2008 Kasım Anneleri

cok yakin gorustugum 8 arkadasim var ve hepsinin bebesi 2 yasinda düsünün artik gerisini.saolsunlar ama bana hep yalniz geldiler bebeler birlesip azmasinlar diye..

ama öyle co ksamimi olmadigim misafirlerimin cocuklari sepete tirmanmaya calisti bir iki kez baktim analari ses etmiyor hemen müdahele ettim birdaha yapmadilar.

ya ben daha oglani yikiycam yemek yiycem :) sizler napiyonuz simdiii ?

Selam kızlar yine kaynatmışsınız geçmişe bakamadım. Bugün ilk kez kızımı tek başıma yıkadım ama ne yapayım günşlerdir babamızı bekliyoruz o da uygun olmadı. Sen misin uygun olmayan bana deli cesareti geldi ve yıkadım. Biraz zor oldu ama oldu sonuçta. Vücudunu yıkamak sorun değil başını yıkamakta çok zorlandım.

Sonraaaaa komşum aşure getirdi. Bir güzedl yedim onu bakalı m ne olacak :) ama nasıl süt yaptı anlatamam. Çolk da güzeldi. Süt yaptığını duyunca eşim yarın yaapalım diyor nasıl yapacksak kızı yıkadım ya aşure de yaparım heralde mmmf den tarif istesen nasıl karışık anlatır şimdi ben de bişey anlamam :)))

julicim banada getirdi arkadas aksam ama inan cesaret edemiyorum yemeye.

ya yanliz nasil yikadin?benimkisi cok seviyor suyu habire tepiniyor icinde,birde basini

yikamak icin hafif kaldirdigim zaman sanki ucucak balyadan nasil tepiniyor anlatamam.

zaptedemem ben galiba yikayamam gibi simdilik yanliz basima.ama havalar biraz normal olsun

dusta yikiycam beraber gireriz yikarim kucagimda.

bende asortigin tavsiyesi uzerine iki aksamdir sicak salep iciyorum baya faydasi oldu sütüme .

yani Denizcik biraz ara verirse memeye hemen sertlesiyor.

valla yakınım olmasaydı gelenler bende kızardım ama napim akraba gelenler,kocişim koltukta kızım sepette uyuyor benimde uykum var karnımda acıkmaya başladı yatsam kızım bi saate kadar uynaır uyuyup uyanmak çok zor geliyo yaa-tatlicadiarzu-
azıcık uzanayım barimirmirmirmir

Juli maşallah iyi yıkamışsın.
Biz eşimle zor yıkıyoruz.
Başını yıkarken ben yüzünü alağı gelecek şekilde tutuyorum.Hemen ayakları üzerinde durmaya çalışıyo.Biz indirmeye çalışzyoz,o dikleşiyo:)
Deniz oğlan gibi uçmayı seviyo benimkide:)

Zordu Çilek gerçekten hele bir ara ağladı gibi oldu ki suda hiç ağlamaz o zaman panik oldum. Galiba biraz su yutmuş olabilir. Ama gerçekten birine bağlı kalmaktan bir haftayı çok geçti yıkamayalı. Annem eşim hep bir bahaneleri vardı ben biraz da onlara sinirlendim işe giriştim. Bir de çişi çıkmıştı zaten soyacaktım yıkayım dedim. Küvette fileyle vücut yıkamak kolay ama başını yıkamak zor kulağa su kaçırmıycam ağzına dikkat edicem diye ölüyorsun

Bende zaman zaman kızıyorum Juli senin gibi:)))
En iyisi kendi işini kendin yap walla.
Eşimde şimdi Cerenle ilgileniyo ben netteyim ya sanki çok kötü bi anneymişim gibi hissediyorum.
Eşimde sanki için için bıktı Cerene bakmaktan.Ama hergün ben bakıyorum birazda o baksın nolcak sanki dimi..
En son ver ben sallayayaım dedim,yok ben sallarım dedi.
Bizim kızın da uyumaycağı tuttu.Kaç keredir yatırdık kalktı.

