- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #14.501
Sağol canım ya bize aynı geliyolar ama karşıdan bakınca anlaşılıyo büyüdükleri.dark zeyna maşallah bebişlerinize çok şekerler nasıl büüymüşler ya :))
mmmfcim ben şimdi çileklerinkine bezer bişi buldum ama daha büyüdüğünde de sallanan sandalye oluyoo 83 tl 3 taksit zaten alacam salıncak bumu olsun bide siz bişi diyin ya karar veremedim.resmini ekleyim bakalım aşağıya bacerebilirsem.
ImageShack - Image Hosting :: pr02857maxsi0.jpg
Geçmiş olsun ÇitoscumGünaydınn şekerlerr...Çok uykusuzum..Dün gece oğlum bizi çok korkutttu..
Allah herkesin çocuğunu korusun..
Zeyna Linkin tam sayfasını verseydin be şeker:koydum resim bakem nasıl oldu gerisini yaparım olduysaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-ve-cicileri/231520-kasim-ayinin-minik-mucizeleriiii.html
Çok güzelmiş güle güle kullan canım.kızlar ben bu arabayı aldım işte aynı renk
Chicco Ct02 Travel ( YENİ ) Kırmızı - ONLİNE BEBEK ALIŞVERİŞ MERKEZİ...
site ismi yasaktır sandım seyracım ama değil sanırım yazayım bakmak isteyen baksın
Fisher Price 3+1 Ana Kucağı Salıncak - ONLİNE BEBEK ALIŞVERİŞ MERKEZİ...
Günaydın Güz Gülleri :))))
Bende kızı koydum ana kucağına bi bakayım dedim.
Yavaş yavaş anakucağının içinde oyalanmaya başladı ama çok uzun sürmüyor.
Annem diyodu büyüsün kendi kendine oyalanır.az kaldı heralde o günlere.
Birde en büyük keyfi elleriyle oynamak.Oynamak derken yumruk halinde toptan yalamaya,ağza sokmaya çalışmak :)
mmfcim tek sen diilsin hasta etmekten korkan.Eşimde hasta olur çocuk die beni adanaya göndermiyor.
Sanki gitmeyince olmayacakp
Zeynacım geçmiş olsun canım.Olur böyle şeyler,hep beni bulyo deme sakın.Çekim yasası harekete geçmesin :))
dün bizede eşimin arkadaşı ve nişanlısı geldi.öle uğrayacaz dediler bebek görmeye. bende dışarıya çıkmıştık tuzlu kurabiye aldım kekte vardı çayın yanına koyarım dedim.tam ara saatti yani yemek saati değildi.geldiler az sonra çayı koydum demledim servis yapcam açız dediler.ne yalan söleyim evde yemeğim yoktu öle aparatif bişiler yapacaktım onlar gidince.
ana ne yapacam şimdi diye düşündüm birden.aklıma sevgili annemim binbir emekle açıp yaptığı mantılar düştü.dedim açıkcası yemek yok bi çorba yapayım bide mantı kusura bakamyın.neyse 40 dakkada hazırladım ama zaten bi garipliğim vardı onlar gittiğinde dayak yemiş gibiydim. onlar gitti taam soyundum relax duruma geçtim dinlencem artık zırr kapı görümcemle eşi playstation oynamaya geldi.varya onları kapıda görüdüğümde başımdan kaynar sular döküldüüüü.meğer ben fark etmeden eve çıkarken kociş olacak adam demiş gelin oynayalım.aman mutfakta yedim adamı yedim resmenklava:
insanlar bazen neden anlayış göstermiyorlarrrrr :mymeka:
aslinda piiliymis bu salincak ama adaptör yapmis arkadasin esi cünkü cok fazla pil kullanir ugrasmayin onla diye..
he bide gelirken bana severim diye sekerpare getirmisler,hepsini yedim hehehe
son 1 aydır benim zavallıda gömlek üstü kazak falan yapıyordu yada kendi yapmaya çalışıyordu ama nevresimler bebişinkiler çoğaldı mecbur onunkileride kattım arayaKolay gelsin canım benim yerimede yap :)
Ben ütüsüz gönderiyorum adamıDD
Üste kazak giydiriyorum kamuflajDD
valla jülicim nakit isteseler bende alamam ama ne yapayım salıncak zaten istiyorum dediğin gibi başka eğlenceside yok aldım gitti umarım eve gelince pişman olmamZeyna sen 83 tl 3 taksit deyince ben de kendisi 83 tl sandım çıldırıyordum hemen alayım diye:) bi baktım 250 küsürlerde fiyatı bana çok pahalı geldi.
Çilekcim salıncağınızı güle güle kullanın eminim çok işinize yarayacak. Mmmf ııııııı niye gaddar annelik yapıyorsun alın siz de salıncağı ne olur eğlenir çocuk işte. Zaten ne eğlenceleri var gariplerimin tavanlara bakıp duruyorlar.
Kızlar aç bebek emzik emmez değil mi. Kızım şimdi deli gibi meme aranıyor oysa emeli yarım saat oldu. Emzik verdim onu emiyor şimdi. Acaba verdiğim süt yetmedi mi diyorum. Eğer çok aç olsa emziği de emmez değil mi. Gerçi benimki sürekli emmiyor emziği zaten 5 dakika emiyor atıyor yine veriyorum yine 5 dk emiyor.
valla aldım kızlar şu salıncağı bazı şeyleri ertelerim bende takist bitene kadar bebişimden kıymetli değil..
en başta saçlarımı askıya aldımmm senağlama
GÜLA GÜLE KULLANIN CANIM ARABANIZI BİZİMKİNİN AYNI RENGİ AMA BİZİMKİ PİİERRE CARDİNkızlar ben bu arabayı aldım işte aynı renk
Chicco Ct02 Travel ( YENİ ) Kırmızı - ONLİNE BEBEK ALIŞVERİŞ MERKEZİ...
kız zeyno öyle bi yazmışınki bende 83 ytl +3 taksit sandımsite ismi yasaktır sandım seyracım ama değil sanırım yazayım bakmak isteyen baksın
Fisher Price 3+1 Ana Kucağı Salıncak - ONLİNE BEBEK ALIŞVERİŞ MERKEZİ...
bencede bu ütüyü kim icad ettiyse 7sülalesiniiii benimherüfde ütüye çok titizdir bide kış günü gömlekle dolaşır uyuz:mymeka:aman be bu ütü işinden hep kaçtım kaçtım şimdi kurdum yapıyorum tabi buna yapmak denirse neden kim icad etmiş bu ütüyü beeeee :mymeka:
benimkide bazen emziğe bi saldırıyo 2 eliylede tutuyo düşmesin diye :roflol:ama emzirmek için alıyoum emmiyo herhalde hırsını alıyoı emzikten ne biliimKızlar aç bebek emzik emmez değil mi. Kızım şimdi deli gibi meme aranıyor oysa emeli yarım saat oldu. Emzik verdim onu emiyor şimdi. Acaba verdiğim süt yetmedi mi diyorum. Eğer çok aç olsa emziği de emmez değil mi. Gerçi benimki sürekli emmiyor emziği zaten 5 dakika emiyor atıyor yine veriyorum yine 5 dk emiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?