2008 Kasım Anneleri

son bir haftadaır hafifleyen gaz sorunumuz bugün yine arttı.oğlum yeni sakinleşti.emerken bağırıp duruyordu.1haftadan beri ilk defa mama verdim.almadığı emzği de aldı.dalmakal dalmamak arasında gidiyor..
senin sancın ağrın benim olsun diyorum hep..ama olmuyor((şimdi biraz mutluyum.rahatladı:))

gene kimsecikler yok bakıyorum :S zeynacım geçmiş olsun cnm.bende ilk zamanlar hep hazır içme suyuyla yıkıyordum ama artık çeşme suyuyla ykıyorum bir sorun yaşamadım çok şükür.ben hala filede yıkıyorum ayrıca ilk 2 yıkanmasını annem ve ablam yaptı sonra hep ben yıkadım.bende önce korkmuştum ama hiç te korkulacak bir şey yok :) üstelik benimki çok minikti ama byüyor maşallah duru okyanus hanım,obur şey 2.250gr doğmuştu şimdi 4.800 olmuş,43 cm di şimdi 53 olmuş maşallah sizinkilein yanında hala biraz minik ama çok iyi ilerledi

benimkide uyumakla uyumamk arasında gidip geliyo :) bu satte ütü filan yapma cnm ya yat uyu.ben 2 ye kadar benmikini bekliyorum derin uykuya geçsin diye.yoksa yataktan kalkmak zor geliyor,tam uykumun arasında :)benimde vardı ütüm yarına bıraktım.bugün temizlik yaptım bide yoruldum .biraz da o yüzden yarına bıraktım.sende bırak bence

günaydın kızlar ben bugün baya erkenciyim 6da klktı bidahada uyumadı minnoşum akşamda baya zorlandık uyuturken nedense sabahta biraz burnu tıkalı gibiydi hayırdır inşallah

zaynocum geçmiş olsun canım hiç kendine bakmıyon sen be güzelim emziren hatunlarız biz bünyende zayıf anladığımkadarıyla bi dra gözük bence bugün.

ben drumuza sordumdu içme suyuyla yıkayalımmı diye bu kadr pipiriklenmeyin cam fanusun içinde büyütemezsiniz bu çocuğu böyle davranarak bağışıklığını düşürürsünüz dedi bende çeşme suyuyla yıkıyorum zaten sokağa çıktığı yok.yarın ilk defa bebek arabasıyla çıkrıxcam çok uzak değil ama gene 500 mt falan:roflol:yürücez geliyolar bana soldan soldan hasta edermiyim diye ödümkopuyo ya delimiyim neyim tabi hasta olucak çocuk bu çünkü dimi-tatlicadiarzu-

günaydın herkezlere
teşekkür butonu kalktı böle idare edecez artıkın
Geçmiş olsun şeker..hayırdır üşüttün mü, ağır filan mı kaldırdın?sıcak su torbası koy karnına..
teşekkür ederim ne olduğumu bende anlamadım
iyi geceler tatlım, geçmiş olsun dikkat et kendine ve sıcak tut
teşekkür ederim yoruldum herhalde sakat bişi olmaz bu saatten sonra herhalde ya
valla mmmfcim şimdi iyi gibiyim ya dr gitsem bişi yapmazki.geçen hafta gittim kontrole normal dedi her şey .
sizin ağrınız hiç olmuyomu yorulunca üşütü nce falan..her bişey benimi buluyor yoksa...senağlama

ayaklarını falanmı üşüttün acaba hava soğuk tam üşütmeye müsait .şimdi iyi olmana sevindim cnm

ayaklarını falanmı üşüttün acaba hava soğuk tam üşütmeye müsait .şimdi iyi olmana sevindim cnm

teşekkür ederim fıstık zaten kimse ben kadar çekmemiştir şu ameliyat yerinden Allahım beter şeylerden korusun.
demek bugün 500 mt. uzağa gezmeye gitceksiniz bizi bırakıp :çok üzgünüm: git git bizde gideriz bigün..

Günaydın Güz Gülleri :))))
Bende kızı koydum ana kucağına bi bakayım dedim.
Yavaş yavaş anakucağının içinde oyalanmaya başladı ama çok uzun sürmüyor.
Annem diyodu büyüsün kendi kendine oyalanır.az kaldı heralde o günlere.

