2008 Kasım Anneleri

sinir olurum bende evdeki insanlara sormadan misafir kabul edenelre.benim koca edemiyor artik cünkü az yemedik birbirimizi bu konu icin.misafiri seviyorum ama öyle emrivakilere gelemem ben.

ee oynadinizmi bari playstadion?lülülülülülü (merak ettimde :1hug:)

Ya böyle zamansız da gelinmez ki canım,hemde açız demişler,kalk hazırla deseydin.Bebeklisin bide yemek vakti mi geliyorlar.
Yemeğe glecek kişi önceden haber vermeli bence.
Sen ne bileceksin alla allaaa ben bile kızdım.

Hele eşini iyi yeseydinDDD

Bikerem beni msaatim suanda 10.16 burda noye öglenmis gibi gösteriyor..

şeker çileğim bizde çoook yedik birbirimizi hatta iptal bile ettirdim sırf anlasın diye misafirleri zamanında kardeşleri misafir sayılmadığı için alt katta oturdukları için onlardan bişi olmazmış evet olmaz yatarım kalkarım onların yanında ama sessizlik istemiştim akşam. yoksa onların dışında asla bana sorulmadan öle emrivaki yapılamaz yapılınca başına geleni iyi biliyo
valla elimi sürmedim ben onlar pes2009 oynadılar görümcemde oğlumla benim resimlerimi çekit pijemalar eşliğinde bide kafasını yağladık efenin..
valla bizde saat 11.22 şu an sen bi bak saat ayarlarına.
bende salıncak bakıyorum seninkinin resmini bi yollasana bakim fikir olsun benimki olsa çoktan uyurdu yeterki sallanan bişi olsun :lepi:

Çilekcim salıncaktaki pozsyonu nasıl Deniz in.Yatar vaziyettemi,yarı yatar mı?
bende aslında o salıncaklardan çok istiyorum.Bi resmini koysana kasım bebeklerinin cicileri sayfasına,müsait bi vaktinde,çok görmek isterdim.

Ay cidden yatanlarından almak lazım.

Ama daa alacak çok şey var ya,
Önce aşı yapılcak,puset alınca,salıncak alıncak,yeni ciciler alıncak..
ee bu kızdan bana sıra gelmeyecek galibaDS

sen hiç merak etme darkcım yemezmiyim onu yemenin en iyi yolu onunla konuşmamak yüzüne bakmamak bişi sorsa bile evet hayır demek ve onu beklemeden ve hadi yatalım demeden gidip yatmak o zaten yeterince bu durumlarda azap çeker klava:

ulen hava kapalı olur ben fink atmak isterim hava aydınlık güneşli pırıl pırıl
benim popm yerinden kalkamayacak kadar ağır ne biçim bişi oldum ben beeee :mymeka:

ben biraz iş yapiim temizlik imandan gelir:))
dümtek tek çalıyo kıpır kıpır valla insanın oturası gelmiyo :::::::))e malumpazartesi yemekte yapılacak

ayyerim ben onu maşallah subhanallah darkcım kız amma büyümüşhe siması değişmiş fıstığın genç kız olmuş:))
Teşekkürler canım hepimizinkini Allah bağışlasın inşallah.
Eee bizde büyüdük teyzesi bikaç gün sonra 2,5 aylık oluyoruz:)

kıskandım bende koycemmmm
mmmf şu senin bitmeyen enerjinden azda bana verseneeeeee

Sende koy canım ya,ne zamandır koymuyoruz resimleri.Çok boş kaldı Kasım ayının minik mucizeleri :)

oy oy yerim ben bu prensesi yaaa.Drakcim 41 kere maasallah canim cerene.kokla benim icinde.

birazdan koycam resmsalincagin.iki pozisyonu var biri yatar digeri oturur sekilde ama ben hep yatirip altinada ince yastik koyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…