- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #14.461
dün bizede eşimin arkadaşı ve nişanlısı geldi.öle uğrayacaz dediler bebek görmeye. bende dışarıya çıkmıştık tuzlu kurabiye aldım kekte vardı çayın yanına koyarım dedim.tam ara saatti yani yemek saati değildi.geldiler az sonra çayı koydum demledim servis yapcam açız dediler.ne yalan söleyim evde yemeğim yoktu öle aparatif bişiler yapacaktım onlar gidince.
ana ne yapacam şimdi diye düşündüm birden.aklıma sevgili annemim binbir emekle açıp yaptığı mantılar düştü.dedim açıkcası yemek yok bi çorba yapayım bide mantı kusura bakamyın.neyse 40 dakkada hazırladım ama zaten bi garipliğim vardı onlar gittiğinde dayak yemiş gibiydim. onlar gitti taam soyundum relax duruma geçtim dinlencem artık zırr kapı görümcemle eşi playstation oynamaya geldi.varya onları kapıda görüdüğümde başımdan kaynar sular döküldüüüü.meğer ben fark etmeden eve çıkarken kociş olacak adam demiş gelin oynayalım.aman mutfakta yedim adamı yedim resmenklava:
insanlar bazen neden anlayış göstermiyorlarrrrr :mymeka:
sinir olurum bende evdeki insanlara sormadan misafir kabul edenelre.benim koca edemiyor artik cünkü az yemedik birbirimizi bu konu icin.misafiri seviyorum ama öyle emrivakilere gelemem ben.
ee oynadinizmi bari playstadion?lülülülülülü (merak ettimde :1hug:)
Bikerem beni msaatim suanda 10.16 burda noye öglenmis gibi gösteriyor..
Ya böyle zamansız da gelinmez ki canım,hemde açız demişler,kalk hazırla deseydin.Bebeklisin bide yemek vakti mi geliyorlar.
Yemeğe glecek kişi önceden haber vermeli bence.
Sen ne bileceksin alla allaaa ben bile kızdım.
Hele eşini iyi yeseydinDDD
Teşekkürler canım hepimizinkini Allah bağışlasın inşallah.ayyerim ben onu maşallah subhanallah darkcım kız amma büyümüşhe siması değişmiş fıstığın genç kız olmuş:))
kıskandım bende koycemmmm
mmmf şu senin bitmeyen enerjindenazda bana verseneeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?