2008 Kasım Anneleri

oy oy yerim ben bu prensesi yaaa.Drakcim 41 kere maasallah canim cerene.kokla benim icinde.

birazdan koycam resmsalincagin.iki pozisyonu var biri yatar digeri oturur sekilde ama ben hep yatirip altinada ince yastik koyuyorum.

Teşekkürler canım,koklarım senin yerinede zaten yiyorum sürekli:))

Tamam bekliyorum resmi çok iyi olur.
Walla böyle yatan bi tane olsa ne güzel olur cidden.Sallanmak hoşlarına gidiyo.
Ne iyi arkadaşların varmış Çilekcim :) Şanslısın walla.

tünaydın analarrr :))
ay bi gün yoktuk allahtan pazar günü öle çok kaynatmamaışssınız.bu arada teşekkür butonu kaybolmuş
dün diyordum ya kıslar gezmedendim bebek sevmeye gidices diye.arkadaşımın oğlu 4 aylık varya süper benim kız yanında ufacık kaldı ama anneye babaya verilen tepkiler sevimli halleri harikaydı.dedim bizimkide büyüsede şu kıvama gelsehihoyyyt
kıslar bugün bizim büyük gün aşı günümüzdelikafadulden ay hayırlısıyla bugünü de atlatsak

aslinda piiliymis bu salincak ama adaptör yapmis arkadasin esi cünkü cok fazla pil kullanir ugrasmayin onla diye..

he bide gelirken bana severim diye sekerpare getirmisler,hepsini yedim hehehe

offf ya bu benim deli gibi isteyipde bütce ayıramadığım salıncak senağlama
oğlum için hemen hemen her bişi aldıkda bu bize çok gelmişti az önce baktım hala 254 ytl bunu hayatta alamam gibi şu an bide izinde olduğumu düşünürsek :çok üzgünüm:
deniz paşa güle güle kullansın çok güzel bi hediye ve adaptörlü ne iyi insalar var bizede anca aynısından pijema don bez gelsin böle bişi almazlarki :mymeka:

bunun birazdaha basiti var 175 ytltoyikide bizde alıcaktık sallanmaya iyice aışcak diye aldırmadım valla buda 250ytlydi..ama pek fark yoktu aralarında ucuz olan daha basit malzemeden yapılmıştı lafaramızda mehmet akifde bayılmıştı :))aman ne gaddar anneyimyaws

herkese güzel bir hafta dilerim nasılsınız bakalım dün gelmedim maşallah hemen anlamışsınız
gelmediğimi-tatlicadiarzu-neyse size bişey demiyorum artıkın
gece güzel bir uyku çektim valla iyi geldi bana dün birasda aşure
tedim napiim canım çekti annem az bişe ye bişe olmaz dedi
gece göğüslerim patlayacaktı
kızım süt bayramı yaptı ne iyi bişeymiş bu aşure ama gazdan korktuğumdan
çok iştahlı yiyemedim

kendimi iyi hisseymiyorum efeyi yıkayıp yatcem dikişlerimde sızlıyo içimden anlamadım ne oldum...
hepinize iii geceler :çok üzgünüm:
canım üşütünce oluyor bende geçen evi soğukmuş halama gittim akşam sancıdan duramadım dikkat et

anooom nasıl gidilir kız otobüsle hemde bu canavarla katiyyen gidemem ben gitmem de zati kociş parçalar bizilülülülülülü

mmmfcim ben şimdi çileklerinkine bezer bişi buldum ama daha büyüdüğünde de sallanan sandalye oluyoo 83 tl 3 taksit zaten alacam salıncak bumu olsun bide siz bişi diyin ya karar veremedim.resmini ekleyim bakalım aşağıya bacerebilirsem.

lelalcim sağol büyüyorlar ama hep görene büyümüş gelmiyo bana büyümüş gelmiyo hiç sanki.

asorticim valla üşüttüm mü yoruldum mu bende anlamadım sanki bugünde belden aşağım tutmuyoo fisfisfisben senin yokluğunu dün akşam baktım hemen anladım valla msnde de yoktun dedim kesin pazar keyfi yapıyorr.acilen aşure yiyecem bakalım benim memişlerde durum ne olacak yoksa 2 gündür çok kelek yaa

ImageShack - Image Hosting :: pr02857maxsi0.jpg

Günaydınn şekerlerr...Çok uykusuzum..Dün gece oğlum bizi çok korkutttu..

Gece 3.30 gibi oğlumdan acayip sesler gelmesiyle eşimle yataktan bi fırladık..Oğlumdan hani böyle gargara yaparsın da boğazından ses gelir ya öyle sesler geliyrdu..Kalktım hemen kucağıma aldım baktım bişeyi yok iyi görünüyor..Herhalde tükürüğünü yutamadı di ye düşündüm.Ama ömrümden ömür gitti..Emzirdim yatırdım.Ama ondan sonra uyu uyuyabilirsen korkudan çocuğun sesini dinleyip durdum uzunca bi süre..

Allah herkesin çocuğunu korusun..

citoscumm yan yatiriyorum ben bazen cok korkuyorum dedigin gibi.

zeynaa salep denesene bana cok süt yapti kendileri.

resimdekide cok guzelmis ya,ben hic almayi dusunmedim cunku simdi tr ye gidicem

1,5 ay snra gelip 2 ay sonra 4 aylik gidicem yani cok kullanilmaz diye dusunmustuk biz

ama saolsun arkadas almis koca kafa cok sevdii bunu.

geçmiş olsun çitoscum bazen bizimkinde de oluyo burnu falanda tıkandımı özellikle aklım çıkıyo onun için geceleri daha çok yan yatırıyorum..
evet bu akşam salebi bi deneyim.şimdi de denemek isterdim de evde yok getirsin bizimkisi.
evet ya çok güzel özellikle büyüdüğünde de sallanan sandalye oluyor ya bayıldım işte alayım mı kıssslar ?

ewet ya resimde ki çok güzelmiş bunun fiyatı neymiş zeyna kaç aya kadar kullanılıyor cnm bu yaaa
az kullanılıyorsa almanın bi anlamı yok ama daha sonrada sanırım koltuk olarak kullanıyor
ama bir de alışırsa salıncağa tamam artık uğraş durr

çitoscum geçmiş olsun sizede canım gece bizim ki de horlama sesleri çıkarıyor ya alem bu kız
ama ben de hep yan yatırıyorum gece gündüz yatmadanda kendi kendime yazıyorum uykumu kaçırıyorum
diyorum ki uykusuz kaldığım için bi uyudum mu tamam artık kocişin gittiğini bile duymuyorum bazen
kızım ya nefes alamazda duymazsam ben die kendi kendi me yazıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…