2008 Kasım Anneleri

Allah isteyene istediği kadar versin bende bi daha düşünmüyorum bunlar sağlıklı sıhatlki büyüsün inş.
hayrola sen girişimde falan mı bulanacaksın niyeti bozdun mu?

ben de 2. yi düşünüyorum ama
daha 1. yi çalışmaya başlayınca kime bırakacağım diye endişelerim varken,
2.si nasıl olacak hiç bilmiyorum.mayıs ayında tainimiz çıkabilir.
kıbrıs istiyoruz.orada ben çalışmayacağım izinli sayılacağım.
o süre zarfında ben bakacağım2 yıl,.tr ye dönüşte kreşşş.
hadi bu tamam.tabi kıbrıs çıkarsa.2. ye kim bakacak??
bu arada allah tüm annelere versin

tayinimiz diyecektim.
bu arada ne çok yazmışsınız okuyamadım şöyle bir baktım kızlar.
bebek arabası alamdım hala.asorti güzelmiş cnm güle güle kullan.
aklımda ne konuşulduğu kalmadı açıkçası
misafirim vardı sabahtan.
ben takvimimi neden yapamıyorum???

Aşuremiz piştiiiiiii :) Emeği geçenlere sırasıyla tarifi veren mmf ye, fakat ben başka tariften de yararlandım, canımı çektiren çileğe ve aşureyi yedikten sonra mememi daha bir cokur cokur emen kızıma ayrıca kapıma aşure getirerek benim gaz korkusunu yenmeme katkısı olan komşuma da teşekkürü borç bilirim :)))

Kızlar hamile olsaydık öldür Allah söyleyemedim ama artık değiliz hehehehe :) Hadi gelin yiyelim hep bveraber valla yalnız keyifli olmuyor. Dur kociş gelsin dağıtayım herkese. Annem hala inanamıyor, hem anne oldun hem de aşure yapıyorsun hayal gibi diyor :)))

Ya bu teşekkürler nerde

mmmf sağol canım pek de güzel sözmüş o da şu löp löp et konusuna takıldım bunu bana değil kıza diledin heralde

Zeyna kafa uzaktan da pek güzel görünüyorsun yani yanındaki güzellik bile bozamamış hadi büyyyüüüüüt

tabiki juılicim ayıppsınnn tabiki banusuya:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…