2008 Kasım Anneleri

dark zeyna maşallah bebişlerinize çok şekerler nasıl büüymüşler ya :))
Sağol canım ya bize aynı geliyolar ama karşıdan bakınca anlaşılıyo büyüdükleri.
Sizinresimleride görelim..
Aşınız hayırlı olsun bu arada.

ayy zeyna bu resimdeki tek bi salıncağın hallderi mi?
Eğer çyleyse çok uygunmuş.
Ben sadece ana kucağını 50 ytlyr aldım.
Keşke bu salıncağı alsaydık baştan.Ana kucağıda oluyomuş ne güzel.
Şimdik senin bücürün resmine bakmaya gidicem:)

Günaydınn şekerlerr...Çok uykusuzum..Dün gece oğlum bizi çok korkutttu..

Allah herkesin çocuğunu korusun..
Geçmiş olsun Çitoscum

Zeyna Linkin tam sayfasını verseydin be şeker:
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...31520-kasim-ayinin-minik-mucizeleriiii-5.html
Tembel hatunum da ben DDD

Çok güzelmiş güle güle kullan canım.
Ana kucağıyla mı aldın tek arabamı?
Bende chicco alabilirim yada kraft.Aslında gönlüm pierre cardinden yana ama onun servis ağı yok sanırım.

site ismi yasaktır sandım seyracım ama değil sanırım yazayım bakmak isteyen baksın
Fisher Price 3+1 Ana Kucağı Salıncak - ONLİNE BEBEK ALIŞVERİŞ MERKEZİ...

Cidden çok güzelmiş,keşke daha önceden baksaydım.
Çileğinki gibi kaç tl dedin?

Ya bu eşlerle ne olacak bizim halimiz .sanki çocuk sadece onların çocuğu hastalığını sağlığını biz düşünemiyoruz sanki..benim eşim de nisana kadar konya yok diyo..sinir ediyo beni..Bunlar böyle yapıyo ya çocuk bi yere çıksa kesin hasta olur sonra dinle dırdırı..

O ne bee misafir severim ama haberli gelenini..ne o öyle sen küçük bebekli kadınsın biri aç gelir,biri habersiz gelir..
aslinda piiliymis bu salincak ama adaptör yapmis arkadasin esi cünkü cok fazla pil kullanir ugrasmayin onla diye..

he bide gelirken bana severim diye sekerpare getirmisler,hepsini yedim hehehe

Onlar ne iyi arkadaşlar şekerim öyle...

Darkçım kızın ne kadar büyümüş yaa..maşallah maşallah..çok güzel bir kız olacak valla..

Zeyna sen 83 tl 3 taksit deyince ben de kendisi 83 tl sandım çıldırıyordum hemen alayım diye:) bi baktım 250 küsürlerde fiyatı bana çok pahalı geldi.

Bizim evde aşure çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Acaba yiyince sütüm geleceği için mi sevşniyorum yoksa en sevdiğim tatlıdan bir tencere olacak dye mi seviniyorum bilmiyorum :)

Dark Ceren i yolda görsem tanımam çok değişmiş. :)) Allahım maşallah o ne tatlılık öyle canım benim ya. Kocaman bir kız olmuş o elbiseyle :)

Çilekcim salıncağınızı güle güle kullanın eminim çok işinize yarayacak. Mmmf ııııııı niye gaddar annelik yapıyorsun alın siz de salıncağı ne olur eğlenir çocuk işte. Zaten ne eğlenceleri var gariplerimin tavanlara bakıp duruyorlar.

Bu arada kızım artık memeyi tanımaya başladı. Dün deneyelim dedik kuzenimle. Onun kucağındaydı memeyi açtım karşı koltukta bu hemen memeye nakıp ıh ıh ıh ıh diye açım sesleri çıkarmaya başladı. Çok güldük :)

valla aldım kızlar şu salıncağı bazı şeyleri ertelerim bende takist bitene kadar bebişimden kıymetli değil..
en başta saçlarımı askıya aldımmm senağlama

Kızlar aç bebek emzik emmez değil mi. Kızım şimdi deli gibi meme aranıyor oysa emeli yarım saat oldu. Emzik verdim onu emiyor şimdi. Acaba verdiğim süt yetmedi mi diyorum. Eğer çok aç olsa emziği de emmez değil mi. Gerçi benimki sürekli emmiyor emziği zaten 5 dakika emiyor atıyor yine veriyorum yine 5 dk emiyor.

Kolay gelsin canım benim yerimede yap :)
Ben ütüsüz gönderiyorum adamıDD
Üste kazak giydiriyorum kamuflajDD
son 1 aydır benim zavallıda gömlek üstü kazak falan yapıyordu yada kendi yapmaya çalışıyordu ama nevresimler bebişinkiler çoğaldı mecbur onunkileride kattım araya
valla jülicim nakit isteseler bende alamam ama ne yapayım salıncak zaten istiyorum dediğin gibi başka eğlenceside yok aldım gitti umarım eve gelince pişman olmam

güle güle zeynacim eminim cok isine yariycak..julicim benimkisi ac oldumu emzigi cok hirsli emiyor ve sesler cikartiyor agzindan sanki emzigi yermis gibi.

ordan anliyorum doymadigini ben yada atip agliyor direk..

Benimki aç olunca emziği almıyor sinirleniyor..çok aç olsa emziği uzun süre emeceğini düşünmüyorum ..

GÜLA GÜLE KULLANIN CANIM ARABANIZI BİZİMKİNİN AYNI RENGİ AMA BİZİMKİ PİİERRE CARDİN
site ismi yasaktır sandım seyracım ama değil sanırım yazayım bakmak isteyen baksın
Fisher Price 3+1 Ana Kucağı Salıncak - ONLİNE BEBEK ALIŞVERİŞ MERKEZİ...
kız zeyno öyle bi yazmışınki bende 83 ytl +3 taksit sandım
aman be bu ütü işinden hep kaçtım kaçtım şimdi kurdum yapıyorum tabi buna yapmak denirse neden kim icad etmiş bu ütüyü beeeee :mymeka:
bencede bu ütüyü kim icad ettiyse 7sülalesiniiii benimherüfde ütüye çok titizdir bide kış günü gömlekle dolaşır uyuz:mymeka:

benimkide bazen emziğe bi saldırıyo 2 eliylede tutuyo düşmesin diye :roflol:ama emzirmek için alıyoum emmiyo herhalde hırsını alıyoı emzikten ne biliim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…