2008 Kasım Anneleri

çilek zeyna salıncakları güle güle kullansın oğluşlarınız,benimde hoşuma gidiyor bu salıncaka ama hem pahalı hemde evim küçücük nereye koycam diye düşünüyorum çok yer kaplıyomu kızlar?bebekler sallanmayı çok seviyo mesela biz pirayeyi bazen battaniyesinin içinde sallayıp uyutuyoruz hemen uyuyo salıncak gerekli aslında

asortie bizim arabamızda chicco buna benziyo ama önündeki o tabladan yok rengide kırmızı gri.çok kullanışlı ama denedinmi sen tekerleklerinin dönüşü filan çok rahat kaldırımdan da rahatça çıkıyo ben memnun kaldım.

ben daha 40 ı cıkmamıstı almıstım salıncagı. bı arkadasımızın evınde vardı koyar koymaz uyumustu bıde donence vardı salıncakta mısıl mısıl uyudu 2 saat bızde hemen aldık. sonra evde sallıyoruz yok uyumuyo meger donencenın sesıymıs uyutan sonradan anladık. sımdı evın bı kosesınde duruyo salıncak bazen ıs goruyo ama cok kalınca sıkılıyo hemen. bırde kızlar ınternetten raımond lap dıye bır adamın bebısler ıcın yaptıgı ozel muzıkler var onları ındırdım. o kadar ıse yarıyorkı. cok mutlu oluyor onları dınleyınce. zeka gelısımı ıcınde cok yararlıymıs. bıde sakınlestırıyo benımkını mutlu oluyo resmen kerata

Walla benimki bide hamile kalırsan çocuk doğsun her ay seni adanaya gönderirim diyordu:)))

Sağol canım büyütüyoruz yaramazları.

mmmfcim teşekür ederim canım
pirayecim denedim çok güzel özellikle tekerlekleri kayıyor gibi sanki sen sürmüyorsun
birde her şekilde dönüyor sağa sola dışarda demenedim daha sadece avm lere gittiğim için
daha dışarı çıkmadık ama özellikle yürüyen aksamıgamyoncuiremsu çok kullanışlı benim çok hoşuma
gitti iyi ki almışız diyorum kocişe

İlahi JUli çok güldüm demek meme deneyi yapıyosun:)))
Bende açınca Cerene gösteriyorum tepkisi ne olacak diye:)) Bakıyo benimki öle.
Yaklaştırınca hemen atlıyo D İkimizde aynı şeyi merak etmişiz demekki.

darkcım koltuğuyla aldım ben toyiki den aldım 479 a chicco nun kendi mağazasında da 520 ytl idi
Ne güzel güle güle kulllanın.Benim oto koltuğum var ya ayrı satılan bişi almam lazım.

valla aldım kızlar şu salıncağı bazı şeyleri ertelerim bende takist bitene kadar bebişimden kıymetli değil..
en başta saçlarımı askıya aldımmm senağlama
Hadi hayırlı olsun
deli dana gibi çekiyo açken:)))

bencede iyiki almışız.ben dışardada denedim cnm çok rahat kullanılıyo.

kızlar benim kızımda biraz emiyor sonra memeyi sıkarak atıyor sonra iştahla tekrar emiyor tekrar atıyor ve bunu sürekli yapıyor çokda kusuyor.Acaba gazdanmı yoksa sütmü yetmiyor.Aranızda böyle olan varmı

ya su kiz analari ne sansli giydiriyorlar ne güzel elbiseleri mini mini vallahi icim gidiyor.

hele o ceren cimcimesinin bacaklarini yiycem zaten bulursam:) Allahim hepsini korusun insl.nazaralrdan.

benim böcük uyudu ama uyanmak üzere sanki,bende salep iciyorum süt olsun pasama diye.

sol gögsümü kesinlikle almiyor bu dana kizlar onca yöntem denedim cekmiyor onu tutuyor agzinda.

simdilik sagla besleniyor insl.yeter sütüm.

tek göğüs onada zor sanada be kuzum
benimkide sağı almıyo bazen bende gece uyandımı tıkıyom onu ağzına anlamıyooo sazişkoo yoksa tek göğüsle nereye kadar

Canım süt az geliyordur,ondan beğenmiyodur.benim kız öyle yapıyo az olunca yada gelmeyince.
Sırtını sıvazlayınca gazmı değil mi belli olur.
Biz ilk zamanlar hep gaz sanıyorduk.Kızı alıp alıp sırtını sıvazlıyoduk,yine aynısını yapıyordu.Çok cahildik biz başta ya:)) Süt yetmiyomuş bizde her seferinde gaz çıkarmaya çalışıyoz:)

Ayy Çilekcim inşallah senin 2. kız bizimki de erkek olur tabi hayırlı sağlıklı olsunlar öncelikle.
Kızların rengarenk,çeşit çeşit giyme yönünden daha şanslı oldukları bi gerçek.
Ama erkeklerinde ayrı güzel walla.
Amin canım Allah tüm bebeişleri korusun.

Soldan az geliyordur.
Benimde aynıydı senle.
Annem her acıktığında ilk olarak onu ver dedi.
Ben öyle yaptım.Sonra düzeldi.
Şimdi rastgele veriyorum bazen üst üste aynı memyi verince onun potansiyeli artıyor cidden.
O yüzden şimdi bazen sol daha bol bazen de sağ daha bol oluyor.

mmfcim o site sapıtıyo son zamanlarda zaten.Bende resmi değiştirmeyi düşündüm ama korkumdan denemedim bile.
Senle Zeynepten sonra bunu kendim zor yaptım zaten.

Yarın başka resim koycam inşallah.Pcye yükledim resimlerimizi.
mmfcim sende Kasım ayının minik mucizeleri başlığına koy görelim..

neyse bu ay kilosunu bir öğreneyim azsa mama takviyesine başlıyacağız mecburen
Kızlar ya ikinci bebekleri ne zaman düşünüyorsunuz onlarıda aynı aya denk getirsek iyi olurdu ama :))
yabancılık çekmezdik :)

Allah isteyene versin benim kuzulara da hayırlı uzun ömürler versin yeter ....kardeşi olsun diye yaptım zaten yoksa düşünmüyordum hiç.dünyanın hali malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…