2008 Kasım Anneleri

Müjdeler olsun kızlardelikafadulden:lepi::lepi:..oğlum 7 .günde lütfetti ve kakasını yaptı..dolayısıyla da ensesine kadar b.ka battı..onu temizlemeye çalışırken benim üstüm başım da battı..kabus gibiydi..onu yıka üstünü başını değiştir oof oofffff...ya nasıl özeniyorum şu her gün kakasını yapan bebelere..

merhaba, bebeğim 37 günlük gözünden biraz yaş geliyo boğazında sanki balgam var gibi, üşüttü diye tahmin ediyorum anne sütüyle beslendiği ve daha küçük olduğu için sanırım ilaç kullanamam size bir danışıyım dedim...

canım bebeğinin burnu tıkanmış.bebeklerde 6 aya kadar normalmiş.
gözleride ondan sulanıyor ve çapakta yapar.hırıltıda tıkanıklıktan.benim bebeğim ve biçok bebekte böle.
serum fizyoloji veya tonimer diye bi damla var.onlardan alıp kullanabilirsin.
geçmiş olsun.

çitosçum benimkide hergün yapmıyo 2-3 günde 1 yapıyo genelde. 3gündür yapmamıştı dün 2 kere yaptı 2 sindede omuzlarından bile b.k temizledim:)en sonundada yıkadım kızı.ee bide b.klu çamaşırların önce bi elde yıkanması var dün 2 posta elimde yıkadım ellerim yara oldu hemen önceden napıyolarmış yaw.aman kızım yapıp rahatlasında yıkarım ben hergün

nihayet sabah beri birileri geldi buraya..
hoşgeldin azo güle güle azoo..evin hayırlı olsun..yeni evine geçince daha sık gelirsin inş.
çitocum seni boynuna kada zıçmış çocukla düşünemiyorum.ben olsam sıyırırım valla.zaten kendim yıkayamıyorum..

sağolun kızlar.
evet pirayecim biraz zor olacak ama daha iyi olacak inş.
zaten ben 1-2 günlüğüne annemde kalırım.oğlumu rezil etmiyim oralarda.biraz yerleşince geçerim eve..

ay allah yardımcınız olsun yaaa..
kakasını yapamamasıda zor dimi.
çok şükür bizim o sorunumuz yok.
ama gaz sancıları yokmuuuuuuuu??
çok fena çoooookkk!!!!

anca gelebildim bea,neti actim ama oturamadim..

bugün Deniz pasa henüz s..madi,dolayisiyla cok agresif biraz evel uyuttun ve anca

yatagimi toparlayabildim onun disinda bisiy yapamadim.

azocum güle güle otur yeni evine,bebekle zor olur ama bakan varsa sorunda olmaz aslinda.

citoscum 7 gün neler cektiniz cok zor olmalidir.biz sabahtan buyana cok huysusuz insl.yapariz

birazdan.

zeyna uyudunmu yoksa?

pirayecim birde o sorun var dimi?benimde basima geldi o sekilde atamiyorum makinaya önce biraz

yikadim elimde aman ne zormus benimde acildi hemen ellerim..Allah yardim etsin elinde yikayanlara.

anooomm iki sattir uğrayan olmamış bis bugün anneme geldik burada kalacağız bugün sizler
nasılsınız herkes iyi sanırım
azocum yeni eviniz hayırlı olsun canım umarım iyi olur sizin için ama zor olmasmı senin için
bu saatten sonra kayınvalideyle oturmak neyse umarım herşey güzel olur bebişinde çok büyümüş maşallah
çitoscum 7 gün uzun deelmi ya kaka için doktora sordunuz mu canım ya allah kolaylık versin

bizzzz s...tik hemde ensemize kadar..kasla göz arasi nasil cikmis oraya anlamadimya..yikandik paklandik ve sakinlestik..

ayy ne zormuss ya kakasini yapmamasi,yavrum fena oldu.

azoo omercik cok buyumus masalllah ya

kokos git kiz evine kiskandiriyon beni.ne kaliyon ananda bakiim sen,he? :)

huuu kismecikler yok mu?
valla kasım 2007'lere döndük bizde koptuk gittik.
evet çilekçim uyudum as önce kaklktım.
yarın aşı günümüz.önce dra sonra aşıya gitcez.valla panik içindeyim bakalım ne olacak :çok üzgünüm:
ahhh annenin yakın olması gibisi var mı be ya?asoticim annenin sonuçları 16'sımıydı fisfisfisben öle hatırlıyordum..

Ben varim ama hemde yokmu:)

yemek yapiyoru mbugün cok mutluyum galiba:)

gerilme bence bu bebegede yansir,stres olma rahat olki efecikte sakin olsun.

yemek yapabildigim icin mutlu oldum yavrum Deniz kac zamandir firsat vermiyordu.

ya aciyor canlari ama hemen unutuyorlarmis merak etme,zira bu yasadiklari hayatlarinda

hissettikleri ilk acilarmis kuzucuklarin.Doktor böye diyip vurmustu igneyi kuzuma..

bizimde 3 subatta asimiz var ondan cok tedirgin oluyorum cünkü iki bacagindanda yapilcak ve

genelde agir oluyormus bakalim insl.bizimkisi iyi gecer.

işte bizimde yarın 2 bacak bir kol çilekçik nasıl huzursuz olmayım..
oğlum ilk acı deneyimini yaşayacak.
tabi her şey onun sağlığı için.zevkten acıtmıyozki..
deniz sana hiç izin vermiyo mu yemek yapasın kuzum?
akşama ne var ne yiyecez cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…