2008 Kasım Anneleri

günaydın arkadaşlar..
eylülcüm ben bebeğimi hiç yalnız yıkamadım daha.
ama yakında tek kalacağım ve yıkayacağım.
tek korkum kulaklarına su kaçırmak.
sen filede mi yıkıyorsun ve kulaklarını nasıl koruyorsun..
juli sana da aferim cnm..bana da bi cesaret gelse de yıkayabilsem keşke(

zeynacım üzülme..sanırım bu gelgitleri emzirmenin sonuna kadar yaşayacağız.
seni bırakacağını sanmam.
ben böyle durumlarda boza içiyorum.
hem süt yapıyor hemde içindeki araoma süte güzel bir tat verirmiş.
bir dene istersen.
zafere giden her yol mübahtır!!!!

canım yanımda biri varsa o dökerken ben kulaklarını arkadan tek elimin parmaklarıyla kapatıyorum.yalnızsam pamuk koyuyorum tabi yine dikkat ediyorum bişey olmuyo..ayrıca filede yıkıyorum ama ağırlaştığı için file çöküyor ..yakında filesiz yıkıycam sanırım,bir kaç alıştırma yapmam lazım..

Eeeee gece beni uyuyttuktan sonra habire konusursaniz olmazsiniz simdi iste burada..! biz oglusumla 12.30da bi uyuduk gece 4 e kadar ..aman bi geldiki bana sormayin bu uyku. sonrasinda beyfendi yine uctu bizim yataga ama olsun en azindan sussunda raziym ben.

yahu su asure olayini kapayin artik evde var ama yiyemiyorum cok korkuyorum ya gaz olur diye.

of bugün benim temizlik günüm,seytanin bacagini kirmayi birak kopartcam bile:)heryeri kaldirmam lazim..

oooo çilek hanım da burdaymış; kıs korkma ye acayip süt yapıyo hiç de gaz olmuyo valla ..3 gündür yiyorum..kuru fasulye ve kısır yiyen hatunlarız biz evvelallah..:)))

iyi pazarlar analar :))
biz sabah bir uyandık pir uyandık.bizimki bi kalktı maşallah sanki b.k çuvalına düşmüş aman allahımm resmen sırtına kadar :))) baktım bu temizlenmez apar topar banyo hazırlandı ve cupp bizim balık suda .. :)))
ben filede yıkamıyorum bizim kız suyla oynamayı seviyor suya temas edecek vücüdu sevmedi fileyi şimdilik kolumun üzerinde yıkıyorum ama ağırlaşmaya başladıkça zor olucak. küvetler için iç süngerler var kızlar ben onlardan alıcam gayet de rahat oluyor halam kuzenimi öle yıkıyordu onda görmüştüm. bi kaç haftaya kalmaz bizde ona geçeris heralde.
ay çilek sorma benimde evi temizlemem lazım ama hiç canım çekmio annem gelse die bekliyorum :)))) hazıra alıştım galiba .. bide bugün bebeiş sevmeye gidices pazar gezmesi aile saadeti :))

eylül hanim vallahi hayranim su gaz yapan seyleri yiyen hatunlara.benimki ben yemeden bile gazliysa yedikten sonra nasil olur dusunemiyorum bile..

tebrikler duru hanima masallah buyuyorlar hepsi ya..lelalcim benimkisi cok seviyor suyu

file koymuyorum direk suyun icinde yatiyor beyfendi nasil hosuna gidiyor ama.

vallahi benim yakinimda anam filan yokki gelip temizlesin is cilege dusuyr yani.esim su canavari

bi cikarsin disariya hemen giriscem bende evi toparlamaya.

simdilik kaciyorum ben optum herkezi.

Ahh benim oğlum da düşseydi bi b.k çuvalına..bugün 5.günümüz heyecanla bekliyoruz zıçmasınıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

arkadaşlar her emzirmeden sonra gazını çıkarabiliyormusunuz ..
bu mide gazını hep çıkaracakmıyız.
vallahi bazen özellikle geceleri çıkramadığı oluyor.
uykulu olduğunda yani..

bir konunda yazmışlardı ama hatırlayamadım konuyu.
emzirmeden sonra bebişin ağzına emziği veriyorum diye.
gazını nasıl çıkarıyorsunuz o durumlarda.

dilokscum benim kı z her emmeden sonra gazının çıkarılmasını istiyo yoksa huysuzlanıyo zaten omzuma aldımmı gark diye 2 saniye sürüyo..ama ne hikmetse gece onca emiyo sızıp kalıyo daha da uyanmıyo çok ilginç..

Selam kızlar
Nasılsınız?
ben kızı uyuttum geldim.
Öğlene kadar kucak kucağa uyuduk babamız gelene kadar.
Yatağına bıraksam çabuk kalkıyo,beni yatırmıyor.bende öyle yatıyorum napim.

Dark ne güzel Ceren annesinin uyumasına izin vermiş. Biz sabahın 6'sından beri ayaktayız.

Bu arada uyusun diye Bengisu'yu yıkadık ama sanırım biraz su yuttu bebişim... İçime dert oldu şimdi inşallah bişey olmaz. Siz bebişleri içme suyuyla mı yıkıyosunuz?

Biz hala içme suyuyla yıkıyoruz canım.
Geçen eşime suyu iyice kaynatıp soğutayım onu kullanalım dedim yok dedi.Yine hazır suyla yıkadık.

Burda geçen yıl sudan mı havadan mı kesin belli olmayan bi salgın vardı,biz korkuyoruz açıkcası.

Çeşme suyu kulanırsamda soğuk suyu önceden kaynatıp soğutarak hazırlarım.
Mikrop felan olabilir daha çok küçükler hastalanınca zor oluyor.

5. gün mü..2 den sonrası problem diye biliyorum ben dr söylemişti..neden öyle dr a sordun mu ?

Sordum canım sormaz olur muyum..günde 10 kere de ormal 10 güne kadar da normal diyorlar..

Ben de geceleri çıkartmıyorum canım.Gazını çıkartırken uyanıyor ya da hçkırmaya başlıyor.hadii bu sefer sil baştan hıçkırığı durdur,uyutmaya çalış bu arada tekrar acıkıyor..Çok da rahatsız olmuyor gazı çıkmayınca..

Ben çeşme suyuyla yıkıyorum canım..şimdiye dek bi sorunla karşılaşmadım inşallah da karşılaşmam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…