- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #14.441
kendimi iyi hisseymiyorum efeyi yıkayıp yatcem dikişlerimde sızlıyo içimden anlamadım ne oldum...
hepinize iii geceler :çok üzgünüm:
kendimi iyi hisseymiyorum efeyi yıkayıp yatcem dikişlerimde sızlıyo içimden anlamadım ne oldum...
hepinize iii geceler :çok üzgünüm:
teşekkür ederim ne olduğumu bende anlamadımGeçmiş olsun şeker..hayırdır üşüttün mü, ağır filan mı kaldırdın?sıcak su torbası koy karnına..
teşekkür ederim yoruldum herhalde sakat bişi olmaz bu saatten sonra herhalde yaiyi geceler tatlım, geçmiş olsun dikkat et kendine ve sıcak tut
valla mmmfcim şimdi iyi gibiyim ya dr gitsem bişi yapmazki.geçen hafta gittim kontrole normal dedi her şey .günaydın kızlar ben bugün baya erkenciyim 6da klktı bidahada uyumadı minnoşum akşamda baya zorlandık uyuturken nedense sabahta biraz burnu tıkalı gibiydi hayırdır inşallah
zaynocum geçmiş olsun canım hiç kendine bakmıyon sen be güzelim emziren hatunlarız biz bünyende zayıf anladığımkadarıyla bi dra gözük bence bugün.
ben drumuza sordumdu içme suyuyla yıkayalımmı diye bu kadr pipiriklenmeyin cam fanusun içinde büyütemezsiniz bu çocuğu böyle davranarak bağışıklığını düşürürsünüz dedi bende çeşme suyuyla yıkıyorum zaten sokağa çıktığı yok.yarın ilk defa bebek arabasıyla çıkrıxcam çok uzak değil ama gene 500 mt falan:roflol:yürücez geliyolar bana soldan soldan hasta edermiyim diye ödümkopuyo ya delimiyim neyim tabi hasta olucak çocuk bu çünkü dimi-tatlicadiarzu-
[
valla mmmfcim şimdi iyi gibiyim ya dr gitsem bişi yapmazki.geçen hafta gittim kontrole normal dedi her şey .
sizin ağrınız hiç olmuyomu yorulunca üşütü nce falan..her bişey benimi buluyor yoksa...senağlama
ayaklarını falanmı üşüttün acaba hava soğuk tam üşütmeye müsait .şimdi iyi olmana sevindim cnm
teşekkür ederim fıstık zaten kimse ben kadar çekmemiştir şu ameliyat yerinden Allahım beter şeylerden korusun.
demek bugün 500 mt. uzağa gezmeye gitceksiniz bizi bırakıp :çok üzgünüm: git git bizde gideriz bigün..
sağol canım dediğin gibi çekim yasası bi geçecek harekete al başına sonra fisfisfisZeynacım geçmiş olsun canım.Olur böyle şeyler,hep beni bulyo deme sakın.Çekim yasası harekete geçmesin :))
hı yarın gitcen oturmaya mı gitceniz? valla ben otobüsle hiç gitmedim nasıl gidilir sana bi bilgi veremeyecem ama görüyorum çok zor oluyor gibi kendine güveniyorsan çık yola :sm_cool:BUGÜN DİİL ŞEKER YARINlaelaelaelaelaeperşembede kahvaltıya çağırıyo bi arkadaş ama otobüsle gidiliyo ona varmı otobüse bi,nen tek olarak bebişle merak ettim nasıl taşıyosunuz gitmemde merak sadecedelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?