2008 Kasım Anneleri

canım bence aşıdan bu kada korkma ve panik yapıp sinirlerini bozma.onun iyiliği için bunlar ve emin ol sadece o an az bi acı.Allah daha büyük şeyler vermesin dua et aşıyı problem yapma.

Selam kızlar, ben de bir kasım annesi olarak takipteyim bir süredir sizi. Evde artık daral gelmiş durumda ve ben de katılmak istedim size benim kuzu uyumuşken. Yoksa bu krizde bi de telefon parasından giricez içeri, durup durup birilerini arıyorum sıkıntıdan...

Siar hoşgeldin aramıza. Senin gibiyiz çoğumuzda her ne kadar birileri fıldır fıldır gezse de :)))

Ben de 2 aydan sonra gezmek için ilk dün çıktım. Gerçekten yolda yürümeyi unutmuşum :))) Yalnız ben bişey anlamadım ki bu gezme olayından. Bir kere aklın hep evde kalıyor. Sonra baktığın her şeye onun gözüyle bakıyorsun. Çocuk mağazalarından çıkmıyorsun. Toka alamadım kızıma diye üzülüyorsun. Her dakika gözün telefonda acaba uyandı mı sütünü içti mi doydu mu ağladı mı. Sonuçta kızım evde olmadığım 3 buçuk saat boyunca hiç uyanmadı ama ben ondan ayrı kalmak istemiyorum. Gideceksem de onunla o da bu kış ayında olmaz avm ye götürmem. Bu arada bir jean aldım kızıma, gerçekten oyuncak bebeklere ancak olur. Öyle tatlıydı ki eve gelir gelmez giydirdim. Kendime alacağıma ona aldığımla mutlu oldum hatta daha fazla mutlu oldum. Sanırım bundan sonrası da böyle gidecek.

günaydinnnnnnnnnn berbat bi geceydi beyfendi gecenin 3nde uyanip aatlerce ugrastirdi kendiyle.

basim cok agriyor offf,simdide kucagimda sebeklik yapiyor. ya sizin bebelerde uyumadan önce

huysuzluk yapiyormu?benimkisi cok fena yapiyor.

mucizecim biz hem beysehirde hemde konyada kaliyoruz.konyada meramda ailem sültemde

yasiyorlar belki bilirsin.uyutmayi deniycem sans dileyin bana.

umarım deniz beyi sağ salim uyutur sende dinlenirsin canım
benim bebiş uykusu varsa ve dalamadıysa fena huysuzluk yapıyor ama dalamadıysa
onun dışında uykusu varsa muhakka kucakta bile olsa dalıyo

Zeyna benim bebiş de öyle eğer çok uykusu varsa yatağına kloyunca uyuyor ama dediğin gibi sancıdan ya da ellerinden falan dalamıyorsa huysuzluk ediyor. Bir de bu böyledir ama ya bebekler hep uykusu gelince huysuzluk ederler.

len şişkolarkaydirigubbakcemile3bi yarım gün girmiyorum maşallah çenenizle eliniz pek işliyo
yine mmmf açmış tükanı birgün kararlıyım ben açacam bakın
dün eve geldim sonunda ya kociş denen uyuzda :mymeka:biraz yalakalık yapınca kızıda
ona verince barışmak zorunda kaldım barıştık kızımda gece sadece bir kere kalktı maşallahbarıştığımızı anladı sanırım bugünde banyo yaptıracağım
ee sizde ne var ne yok aşı konusuna gelince bizim de 21 inde ayın bende tırstım şimdi bak
aynen öle eylülcüm yaa bizde de aynı.bizde kıs tarafında ilk torun yani o yüzden bizim tarafta pek bi kıymetli hanım el üstünde maşallah.ama ben unutuldum o ayrı :))
aynen bizde de durum aynı bizi gören yok ben kendi kendime hoşbuldum diyorum ilk torun olunca böle oluyo deme ki-tatlicadiarzu-seni tanıyan bile olmuyo

juli demek sende sonunda dışarı çıkabildin gözlerim yaşardı valla:))ama sende benim gibi kendine bişey alamadan dönmüşsün sanırım bende çıktığımda kendime bişeyler aılırım diyorum ama bebek mağazalarında vakit geçirip kızıma bişeyler almaktan bana fırsat gelmiyo olsun kızıma bişeyler almak daha çok sevindiriyo beni bide eve gelip üstüne giydirince mutluluğum dahada artıyo valla...

