- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #14.581
Maşallah cidden çok çıtırsın.bu da bisis o zaman zeyna yı kıskandım anneannemizde çekindik dün
bu da eski resmimiz kızımla
Canım ya bebek yan koltukta değil aarkada olcak ama.Kızlaaaaaaaar ben şeytanın bacağını kırıdm sanırım..Bugün ilk defa bir arkadaşıma oturmaya gittim.Bugün doğumdan sonra ilk defa araba kullandım,oğlumu da attım yan koltuğa daha kimse tutamaz beni....:lepi:...
Asortie araban çok hoşmuş ben de alıcam ama bahar aylarını bekliyorum..Malum şehre inip almak gerekiyor böyle şeyleri.internetten de alışveriş yapma alışkanlıım yok..güle güle kullansın yavrun..
Çilekk ben de senin gibi çok kıskanıyorum kız annelerini yavv..cicili bicili ne güzel içim gidiyor..
Zeyna kafa o ne güzellik anacım..Kim der sana 2 çocuk annesi diye..maşallah.
Bu arada 2. yi soran kimdi hatırlamıyorum ama..Aklımdan bile geçmiyor valla,Şu AŞAMADA GEÇENLERE DE şaşıyorum doğrusu..Allah isteyenlere versin..
Ya sarımsak aşurenin tadını etkilemedimi?yok canım yapmadı ama ben haşlarken içine mmf nin önerdiği gibi sarımsak atmıştım gerçi gecen gün komşumun getirdiğini yiyince de gaz yapmamıştı.
Maşallah tütütütütütütüjüli bide burdan bak ne bakceksen annamadım ya oldu galiba
ImageShack - Image Hosting :: dsc00427jn4.jpg
Mehmet Akif ne tatlı çıkmış maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?