- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #14.521
çilek zeyna salıncakları güle güle kullansın oğluşlarınız,benimde hoşuma gidiyor bu salıncaka ama hem pahalı hemde evim küçücük nereye koycam diye düşünüyorum çok yer kaplıyomu kızlar?bebekler sallanmayı çok seviyo mesela biz pirayeyi bazen battaniyesinin içinde sallayıp uyutuyoruz hemen uyuyo salıncak gerekli aslında
Walla benimki bide hamile kalırsan çocuk doğsun her ay seni adanaya gönderirim diyordu:)))Ya bu eşlerle ne olacak bizim halimiz .sanki çocuk sadece onların çocuğu hastalığını sağlığını biz düşünemiyoruz sanki..benim eşim de nisana kadar konya yok diyo..sinir ediyo beni..Bunlar böyle yapıyo ya çocuk bi yere çıksa kesin hasta olur sonra dinle dırdırı..
Darkçım kızın ne kadar büyümüş yaa..maşallah maşallah..çok güzel bir kız olacak valla..
asortie bizim arabamızda chicco buna benziyo ama önündeki o tabladan yok rengide kırmızı gri.çok kullanışlı ama denedinmi sen tekerleklerinin dönüşü filan çok rahat kaldırımdan da rahatça çıkıyo ben memnun kaldım.
İlahi JUli çok güldüm demek meme deneyi yapıyosun:)))Bizim evde aşure çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Acaba yiyince sütüm geleceği için mi sevşniyorum yoksa en sevdiğim tatlıdan bir tencere olacak dye mi seviniyorum bilmiyorum :)
Dark Ceren i yolda görsem tanımam çok değişmiş. :)) Allahım maşallah o ne tatlılık öyle canım benim ya. Kocaman bir kız olmuş o elbiseyle :)
Bu arada kızım artık memeyi tanımaya başladı. Dün deneyelim dedik kuzenimle. Onun kucağındaydı memeyi açtım karşı koltukta bu hemen memeye nakıp ıh ıh ıh ıh diye açım sesleri çıkarmaya başladı. Çok güldük :)
Ne güzel güle güle kulllanın.Benim oto koltuğum var ya ayrı satılan bişi almam lazım.darkcım koltuğuyla aldım ben toyiki den aldım 479 a chicco nun kendi mağazasında da 520 ytl idi
Hadi hayırlı olsunvalla aldım kızlar şu salıncağı bazı şeyleri ertelerim bende takist bitene kadar bebişimden kıymetli değil..
en başta saçlarımı askıya aldımmm senağlama
deli dana gibi çekiyo açken:)))Kızlar aç bebek emzik emmez değil mi. Kızım şimdi deli gibi meme aranıyor oysa emeli yarım saat oldu. Emzik verdim onu emiyor şimdi. Acaba verdiğim süt yetmedi mi diyorum. Eğer çok aç olsa emziği de emmez değil mi. Gerçi benimki sürekli emmiyor emziği zaten 5 dakika emiyor atıyor yine veriyorum yine 5 dk emiyor.
mmmfcim teşekür ederim canım
pirayecim denedim çok güzel özellikle tekerlekleri kayıyor gibi sanki sen sürmüyorsun
birde her şekilde dönüyor sağa sola dışarda demenedim daha sadece avm lere gittiğim için
daha dışarı çıkmadık ama özellikle yürüyen aksamıgamyoncuiremsu çok kullanışlı benim çok hoşuma
gitti iyi ki almışız diyorum kocişe
Canım süt az geliyordur,ondan beğenmiyodur.benim kız öyle yapıyo az olunca yada gelmeyince.kızlar benim kızımda biraz emiyor sonra memeyi sıkarak atıyor sonra iştahla tekrar emiyor tekrar atıyor ve bunu sürekli yapıyor çokda kusuyor.Acaba gazdanmı yoksa sütmü yetmiyor.Aranızda böyle olan varmı
Ayy Çilekcim inşallah senin 2. kız bizimki de erkek olur tabi hayırlı sağlıklı olsunlar öncelikle.ya su kiz analari ne sansli giydiriyorlar ne güzel elbiseleri mini mini vallahi icim gidiyor.
hele o ceren cimcimesinin bacaklarini yiycem zaten bulursam:) Allahim hepsini korusun insl.nazaralrdan.
benim böcük uyudu ama uyanmak üzere sanki,bende salep iciyorum süt olsun pasama diye.
sol gögsümü kesinlikle almiyor bu dana kizlar onca yöntem denedim cekmiyor onu tutuyor agzinda.
simdilik sagla besleniyor insl.yeter sütüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?