2008 Kasım Anneleri

kaydirigubbakcemile3söle şu senin kocaya üstüne kazak içine içlik falan giysin bu havalar artislik tanımaz delikafadulden
şaka bi yana geçmiş olsun şeker Allah sana yardımcı olsun erkekler bebekten de bebek çünki...
jüli büyük resim koydum alayım iltifatları canımmm...
cidden bazen aynaya bakınca bu zibidileri ben mi yaptım hangi araa diye şaşıyorum aman iyikide yapmışım nasılsa hala çıtırım :lepi:

allahin citiri havanida bastin yani aksam aksam:)

kiz mmf senin kocada tam sopalik heee isi güc yok arada hastalaniyor..

hayir benim arkadasima yazik git bide onla ugrass bak cilegi bile kizdirdi:)

benimkide kardesine araba almaya gitti :) gelsinde yikayalim su danayi bizde yav.cocugun basina

bit düscek sabah zeytinyag sürmüstüm

şşşşttt kıskanmayalım lütfen..sende fıstık gibisin şeker ama ezilmiş dermişim bide öööğğk çok çirkin bi espri oldu salla gitsin kötükedihüso
aman çıtırlık ney ya hayat kriz bunlar önemli Allah çocuklarımıza iyi hayatlar kurmamızı nasip etsin inşallah bunlar gelip geçici..

analarr ben geldimm ..
bugün doktora gittik sadece karma ve rotavirusu yaptı dr.umuz.önüzüdeki ayda diğer aşılarını yapacakmış
4515 gr olmuşuz boyumuzda 59 cm. çok şükür kısı besleyebildim bu ay tabi mamayla :))
biz yokken baya kaynatmışssınız maşallahh ..
çilekcim salıncağınız hayırlı olsun zeynacım sende almışssın ve ona bayıldım gerçekten kullanışlı bi şeye benziyor güle güle iyi günlerde sallayın :))
bu arada hanımlar resimlerde konmuş maşallah çıtır anneler sizi :))
mmfcim geçmiş olsun kocişine ve sana allah kolaylık ve sabır versinn valla her zaman derim kocanın hastalanması evde bir kabuusss :))
julii valla pek bi hamarat gördüm seni aşure yapmalar falan sürtünsem mi sana ne yapsam bana da geçse biras :))
ay çenem düştü ama ne yapayım çok konuşmussunuz anca günü sonunda toplu katılım yapıyorum.

bu da bisis o zaman zeyna yı kıskandım anneannemizde çekindik dün

bu da eski resmimiz kızımla
Maşallah cidden çok çıtırsın.

Canım ya bebek yan koltukta değil aarkada olcak ama.
Bende 2. dönem arabaya el koycam:)
2.benim erkek çileğin kız olsun die gündem yaratan bendim:)))))
Ben isterim ama ne zaman cesaret edebilirim bilmiyorum.Çok geç olmaması lazom.Asortie gibi çıtır kaydirigubbakcemile2deilis anacım DOlsam beklerim

yok canım yapmadı ama ben haşlarken içine mmf nin önerdiği gibi sarımsak atmıştım gerçi gecen gün komşumun getirdiğini yiyince de gaz yapmamıştı.
Ya sarımsak aşurenin tadını etkilemedimi?
Afiyet olsun bol bol süt olsun.

jüli bide burdan bak ne bakceksen annamadım ya oldu galiba

ImageShack - Image Hosting :: dsc00427jn4.jpg
Maşallah tütütütütütütü

İştaha geldim gidip ilk kez tavuk göğsü yapcam şimdi.

yaa akşamyemeğinde kendime koymadım ama 1 çatal fatihten 1 çatal kocişden kapuska aldım ondan bu çocuk böyle yapıyo en son çayını içerken bayıldı şimdikoltuığunda nasıl kaldırcam uyandırmadan bilmem

günaydın kıslarrrr
akşam ve gece gelen pek olmamamış..maşallah maşallah bebelerimiz yoluna giriyo demek oluyor bu..
biz iyi bir gece geçirdik.saat 7'de uyandık..Allaha şükür bu gece için offf demiyeceğim yani.
mmmfcim kabuska gaz mı yapır?bende bu hafta yapacaktım yapmıyım bari fisfisfis
neyse tükkanı açmışken azz süpürüp toz alım bari çayıda hazırlayım gelen olur inşallah.
görüşürüz kızlar :smiley-cool:

