- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #14.421
günaydın arkadaşlar..
eylülcüm ben bebeğimi hiç yalnız yıkamadım daha.
ama yakında tek kalacağım ve yıkayacağım.
tek korkum kulaklarına su kaçırmak.
sen filede mi yıkıyorsun ve kulaklarını nasıl koruyorsun..
juli sana da aferim cnm..bana da bi cesaret gelse de yıkayabilsem keşke(
iyi pazarlar analar :))
biz sabah bir uyandık pir uyandık.bizimki bi kalktı maşallah sanki b.k çuvalına düşmüş aman allahımm resmen sırtına kadar :))) baktım bu temizlenmez apar topar banyo hazırlandı ve cupp bizim balık suda .. :)))
ben filede yıkamıyorum bizim kız suyla oynamayı seviyor suya temas edecek vücüdu sevmedi fileyi şimdilik kolumun üzerinde yıkıyorum ama ağırlaşmaya başladıkça zor olucak. küvetler için iç süngerler var kızlar ben onlardan alıcam gayet de rahat oluyor halam kuzenimi öle yıkıyordu onda görmüştüm. bi kaç haftaya kalmaz bizde ona geçeris heralde.
ay çilek sorma benimde evi temizlemem lazım ama hiç canım çekmio annem gelse die bekliyorum :)))) hazıra alıştım galiba .. bide bugün bebeiş sevmeye gidices pazar gezmesi aile saadeti :))
Dark ne güzel Ceren annesinin uyumasına izin vermiş. Biz sabahın 6'sından beri ayaktayız.
Bu arada uyusun diye Bengisu'yu yıkadık ama sanırım biraz su yuttu bebişim... İçime dert oldu şimdi inşallah bişey olmaz. Siz bebişleri içme suyuyla mı yıkıyosunuz?
5. gün mü..2 den sonrası problem diye biliyorum ben dr söylemişti..neden öyle dr a sordun mu ?
arkadaşlar her emzirmeden sonra gazını çıkarabiliyormusunuz ..
bu mide gazını hep çıkaracakmıyız.
vallahi bazen özellikle geceleri çıkramadığı oluyor.
uykulu olduğunda yani..
bir konunda yazmışlardı ama hatırlayamadım konuyu.
emzirmeden sonra bebişin ağzına emziği veriyorum diye.
gazını nasıl çıkarıyorsunuz o durumlarda.
Dark ne güzel Ceren annesinin uyumasına izin vermiş. Biz sabahın 6'sından beri ayaktayız.
Bu arada uyusun diye Bengisu'yu yıkadık ama sanırım biraz su yuttu bebişim... İçime dert oldu şimdi inşallah bişey olmaz. Siz bebişleri içme suyuyla mı yıkıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?