2008 Kasım Anneleri

kizlar salep nasil yapiyonuz hazirmi aliyonuz yoksa kendinizmi yapiyonuz banada verin tarifi bende iceyim stüm az gibi geliyo sanki bu aralar

ata tanem nerde ya hic gözükmüyo
azoda öyle

ben bu sayfaya resim yüklemeyi beceremedim yaa.o sebeple profilime 1-2 resim ekledim.bebişimin.o resimler 25 aralıka kadar çekilmiş fotolar.biraz daha büyüdük..onlar da sonra..

oooooooooooooo juli hanimlar büyümüste asure yaparlarmis aman aman,he birde banusuyu yapti hihihi

afiyet olsun sekercik insl.iyi olmustur tadi.evde iki gündür duruyor asure dolapta ama ben yemiyorum..

gaz yapmasindan ziyade ben baskasini nasuresini yiemiyorum ya,gidince anacima yaptircam söyle

bol nar eker yeriz üzerine.

zeynaaaa kuzum pek güzelsin yahu,kimse inanmaz iki tane eskiya yaptigina vallahi.

off benim kuzum sabahtan buyana z..cmamisti biraz yapti ama nasil kivraniyor anlatamam.

daha yapmak istiyor ikiniyor ikiniyor cikmiyor kipkirmizi oldu yahu.

ayrica daha bunlar 3 aylik bile olmadan ikinci bebek olayini aklina getiren arkadaslara bravo diyorum.

önce eylemi gercekelstirmek gerekiyor ikincinin gelmesi icin:) yok yok ben birde kalayim.

yaaa salep dediniz yine canim cekti gidimde ben bidaa yapim bari,hazir toz aliyorum elifsevde tadi cafelerdeki gibi olmuyor ama..

kizlar salep nasil yapiyonuz hazirmi aliyonuz yoksa kendinizmi yapiyonuz banada verin tarifi bende iceyim stüm az gibi geliyo sanki bu aralar

ata tanem nerde ya hic gözükmüyo
azoda öyle

kocişte mado dan alıyo bana ısıtıp içiyoruz bisde biras önce kayınvalide aşure getirdi
bir kase yedim hehehe dayanamadımcokacimcoooksonra kızım kaka yaptı
altını değiştirdim elma yağı sürdüm göbüşüne rezene verdim birde şimdi mışıl mışıl uyuyoo
benimde geldi mirmirmirmirama hiiç yatasım yokkkafamçokkarıştı

bu da bisis o zaman zeyna yı kıskandım anneannemizde çekindik dün

bu da eski resmimiz kızımla

Son düzenleme:
Kızlaaaaaaaar ben şeytanın bacağını kırıdm sanırım..Bugün ilk defa bir arkadaşıma oturmaya gittim.Bugün doğumdan sonra ilk defa araba kullandım,oğlumu da attım yan koltuğa daha kimse tutamaz beni....:lepi:...

Asortie araban çok hoşmuş ben de alıcam ama bahar aylarını bekliyorum..Malum şehre inip almak gerekiyor böyle şeyleri.internetten de alışveriş yapma alışkanlıım yok..güle güle kullansın yavrun..

Çilekk ben de senin gibi çok kıskanıyorum kız annelerini yavv..cicili bicili ne güzel içim gidiyor..

Zeyna kafa o ne güzellik anacım..Kim der sana 2 çocuk annesi diye..maşallah.

Bu arada 2. yi soran kimdi hatırlamıyorum ama..Aklımdan bile geçmiyor valla,Şu AŞAMADA GEÇENLERE DE şaşıyorum doğrusu..Allah isteyenlere versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…