huuu hatunlarrrr
çok yorgunum beee ya zaten biri lahmacundan bahsetmiş karnımda aç en iyisi süt salep bişiler içip sızayım.
hepimize bebişlerimizle iyi geceler öpüyom kokulu kokulu Şeniz

iyi akşamlar analar :)))
evett zorlu bir emme mücadelesinden kızım yine başarı ile galip ayrıldı ve memeyi bırakıp yine hanımefendüye mama yaptıkk ( ya ne olucak benim halim ...

selam biz gezmeden geldik şimcik..ayy gittiğim yerden kızıma hediye verdiler..kot elbise :))) bu hediye getirenler niye hep kot elbise getirir yav 10 tane vardır heralde evde..saçlar boyanmış hayırlı olsun ..güle güle cilvelenin kocişinize mmmf hanım :)))

Hoşgeldin Eylülcüm
Ee kotunuz hayırlı olsun:))
Banada geçen gün 3 tane geldi.gelenlerin 2 si ayınıydı.
Diğerinin aynısıda daha önce gelmişti :)))
ikişer ikişer geliyo ban da:))
İlçede olunca satan bi mağaza var.Pazardan almazlarsa böle çifter çifter gitcek bizimkide DD

Valla bravo juli..iyi yıkamışsın kendi kendine ben hayatta yıkayamam..kafa yıkanırken bizimki de uçuşa geçiyor..ağlamıyor banyoyu seviyor ama cesaret edemem.

Aşure bana ve bebeğe hiç bişey yapmadı..bişey olmaz merak etme

ben kızımı ilk günden beri yalnız yıkıyorum ..bazen baba olursa su döküyo iyi oluyo ama ben genelde yalnız yıkarım ..
bu arada bende dünden beri aşure komasına gircem ..bugün gene koca kazan yemişimdir ..süt fışkırıyo valla..tavsiye edilir..

Oooo gece ekibi tamamdır :) Hayırdır kızlar uyumuyorlar mı. Benimki 10 dan beri uyuyo moşılmışıl ama emme saati geldi istesin diye bekliyorum ama o da istemiyor, altını aötım kapadım uykuya devam,, yatsam hemen başlar mıkırdanmalar.

iyi geceler kısslaarr..mmmfçim röfleni güle güle kullan cnm..bende niyetlendim bu sene yapayım aşure ama daha fırsat bulamadım.arkadaşlar farkettinizmi teşekkürler kayıp ?

günydın hanımlar 8den beri ayaktayım ben gece uyanmadı benimkiş sabah 8de bi açtıım gözümü sırılsıklamım sütler akmış donmuşum .dün akşam üstü 1 kase kısır kalmıştı onu yedim o yaptı herhalde önceki gecede böyleyditaşlmıştı bulgur gerçekten süt yapıyo .

ben bugünde aşure yapcam zira doymadık biz :1ninca:eşimde bende sayıklıyoruz kız juli kafa sana özelden atıcam tarifi anlıcanmı bakalım :dilcikar:şaka bi yana ki,tapta benimtarif onu aynen yazayımda anla ben bile ne demek istediğimi anlamıyom bazen delikafadulden

günaydın mmmfcim...
maşallah bi kez yaptın yetmedi aşure yine yapacaksın. valla sana imreniyorum ne hatunsun be ya daha ben bi kaşıkcık siftah yapmadım..buralarda da yapan yok galiba :1no2: haftaya pazar eltim yapacakmış amaaaa ooo ölem eşşeğim ölme..
dünden beri sütüm çok kalitesiz ve az.anlamadım neden düzenli yiyiyorum içiyorum ama bi tuhaf her gece doyan bebecik her emmeden sonra mama takviyesi aldı.dua ediyorum bunada razıyım ne kadar olursa olsun beni alsın sonra doymazsa veririm mama ama benide alsın :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…