış bu israilin sanırım..Allahım sen affet bizi yada bize hugges prima gibi bez yapacak imkan ver :Saruboceq:[/QUOTE]

ee o halde bize seçenek kalmadığı için allah bizi affedecektir .. ne yapalım herşey bebişlerimizin ve biz annelerin rahatı için o kadar uğraşıyoruz bez konusunda da biraz rahat olalım ..yoksa elde yıkamak durumundayız başka alternatif kalmıyor .. bende ne yıkarım ama kaydirigubbakcemile3 bebekler üzerinden çirkin emellerine ulaşanları ben allaha havale ediyorum kötükedihüso

yok bende uyutmaya çalısıyorum şimdi mamasını yedirdim attım yatağına . bakalım ne kadar sürer uykuya dalması..
herkese bol uykulu geceler

yaw bu bez konusu benim içimi baya baya bulandırıyorda türk bi altarnetifimiz yokk :1no2:

arkadaşlar molfix deneyebilirsiniz.o kadarda kötü değil.ben prima kullanıyordum şimdi molfix e geçtim.2 gün bez değişikliğiinden oldu heralde kızarır giibi oldu.ama şimdi iyi.zaten benim kızın teni hassas prima kullanırkende zaman zaman oluyordu.biraz yediklerimlede alakalı oluyor.her bağladığım bezle ordaki bebeklerin kafasınaa yağan bombalara destek olmak istemiyorum.bizim verdiğimiz her kuruş onlara destek oluyor.viçdanım rahat etmiyor diğer turlu.

zeyna demek konyaya gittin.ama yazın gitcen daha güzel olur.
çilek siz neresindendiniz konyanın.annenler içinde mi konyanın
ya bende çok özledim bu yaz gidemedim.hamile olduuğum için,her yaz giderdim.ama şimdi ne soğuk vardır orada.
deniz anası ,lelal öyle yatağına koyduğunuzda kendileri uyuyabiliyorsa süper.biz neler deniyoruz valla salla salla,şizinkilere maşallah diyorum allah nazardan saklasın.allah bozmasın inş.

iyi geceler hanımlarr :) bebeğimi şimdi uyutabildim ve ancak fırsat bulup pc başına geçtim.bugün büyük günlerden biriydi bizim için çünkü küçük prensesim aşı oldu 1 bacağından karma,diğer bacağından pnömokok yaptılar ne ağladı ağladı anlatamam hemen emzirdim biraz morali düzelsin diye ama bu seferde sıra verem aşısına geldi,kolundan yaptılar onu da.bu sefer kıyamet koptu işte.sanırım verem aşısı daha çok acıttı canını ( o ağladıkça ben daha çok ağladım yerimde tepindim resmen.biliyorum bu onun sağlığı için ama hiç bu kadar ağlamamıştı daha önce.topuk kanı alınırkende ben duramamıltım yanında o yüzden o zamanki ağlamasınıda görmedim.bugün çok kötü oldum ama !! tüm akşam çok huysuzdu.şimdiye kadar ateş yapmadı maşallah ama sabaha kadar kontrol etmekten uyuyamam artık (

selam millet günaydın bizimki gece hep huzursuz uyudu sabahta 7de güne merhaba dedi emzirdim değiştim düştümburalara ....kar yağmış bahçe bembeyaz bakalım okul tatil olmaz ama burası rampa servis çıkarnı bakıciiiz artık çocuklarda nasıl heveslenmiş bütün sınıf artık okumayı sökmüş bugün örtmen pasta kescekmiş oyunlar oynucaklarmış :dance:

günaydın herkeslere
öle böle bir gece ve yeni bir gün diğerlerine benzer bir gün daha.
bugün çok işim var o yüzden hemencik kahvaltı yapıp başlayım.en son geçen cuma ev süpürmüşüm artık zamanı gelmiş değil mi?
mmmfcim gözün aydın.. dünkü miniğin bişiler başarması insanı nasıl grurlandırıyor değil mi?Allah evlatlarımızdan hepimizin yüzünü güldürsün inş.

Offff moralim bozuldu sabah sabah saphira yaaa..
Pazartesi olcaz aşılarımızı ..aslında dün dü ama ben annemi çağırdım çok ağlar dayanamam diye o durcak aşı olurken ..o yüzden erteledik pazartesiye ..ben napcam yaaa bi geçse o gün offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…