- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #14.201
Offff moralim bozuldu sabah sabah saphira yaaa..
Pazartesi olcaz aşılarımızı ..aslında dün dü ama ben annemi çağırdım çok ağlar dayanamam diye o durcak aşı olurken ..o yüzden erteledik pazartesiye ..ben napcam yaaa bi geçse o gün offff
ya öyle de çok ağlamıştı son aşıda morarmıştı nefes alamadı ..o yüzden çok korkuyorum ..
aynen bizde de durum aynı bizi gören yok ben kendi kendime hoşbuldum diyorum ilk torun olunca böle oluyo deme ki-tatlicadiarzu-seni tanıyan bile olmuyoaynen öle eylülcüm yaa bizde de aynı.bizde kıs tarafında ilk torun yani o yüzden bizim tarafta pek bi kıymetli hanım el üstünde maşallah.ama ben unutuldum o ayrı :))
merhabalar
yazdıklarınızı okumakla zaman nasıl geçmiş 1 gün girmeyince sayfalar nasıl birikmiş
benimde telaşım büyük kalabalık misafirim var pastalarımı yaptım evi temizledim yazık oğluşum ağlğyıp durdu bir ana kucağını salladım bir kek çırptım çocukla çok zor oluyor tekim ve çok kalabalık bir grup geliyor neyse yinede allah eksik etmesin
biraz önce her işimi bitirdim şimdi hazırlanacağım oğluşumu süsleyeceğim
bu arada canım nasıl sigara istiyor hamileliğimin son zamanlarındada çok istemişti şimdi ama aklımdan çıkmıyor sizde de var mı içiyor musunuz içmedim daha ama sanki dayanamayacağım
ilk torun olunca böle oluyo deme ki-tatlicadiarzu-seni tanıyan bile olmuyo
Siar hoşgeldin aramıza. Senin gibiyiz çoğumuzda her ne kadar birileri fıldır fıldır gezse de :)))
Ben de 2 aydan sonra gezmek için ilk dün çıktım. Gerçekten yolda yürümeyi unutmuşum :))) Yalnız ben bişey anlamadım ki bu gezme olayından. Bir kere aklın hep evde kalıyor. Sonra baktığın her şeye onun gözüyle bakıyorsun. Çocuk mağazalarından çıkmıyorsun. Toka alamadım kızıma diye üzülüyorsun. Her dakika gözün telefonda acaba uyandı mı sütünü içti mi doydu mu ağladı mı. Sonuçta kızım evde olmadığım 3 buçuk saat boyunca hiç uyanmadı ama ben ondan ayrı kalmak istemiyorum. Gideceksem de onunla o da bu kış ayında olmaz avm ye götürmem. Bu arada bir jean aldım kızıma, gerçekten oyuncak bebeklere ancak olur. Öyle tatlıydı ki eve gelir gelmez giydirdim. Kendime alacağıma ona aldığımla mutlu oldum hatta daha fazla mutlu oldum. Sanırım bundan sonrası da böyle gidecek.[/QUOTE
Hoşbulduk Julianne..
Ben de çıktım geçen haftasonu 3 saatliğine ama aynı senin gibi oldu:)) Kendime hiçbişey bakmadan, bizim cadıya ciciler biciler alıp süratle eve döndüm, malum büyüyoruz, kreasyonu yenlemek gerekiyo.. E ben bişey anlamadım yahu.. Dur bakalım fırsat bulursak bu haftasonu da çıkasım var, bedenim hala benden taştığından eski kıyafetlerim olmamaya devam ediyo, bişeyler almam gerekiyo giyecek:) Zira kendimden ben bile sıkılmış durumdayım aynı şeyleri giymekten.. Ne zaman hamilelik öncesi bedenime dönecem ben, bu da ayrı bi konu tabi.. Evde oturmaktan sıkılıp atıştırmaktan tosun paşa oldum(
Ya Piraye ben çıktıysam herkes çıkar :)) Gerçekten gözyaşartıcı bir durum. Ya deli gibi şeyleri almak istiyorum ama çok çabuk büyüyeceğinden almaya da cesaret edemiyorum. Aldıklarıma zaten ancak sıra gelir. Ama kot pantalonu sadece 1 ya da 2 kez giyeceğini bile bile aldım. İçimde kalırdı almasaydım. Büyüyünce oyuncak bebeğine giydirir artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?