asortie bizdede durum öyle önceden annemlere gidince annem sarılır bebek gibi severdi beni şimdi gidiyoruz hemen kızı alıyo seviyo 5-10 dk geçiyo aaa ben seni öpmedim dimi diyo:)bizim ilk torun değil ablamın iki tane oğlu var ama ilk kız torun o yüzden kızım çok kıymetli:)

Ya Piraye ben çıktıysam herkes çıkar :)) Gerçekten gözyaşartıcı bir durum. Ya deli gibi şeyleri almak istiyorum ama çok çabuk büyüyeceğinden almaya da cesaret edemiyorum. Aldıklarıma zaten ancak sıra gelir. Ama kot pantalonu sadece 1 ya da 2 kez giyeceğini bile bile aldım. İçimde kalırdı almasaydım. Büyüyünce oyuncak bebeğine giydirir artık :)

merhabalar
yazdıklarınızı okumakla zaman nasıl geçmiş 1 gün girmeyince sayfalar nasıl birikmiş

benimde telaşım büyük kalabalık misafirim var pastalarımı yaptım evi temizledim yazık oğluşum ağlğyıp durdu bir ana kucağını salladım bir kek çırptım çocukla çok zor oluyor tekim ve çok kalabalık bir grup geliyor neyse yinede allah eksik etmesin

biraz önce her işimi bitirdim şimdi hazırlanacağım oğluşumu süsleyeceğim

bu arada canım nasıl sigara istiyor hamileliğimin son zamanlarındada çok istemişti şimdi ama aklımdan çıkmıyor sizde de var mı içiyor musunuz içmedim daha ama sanki dayanamayacağım

valla şişko kısmını hiç almadım üstüme bi baktım şöle bana yakışmadı.. eşinle barışmana sevindim onlar olmasa biz naparız Şeniz
kıyafet konusunda benim hiç frenim yok..her çıktığımda muhakakk bişi alırım ama kendimi asla es geçmem.eşim ve annem oğlana bişi aldığımda hep aynı şey sölüyorlar ''yazık bunlar eskiyemiyecek en iyisi bi tane daha yapalım-yapın'' ilk başlarda fena kavga ediyordum ikisi ilede :mymeka: ama artık sen yap annecim valla mani olmam bütün hepsini veririm hata dahada alırım diyorum .eşim son gazabımdan sonra fazla bişi diyemiyoooo delikafadulden

ayy ecemim hiç sorma bende aynıyım hatta dün bi kaç fırt çektim bizim kızlardan dayanamadımm.hamilelikte hiç istemedim ama şimdi kokusunu tazı misali 10 mtreden alıyorum

ilk torun olunca böle oluyo deme ki-tatlicadiarzu-seni tanıyan bile olmuyo

galiba ilk torunla pek ilgili değil annemin 3. kız torunu ama deli oluyo..geçen gece ağlamış 3 gündür görmüyorum diye ..babama demiş götür beni babamın da işi varmış getirememiş,kadıncağız ağlamış (senağlamasenağlama

ben içiyom cigara günde 2 tek ..napim valla psikolojim alt üst ..dengem bozuldu ..ama kızımın gece uykusuna yatıp yaklaşık 5 saat uyuyacağını bildiğim zaman..

ay sigara demeyin bende içiyorum fırt fırt ama fırt :)))
eylülcüm ben hep ilk torunlarda gördüm böle şeyleri ama tabi anneannelere daha farklı oluyor

bende geçen haftasonu bişeyler aldım pirayeye bazıları tam üstüne göre kısa süre sonra giyemiycek ama dayanamadım aldım.lcw nin fabrika satış mağazasına gittik kocişle güzel şeyler vardı fiyatlarda iyiydia.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…