Aaaa mmf gelmemiş olamaaaaz :) selam kızlar biz de güzel bir gece geçirdik kızımla sabah 6-7 arasını saymazsak :) Umarım artıık hepimizin bebişlerinin uykusu düzene girer. Zeyna bi çay alabiir miyiiiim açık olsun :)

günaydın kızlar
bi cayda ben rica edeyim:)
bugün cok işim var kızlar akşama okuldan arkadaşlar gelecek 10-15 kişi
yarında mevlütümüz var bu arada bi de kızımı aşıya götürcez yarın, mevlütte aşılı aşılı duracak mı bakalım. hiç istemedim ama böyle denk geldi
ben hazırlıklara bakayım son kez, hepinizi öpüyorum.

günaydın hepinize kızlarr julicim rekora koşuyosun bu saatte senn burdaaaaa:))) çok işimvar çıkıyorum bi günaydın diyim dedim sabah bi kalktım windows çökmüş onunla uğraştım sabah beri herşeyi baştan yükle falan anca düştüm

güzel bir gecenin sabahından herkese günaydın kızlar..sanırım herkesin gecesi güzel geçmiş.
elifdemcim kolay gelsin size..biraz yorulacaksın galiba..umarım mevlütünüz de güzel gecer cnm
zeynacım bakıyorum sabah sabah yine tüm işlere girişmişsin.annem çayı hazırlamış ben almayayım.içip geleceğim.
oğluşumda uyuya kaldı..
birazdab gelirim yine..

selam kızlar nasılsınız?
10 gündür uğrayamadım buralara çok yoğunum yavw
günlerin naıl geçtiğini anlayamıyorum
oğlumun gece uykuları düzene girdi çok şükür ama 1 haftadır gündüzleri uyumuyor neredeyse
e bende işlerimi yapmakta zorlanıyorum tabiii
amaaaan boşverin özlemişim sizi
inşallah bundan sonra daha sık girebilirim nete

selam kızlar.
nasılsınız?
bebekleri nasıl?
iyisinizdir inş.
ben ve oğlum iyiyiz.ama akşama kadar hiç yanlız bırakamıyorum.hemen ağlıyo.hep ilgi bekliyo.
uyurkende ya bende dinleniyor,uyuyorum yada evde ufak tefek bişiler yapıyorum.yani buralara gelmeye fırsatım olmuyo.artık nerdeyse haftada bir yazmaya başladım.
biz bu hafta sonu taşınıyoruz.
birden çıktı.
kayınvalidem üst katımda oturuyodu ya.bi dublex tuttuk ve oraya birlikte geçicez.
2 şubatta işe başlayacağım için başlamadan taşınma işini bitirelim dedik.
oğluma babaannesi bakacak ya..
dün tuttuk evi.ve ben bugün daha bişi yapmadım.annem kolileri falan ayarlasın.bende akşam oğlumu babasına verir ufak ufak toparlanmaya başlarım.
of ya çok gözümde büyüyo bu taşınma işi.
olsun ama..herşey daha güzel olacak inş.
hepinizi öpüyorum..
ha bide..
bakın benim oğlumda büyüdü teyzeleri
maşallah diyelimmm..
(eldivenleri çıkarıyorum ama bazen çok üşüyo elleri takıyorum.napim hava soğuk.oda sıcaklığı 23-24 olsa bile elleri bazen buz gibi oluyo.sizinkilerde ölemi? gerçi bu fotoyu çekeli bi 10 gün oldu)
[img=http://img211.imageshack.us/img211/8404/grnt046dd1.th.jpg]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…