Birde en büyük keyfi elleriyle oynamak.Oynamak derken yumruk halinde toptan yalamaya,ağza sokmaya çalışmak :)

mmfcim tek sen diilsin hasta etmekten korkan.Eşimde hasta olur çocuk die beni adanaya göndermiyor.
Sanki gitmeyince olmayacakp

Zeynacım geçmiş olsun canım.Olur böyle şeyler,hep beni bulyo deme sakın.Çekim yasası harekete geçmesin :))

BUGÜN DİİL ŞEKER YARINlaelaelaelaelaeperşembede kahvaltıya çağırıyo bi arkadaş ama otobüsle gidiliyo ona varmı otobüse bi,nen tek olarak bebişle merak ettim nasıl taşıyosunuz gitmemde merak sadecedelikafadulden

Zeynacım geçmiş olsun canım.Olur böyle şeyler,hep beni bulyo deme sakın.Çekim yasası harekete geçmesin :))
sağol canım dediğin gibi çekim yasası bi geçecek harekete al başına sonra fisfisfis
hı yarın gitcen oturmaya mı gitceniz? valla ben otobüsle hiç gitmedim nasıl gidilir sana bi bilgi veremeyecem ama görüyorum çok zor oluyor gibi kendine güveniyorsan çık yola :sm_cool:

Geçen çok misafir vardı.benim kızda akşam geç yatınca gece 01.00 e kadar uğraştım hazırlıklarla.
Eşime dedim ki,bundan sonra bebek görmeye giderken pasta börek yapalım da yeni bi akım başlasın.

gerçi bu bazı yerlerde adetmiş ama buralara uğramamış.

dün bi arkadaş aradı bana gelceklermiş,am bişeyler ypıp getircez sen yapma dedi.
eşimle güldük.çekim yasası devreye girdi dedim ben :))))

walla iyi olur böyle şeyler.çok yoruldum.zaten 1 ay sonra şe başlıcaz bi dinlenemedik.

mmfcim arabamız olsa bende en azından güneşli günlerde kısa da olsa çıkarırım diyorum.
otobüse binmedim,binen vardı galiba burdaki kızlardan

dün bizede eşimin arkadaşı ve nişanlısı geldi.öle uğrayacaz dediler bebek görmeye. bende dışarıya çıkmıştık tuzlu kurabiye aldım kekte vardı çayın yanına koyarım dedim.tam ara saatti yani yemek saati değildi.geldiler az sonra çayı koydum demledim servis yapcam açız dediler.ne yalan söleyim evde yemeğim yoktu öle aparatif bişiler yapacaktım onlar gidince.
ana ne yapacam şimdi diye düşündüm birden.aklıma sevgili annemim binbir emekle açıp yaptığı mantılar düştü.dedim açıkcası yemek yok bi çorba yapayım bide mantı kusura bakamyın.neyse 40 dakkada hazırladım ama zaten bi garipliğim vardı onlar gittiğinde dayak yemiş gibiydim. onlar gitti taam soyundum relax duruma geçtim dinlencem artık zırr kapı görümcemle eşi playstation oynamaya geldi.varya onları kapıda görüdüğümde başımdan kaynar sular döküldüüüü.meğer ben fark etmeden eve çıkarken kociş olacak adam demiş gelin oynayalım.aman mutfakta yedim adamı yedim resmen klava:
insanlar bazen neden anlayış göstermiyorlarrrrr :mymeka:

Son düzenleme:
Günaydinnn fistiklarrrrrrr...

zeynacik gecmis olsun yavrum,dikkat et kendine ayaklarina filan cetik giy emziren kadinlar cabuk alirmis ayaktan babanem öyle derdi..

mmfcim bence üzerine düsme birak rahatca cikar bebegi hastalanmaz hem gidicegin yer uzak diilmiski..

darkcim benimkide mümkün olsa iki elini birden alicak agzina ama sigmiyor,nasil sinirleniyor ama alamayinca:)

aksam misafirim vardi,arkadasim Denize salincak getirmis aman cok sevdi pasam salincagini.

üzerinde isikli baliklari var hafif dönüyor,oturttum simdi pasami hem sallaniyor hafif hafif hemde

baliklarla konusuyor kendince.oy oy cok uykusu geldi nasil esniyor kuzum..salincakta uyumasini

temenni ediyorum ,bakalim olcakmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…